تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1739 از 2365 اولاول ... 73912391639168917291735173617371738173917401741174217431749178918392239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,381 به 17,390 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حالا پیشنهاد شما چیه چیکار کنم اگه باند خیلی خوبی سوراق دارین که خیلی عالی باشه از هرمارکی بگید تا دوباره یه تحقیق بکنم ولی شنیدم اینفینیتی از هلیکس هم بهتره.یکی از دوستام تعریف میکرد میگفت پسرعمش از خارج میشه گفت یه سریه کامل بلندگواینفینیتی با امپلی رو اورده بود فقط ساب نتونسته بود باخودش بیاره دوستم میگفت بلندگو درجلو رو داشتم نصب میکردم یهوپیچگوشتی دررفت خورد به بلندگو گفت ترسیدم پاره شده ولی پسر عمش گفته که از جنس فیبرکربن به این راحتی پاره نمیشه بعدشم گفت رفت یه ساب پایونر نصب کرده روسمند گفت فکر کنم یه مدت دیگه باید تمام پیچای ماشینو سفت کنه.مرسی از توجه شما
    Last edited by گجیک; 17-03-2015 at 19:19.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان قبلا به من نگفته بودی که co609 کواکسیال هست؟؟؟
    آخه من خودم نظرم روی کواک JBL696 بود که شما گفتی اون رو بیخیال و پول جمع کن دو جفت کواک 609 بردار
    حالا به هر روی
    تصمیم من این هست و نظر بدین تا چه حدی اشتباه میکنم
    فعلا که پخش کنوود ایکس400 رو دارم و فوق العاده راضیم , الان به دلیل بی پولی و هزینه محدود
    میخوام یه آمپ ببندم واسه یه جفت 696 احتمال نیم درصد دو جفت از همین کواک هم بشه که با پکیج و دستمزد نهایت بین 500 تا 550 پام در بیاد

بعد از اینا ایشالا ظهور مهدی میخوام یه ساب باکس به همراه یه آمپ دو کانال بگیرم تا به یمن قدومش ولوم بدم
    و کلا دیگه همین سیستم اول و آخر من میشه و تمام

سلام
    چطور نمیدونستی که کواکسیال هست.کلا اسپیکرهای بیضی همگی کواکسیال هستند.
    برای دو جفت لیمیتد آمپ قوی نیاز هست.به الطبع قیمت هم افزایش پیدا میکنه.
    سلام نه داداش من از چند نفر پرسیدم میگن 130 وات واقعی نیست اسپیکر خیلی باشه 80 وات هستش از چند تا نصاب هم پرسیدم گفتن 526 براش کفایت میکنه من در کل راضیم از سیستم فقط در مورد گین میخواستم مطمئن بشم که نصاب زیاد باز نکرده باشه به سیستم فشار نیاد از 35 تا ولوم تا 29 هم صدا خیلی عالی بدون دیستورت پخش میشه فقط گین از 1 یخورد بیشتره نظرت چیه یعنی گین رو کم کنم؟
    سلام
    والا چی بگم.به هر حال 80 وات هم اگر به قول شما باشه باز هم 526 براش کمه.برای بدست آوردن صدای قویتر هی گین رو افزایش میدهید که کار غلطی هست.

حالا پیشنهاد شما چیه چیکار کنم اگه باند خیلی خوبی سوراق دارین که خیلی عالی باشه از هرمارکی بگید تا دوباره یه تحقیق بکنم ولی شنیدم اینفینیتی از هلیکس هم بهتره.یکی از دوستام تعریف میکرد میگفت پسرعمش از خارج میشه گفت یه سریه کامل بلندگواینفینیتی با امپلی رو اورده بود فقط ساب نتونسته بود باخودش بیاره دوستم میگفت بلندگو درجلو رو داشتم نصب میکردم یهوپیچگوشتی دررفت خورد به بلندگو گفت ترسیدم پاره شده ولی پسر عمش گفته که از جنس فیبرکربن به این راحتی پاره نمیشه بعدشم گفت رفت یه ساب پایونر نصب کرده روسمند گفت فکر کنم یه مدت دیگه باید تمام پیچای ماشینو سفت کنه.مرسی از توجه شما
    سلام
    MTX T8693
    alpie spr-69

3. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه میتونی هزینه کنی، برندهای حرفه ای یی چون راکفورد، آدیو سیستم و ... بگیر وگرنه اینفینیتی خوبه. اینم بگم اینفینیتی بیشتر کیفیتیه تا قدرتی. اول ببین چه جور سیستمی میخوای؟
    پیروز باشی
    Last edited by chaharnazm; 18-03-2015 at 09:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام من باند 6975s پایونیر رو ماشین خودم و 6985s پایونیر رو ماشین داداشم دارم ، می خواستم بدونم میتونم امپلی kenwood kac-m526 بزارم روش(جفت ماشینا ) . خودم صدابرداری خوندم و کلی کار کردم رو EQ ولی هر کاری کردم نتونستم بیس تمیزی در بیارم ازش و لی به تفکیک صدا تقریبا خوبی رسیدم . می خواستم بدونم این امپلی خوب هست و اگر ببندم ممکنه مشکل بیسم هل شه ؟ ممنون

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

باندی هست مثل kenwood 718 که صدا تا اخر زیاد کنیم باز شفاف باشه و با کیفیت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره پخش 7056 گرفتم پخش خوبیم هست از نظر من ولی در مورد صداش احساس می کنم با پخش قبلیم که 6049 بود انچنان تفاوتی نداره!یادم هست قدیما اقا حمید برا تنظیم اکولایزر می گفتن همه چیز فلت و روی وسط باشه،یک سوال برام پیش اومد،اگر همه رو بخوایم رو وسط قرار بدیم پس چرا هزینه بیشتری برای پخش با تعداد باند اکولایزر بیشتر می کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باندی هست مثل kenwood 718 که صدا تا اخر زیاد کنیم باز شفاف باشه و با کیفیت ؟
    به نظر من 718 جز بدترین باندای ایرانه اخر نباشه جز 5 تای اخر چیزی که نداره کیفیته من dls1073 داشتم و اخیرا هم حمید اقا پیشنهاد mtx t8693 رو داد گرفتم صداش فوق العاده هست شما صدای اینا رو گوش بدی دیگه سراغ 718 نمیری

9. این کاربر از ehsan4417 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من آخر نفهمیدم CO609 باند بیضی هست یا باند گرد؟؟؟
    کلا هم که فرقی نمیکرد چون من منصرف شدم از خریدش و قصد خرید JBL696 رو دارم که میخوام واسه این باند و بعد هم یه ساب باکس در رنج قیمتی که میدین پایینترین باشه و در عین حال خیلی هم دیگه درپیت نباشه و با نصبش بین 500 تا 600 پام در بیاد
    و سوال دیگه من این هست اگه کلا منصرف بشم از خرید ساب باکس چه آمپلی واسه باندی که گفتم پیشنهاد میکنید و شاید یه جفت باند دیگه هم مثل خودش اضافه کنم و اگه آمپی که میگین کلا مخصوص یه جفت باند باشه واسه گرفتن صدای خوبتر
    و واسه یه جفت باند JBL GTO938 یه آمپ مجزای دوکانال بزارم

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظر من 718 جز بدترین باندای ایرانه اخر نباشه جز 5 تای اخر چیزی که نداره کیفیته من dls1073 داشتم و اخیرا هم حمید اقا پیشنهاد mtx t8693 رو داد گرفتم صداش فوق العاده هست شما صدای اینا رو گوش بدی دیگه سراغ 718 نمیری
    قیمتش چنده ؟ میخوام حداکثر 250 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتش چنده ؟ میخوام حداکثر 250 باشه
    تو اون رنج باید از اقا حمید بپرسی mtx فک کنم الان حدوده 670 680 باشه .

13. این کاربر از ehsan4417 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •