1024 نامحدود مخابرات سرعت روی 30 لیمیت شده.به من گفتن یکی دو روز دیگه خوب میشه.
من حال جمع آوری رو ندارم وگرنه کی جمع کرده بودم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1024 نامحدود مخابرات سرعت روی 30 لیمیت شده.به من گفتن یکی دو روز دیگه خوب میشه.
من حال جمع آوری رو ندارم وگرنه کی جمع کرده بودم.
چند روز پیش رفتم منزل اقوام دیدم واسه اونام قطع و وصل میشه
نامحدود .....
![]()
پشتیبانی گفت معلوم نیست که![]()
512 محدودش سرعتش 70 KB هست!
بالاتر از اینم که به اشخاص حقیقی نمیدن!![]()
واقعا موندم چیکارکنم![]()
جناب TimeWarp
اینم یه آرشیو دیگه
تاریخش برای ده سال پیشه
![]()
Last edited by naim697; 08-08-2013 at 03:54.
سلام چه تاپیک خوب و قدیمی ایمن لاهیجانم اندیشه سبز خزر استفاده میکنم 512 محدود سرعت دانلود حدود160-170 هست البته بعضی موقع افت سرعت داره ولی نه زیاد در کل خوبه فقط تنها مشکلی که داره اینه که وقتی از یک تا هفت بامداد دانلود میکنی و کامپیوتر یا لپ تاپتو خاموش میکنی اگر مودم روشن بمونه همینجوری الکی حجمتو میخوره مثلا یه بار از 7 صبح تا 8:20 دقیقه 300 - 400 مگابایت الکی خورد ولی وقتی 7 صبح مودم رو خاموش روشن میکنم دیگه تا شبم که روشن باشه هیچیش نمیشه کسی همچین مشکلی داره؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده. راستی بهترین ارائه دهنده ای دی اس ال لاهیجان کدوم شرکته؟
![]()
Last edited by Archer1990; 08-08-2013 at 04:09.
نامحدود تک لینک
![]()
دوست عزیز نتیجه بالاخره چی شد؟ ادعای خسارت نکردی؟ حجم رفته رو برنمیگردونن؟ منم همین مشکل دارم ماه پیش شریکی با طبقه بالا استفاده میکردم اون معمولا زیاد مصرفی نداره خلاصه یه هفته ای بود که دیدم همین جوری داره حجم میخوره سر همین قضیه باهاش اختلاف پیدا کردم ای دی اس ال جدا گرفتم از همین اندیشه! الان یه چند روزیه فهمیدم مشکل فنی شرکته 3 یا 4 بار به طور میانگین 350 مگ خورده حالا قراره تو همین روزا برم شرکتشون ببینم چی میشه با مدرکم ثابت میکنم بهشون که من 7 صبح به بعد مصرفی نداشتم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)