تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1738 از 3347 اولاول ... 738123816381688172817341735173617371738173917401741174217481788183822382738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,371 به 17,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با سلام. دوستانی که ترکیب مودم E3372 با یکی از روترهای تی پی لینک معرفی شده امتحان کردند لطفاً بگویند آیا ترکیب این دوتا مودم ها سرعت اینترنت را کاهش نمیده!؟ چون من یک دانگل DWM-156 دارم که وقتی مستقیم به لپ تاپ میزنم سرعت دانلود من با 3G و با IDM حدود 1.6 مگابایت بر ثانیه هست ولی وقتی اون را به مودم دی لینک 2750U می زنم و به صورت وای فای استفاده می کنم سرعت دانلود من از یک مگابایت بالاتر نمیره یعنی عملاً شش دهم مگابایت سرعت اینترنت من افت میکنه. آیا ترکیب مودم E3372 با روترهایی که اینجا گفتید هم همینجوری میشه وسرعت کم میشه یا نه!؟ لطفاً کسایی که استفاده کردند جواب بدند. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. دوستانی که ترکیب مودم E3372 با یکی از روترهای تی پی لینک معرفی شده امتحان کردند لطفاً بگویند آیا ترکیب این دوتا مودم ها سرعت اینترنت را کاهش نمیده!؟ چون من یک دانگل DWM-156 دارم که وقتی مستقیم به لپ تاپ میزنم سرعت دانلود من با 3G و با IDM حدود 1.6 مگابایت بر ثانیه هست ولی وقتی اون را به مودم دی لینک 2750U می زنم و به صورت وای فای استفاده می کنم سرعت دانلود من از یک مگابایت بالاتر نمیره یعنی عملاً شش دهم مگابایت سرعت اینترنت من افت میکنه. آیا ترکیب مودم E3372 با روترهایی که اینجا گفتید هم همینجوری میشه وسرعت کم میشه یا نه!؟ لطفاً کسایی که استفاده کردند جواب بدند. ممنون
    تا جایی که بنده تست کردم ترکیب مودم E3372 با روترهای تی پی لینک MR3020 و MR3240 سرعت رو کم نمیکنه.
    در خصوص مودم دی لینک 2750U با کابل LAN هم تست کنید.

3. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون از جوابتون. با کابل LAN هم تست کردم فرقی نکرد و افت سرعت داره. تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یعنی سرعت داغونه !
    3G ایرانسل تو بعضی شهر ها سرعتش اینه اونوقت همش تبلیغ 4G میکنه !
    تازه الان خوبه به خدا سر شب speedtest باز هم نمیشه !!!

Last edited by MOHAMMAD2010; 11-12-2015 at 13:32.

7. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مهندس جان این کرمان چی شد؟ گفتی اذرماه پهنای باند اضافه میشه ؟!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون. با کابل LAN هم تست کردم فرقی نکرد و افت سرعت داره. تشکر
    مودم دی لینک 2750U در واقع یک مودم ADSL هست و از پورت USB هم به عنوان 3G Back up میشه استفاده کرد هم به عنوان DATA Sharing بنابراین نباید از 3G اون انتظار بالایی داشته باشین. ولی روترهای 3G/4G تی پی لینک تخصصی برای این کار ساخته شدن و قطعا" سازگاری و کیفیت بالاتری دارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشالا 1737 صفخه را که واقعا از حوصله ی مطالعه کردن همه ی عزیزان خارجه!بنده چندتا از خیلی صفحات قبلتر را مطالعه کرده ام ولی دیگه حوصلم ته کشید
    بنده مودم همراه Irancell Huaweri E3372 را خیلی راحت با توضیحات دوستان تونستم آنلاک کنم منتها مودم E303 همراه اول و نیز مودم LH92 ایرانسل آنلاک شدنی توسط شیوه موجود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه.البته LH92 خب با توجه به قیمتش میشه پذیرفت که چرا آنلاک نمیشه ولی Huawei E303 همراه اول با اون جثه ی زپرتیش موندم چرا آنلاک شدنی نیست!!!!!
    کسی میدونه چجوری میشه این دوتا مودم را آنللاک کرد مخصوصا مودم فور جی ایرانسل LH92 را؟!!!
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کردید؟
    البته مودم e303 من رایتل بود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مودم دی لینک 2750U در واقع یک مودم ADSL هست و از پورت USB هم به عنوان 3G Back up میشه استفاده کرد هم به عنوان DATA Sharing بنابراین نباید از 3G اون انتظار بالایی داشته باشین. ولی روترهای 3G/4G تی پی لینک تخصصی برای این کار ساخته شدن و قطعا" سازگاری و کیفیت بالاتری دارن.
    ممنون. شما که تجربه داری، کدوم یکی از مودم های 4G بازار سرعت بالاتری دارند!؟ میگن دانگل سرعت بالاتری نسبت به مودم های وای فای داره. نظر شما!؟

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان من برا بار اول اومدم اینتدنت گوشیم فعال کنم تست کنم....5تومن شارج کردم بعد یه طرح 2800 تومنی یک هفته ای آبی فعال کردم که زد از حسابتون کم شد... حدود 2 تومن دیگه شارج توش بود ما خیال راحت گفتیم کار کنیم تا ی هفته طوری نمیشه و میره حالا همه نرم افزارارم تنظیم کرده بودم که خود بخود دانلودی چیزینکنن ....آقا صبح تا ظهردیدم کلن قطع شده چک کردم دیدم کل حسابمون صفر کرده آتش گرفتم...باورکنین چهار تاسایت به زور بازکردم...خاک توسرشون کنن الانم میخام زنگ بزنم 700 میگه موجودی نداری

13. 2 کاربر از Babak_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •