همون اكانتتو ريست كرده يا استريم ها رو دوباره برات ست كرده چون ريست پورت وجود نداره پورت اگر مشكل داشت بايد عوض بشه
همون اكانتتو ريست كرده يا استريم ها رو دوباره برات ست كرده چون ريست پورت وجود نداره پورت اگر مشكل داشت بايد عوض بشه
نه استریم هام تغییر نکرد همونه
فرشاد درست میگه همون ریست اکانته پورت فیزیکی هست و باید تعویض بشه ! اون موقع که میگفتم ریست پورت خودشون انجام می دادن نمیدونستم ! تا سال 89 - 90 یه آقایی توی ضحی بود کارش درست بود ! یادمه تازه نت نامحدود اومده بود بهش گفتم سرعت کمه تظنیم کرد برام روی 3 مگ ! تا 7 ماه با تمدید نامحدود 512 25 تومنی سرعت دانلودم 350 بود ! پینگ هم عالی ! هر چی بخواستی با احترام انجام میدادن تا حد ممکن ! اما 90 - 91 به بعد همه چی نابود شد ! کلا قبلا اپراتور های ضحی خوب بودن چه آقا و چه خانوم ! یکشون هم یه صدای خاصی داشت کارش هم تک بود همیشه میگفت اپراتور 61 یا 41 یادم نیست دقیق ... ! الان که ماشاا...البته 6 ماه هست از ضحی رخت بربستیم و نمی دونم کی هست الان !
![]()
خب دوباره رو همون عددا تنظيم كرده واست
اخرای 91 فکر کنم همون موقعی بود که ماناماد وارد میدان شد و بیشتر مشترکای اواسیس رو مال خود کرد
به نظر من بهترین اپراتور اواسیسه , اولین اپراتور مخابرات هم خودش بود بعدا ضحی و ... درست شد
من سال اولی که از اواسیس نت داشتم شاید باورتون نشه ولی زنگ نمیزدم پشتیبانی شماره نصابشون رو داشتم هر مشکلی برام به وجود ویومد به اون میگفتم اون درست میکرد
اما بعد ماناماد اومد بیشتر مشترکا اواسیس رو گرفت و اولین کارش هم این بود که دان استریما رو کم کرد !
الانم که اواسیس اصلا دفتر نداره که ازشون نت بگیری باید از همون ماناماد بخری چون با اواسیس کار میکنه
Last edited by sh@y@n; 06-11-2014 at 04:34.
فاميلش چي بود؟
اقا میگم ساعت 4 هم شد پینگ ما درست نشده![]()
امروز وضیت انگار خیلی داغونه
برا منم اولین شبیه هنوز درست نشده
تست الان
![]()
Last edited by sh@y@n; 06-11-2014 at 04:41.
امشب میخواستم فریمور تلویزیون رو اپدیت کنم به تک کانکشن قوی نیاز دارم
مثل اینکه مخابرات بو برده![]()
فایملش رود که نمی گفت ولی به صداش می خورد زیر 30 سالش باشه ... ! هر وقت زنگ بزنی میگه اپراتور شماره فلان ... فامیل کسی رو نمیگه ...توی تایم بعد از ظهر ها بین ساعت 2 به بعد تا غروب بیشتر خودش بود معمولا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)