Ultra مخابرات :
یعنی من برای این سرعت ماهی 33 تومن دادم؟
(چند ساعت پیش رفتم شرکت و تغییر سرویس دادم به اولترای 8 گیگابایت در ماه!)
الان که تست گرفتم نمیدونم بخندم یا گریه کنمسرعت نامجدود 128 قبلی که داشتم از این بیشتر بود!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
Ultra مخابرات :
یعنی من برای این سرعت ماهی 33 تومن دادم؟
(چند ساعت پیش رفتم شرکت و تغییر سرویس دادم به اولترای 8 گیگابایت در ماه!)
الان که تست گرفتم نمیدونم بخندم یا گریه کنمسرعت نامجدود 128 قبلی که داشتم از این بیشتر بود!
![]()
کمک کنین هفته دیگه سرویسم تمومه![]()
من از پشتیبانی پارس تهران پرسیدم ایا ساعات شبانه سرعت کاهش پیدا میکنه
ایشون هم پیام فرستادن :سرعت سرویس دریافتی شما در هیچ کدام از ساعات شبانه روز کاهش پیدا نمی کند
یعنی حقیقت داره ؟ یا تهران فقط اونطوریه ؟
Ultra :
لطفا خریداران اینترنت اولترا به این تست ها خوب دقت کنن و بعد تصمیم بگیرن !!!
من چند بار با پشتیبانی صحبت کردم هر بار می گفت مثل از زیرساخت و موقتیه ( می دونید که بلوط نماینده داتک تهرانه و با پشیبانی مرکزی داتک صحبت کردم)
اما با این وضع با اینکه دو ماه از سرویسم مونده صبح میرم برای تخلیه.
دوست عزیز اگر با تک لینک حداثکر سرعت رو میخواین صبانت و بعدش شاتل از بقیه بهترن.
صبانت که میگه هر یک ساعت یک بار قطع میکنه ، شاتل هم قانون استفاده منصفانه داره ، میمونه پارس آنلاین و مکس نت و اولترای مخابرات ، از دوستان از این 3 تا ISP مورد اشاره آخرین سرعت سرویس که میدن رو دارن یا نه ؟ اگه آره بگین چجوریه ؟ به خصوص اولترا هایی که جدیدا گرفتن که سرویس 8 - 4 میشه با ماهی 18.5 ، با تشکر
انقدر اعصابم رو خورد کردن که گفتم اصلا حجم باقی مونده هم مال خودتون فقط خواهشا هر چه سرعتر جمع کنین سرویسم رو ، گفتن که جمع آوری زودتر از موعد نداریم !!!
دلیل اینکه کسی جواب نمیده اینه که همچین شرکتی نداریم
از وضعیت صبا خبر دار شو بعد اگه خوب نبود تنها انتخابت VIP ماکس هست با سرعت شب و روز فکر کنم 439
شما زنگ بزن پشتیبانی مشکلتو بگو برات حل میکنن
اولترا روزا 900 تا سرعت میده و شبا 250 تا
غلط کردن همچین حرفی زدن مگه دست خودشونه
بری شرکت داد و بیداد راه بندازی جمع میکنن
از وضعیت خطتون هم بذارید ببینیم چجوریاس مال من که مشکل خاصی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با نوسان مخابرات میتونی بسازی اولترا بگیر (مینیمم دانلود 230 شبانه ) - اگه سرعت شبانه خیلی مهمه VIP بهترین گزینس (440 - صرف نظر از پینگ )
اگه پینگ مهمه و سرعت دانلود زیاد اهمیتی نداره پارس - همیشه بهترین مسیرها واسه شرکت های بزرگه( دوست من پارس 256 داشت گاهی اوقات سرعت دانلودش که باید 800 میبود میومد روو 200 250 )
و در آخر اگه تونستی پورت خالی پیدا کنی صبانت هم گزینه خوبیه
Last edited by zigzaag; 02-02-2014 at 22:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)