اقا خيلي نامرديه
به من راپورت غلط دادن
من رو حساب اينکه حداکثر 2 يا 3 نفر از ترکيب اصلي تو ترکيبند گفتم 1 به هيچ
تقصير پاييزي بود با اين خبرهايي که ميزاره؟؟
از اون جمله ها بودا بايد بايد طلا بنويسنشهيچ درصد راه قهرماني را طي نکرديم
اقا خيلي نامرديه
به من راپورت غلط دادن
من رو حساب اينکه حداکثر 2 يا 3 نفر از ترکيب اصلي تو ترکيبند گفتم 1 به هيچ
تقصير پاييزي بود با اين خبرهايي که ميزاره؟؟
از اون جمله ها بودا بايد بايد طلا بنويسنشهيچ درصد راه قهرماني را طي نکرديم
راه آهن طلسم57 ساله را شکست/استقلال، راه آهن و سایپا امتیازآورترین تیم های دور برگشت لیگ هشتم
تیم های فوتبال استقلال، سایپا و راه آهن تیم های برتر جدول رده بندی رقابت های دور برگشت هشتمین دوره رقابت های لیگ برتر هستند.به گزارش خبرنگار مهر، در 7 بازی از دور برگشت رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور، تیم فوتبال استقلال تهران با کسب 18 امتیاز در صدر جدول رده بندی دور برگشت هشتمین دوره لیگ برتر قرار گرفته است.
پس از تیم فوتبال استقلال تهران، تیم های سایپا کرج و راه آهن شهرری هم با 16 امتیاز رده های دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند که این رشد حاصل تغییرات بوجود آمده در کادر فنی این دو تیم است.
ضمن اینکه تیم فوتبال راه آهن شهرری هم برای نخستین مرتبه در رقابت های لیگ برتر و حتی ادوار دوران حضور 57 ساله خود در رقابت های فوتبال باشگاهی تهران و کشور، موفق به کسب سه پیروزی متوالی شده است. شاگردان محمود یاوری در سه بازی گذشته خود برابر تیم های پاس همدان ، پیکان قزوین و داماش گیلان به پیروزی رسیده اند.
شاگردان محمود یاوری در 4 بازی آینده خود به ترتیب برابر استقلال تهران، سپاهان اصفهان، ذوب آهن اصفهان و صبای قم می روند و می توانند نقش مهمی در تعیین قهرمانی فصل جاری لیگ برتر ایفا کنند.
مرسی مریم.
کسی خبری از بیگ زاده نداره؟ مصدومیتش چقدر جدی هست؟
امروز بازی خیلی فاز داد تیممون خیلی حساب شده بازی کرد الکی خودش را خسته نکرد و از اشتباهات حریف بهره برداری کرد.
تبریک میگم خدمت همه ی دوستان استقلالی.
زنده باد استقلال
زنده باد ژنرال
زنده باد وحید پنالتی گیر
در ضمن بعد از هفته ها ناکامی، تونستم درست پیش بینی کنم
راستی یکی نیست به این مرتیکه خپل (خیابانی رو میگم)،
بگه اسقاط خودتی و هفت جد و آبادت مرتیکه ی ... (سانسور شد)
به سلامتیه همه ی دوستان![]()
اغاز ثبت پیشبینی
بازی بعدی استقلال تهران -- -- راه اهن تهران
تاریخ بازی چهارشنبه 16 بهمن ساعت15:45
پیشبینیsaeed atletico
استقلال 3 - 2 راه آهننوشته شده توسط nasser_zre
استقلال 2 راه اهن 1
نوشته شده توسط nima101x
استقلال 2 راه اهن 0
نوشته شده توسط arash_m
استقلال 3 راه اهن 0
Last edited by Alireza Taji; 04-02-2009 at 15:30.
استقلال 2 - 1 راه آهن
یا حق
زیبا بود، به گل نیز آراسته شد / نيكبخت دربي 66 را از دست داد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت ستاره شماره 10 پرسپوليس با دريافت يك كارت زرد و يك كارت قرمز در دو مسابقه پياپي نمي تواند تيمش را همراهي كند.
نيكبخت هميشه در فاصله دو مسابقه تا داربي سه اخطاره مي شد تا از حضور در اين بازي مطمئن باشد. او در بازي پرسپوليس و پيام هم با دريافت يك كارت زرد سه اخطاره شد و بازي با پگاه را عملا از دست داد. در دقايق پاياني بازي نيكبخت با يك حركت خشن مستقيما كارت قرمز دريافت كرد و از زمين بازي اخراج شد. مهاجم پرسپوليس از شدت ناراحتي صورتش را گرفته بود و از زمين خارج شد. او به خوبي مي داند كه شانس حضور در دربي 66 و تقابل با تيم سابق خودش را از دست داده است.
گقتني است رحمان رضايي هم در بازي پرسپوليس و پيام از زمين اخراج شد و بازي هفته آينده تيمش مقاب داماش را از دست داد.
Last edited by unartig; 31-01-2009 at 22:08.
عجب دربی بشه!
تیم ما هم باید خیلی مواظب باشه دو کارت زیادی داریم.
فکر کنم آبیته سرور عوض کرد
غصه دوکارته هارانخور ماکلی بازیکن داریم .رینالدو جانواریو اگرپشت ضربه ایستگاهی قراربگیرند می تونند تمام نقاط دروازه راباشوتهاشون ازهرنقطه ای موردهدف قراربدند![]()
این برد را تبریک می گم
و بازی بعد خیلی سخته
2-1 به نفع استقلال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)