تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1738 از 3017 اولاول ... 738123816381688172817341735173617371738173917401741174217481788183822382738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,371 به 17,380 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والا زنگ زدم پشتیبانی بهشون گفتم ریست کنید
    بعد چند مین طول کشید گفت الان ریستش کردم
    حالا من نمیدونم راست میگفت یا نه!
    ولی به صورت کلی ریست پورت هم داریم من چند بار انجام دادم
    همون اكانتتو ريست كرده يا استريم ها رو دوباره برات ست كرده چون ريست پورت وجود نداره پورت اگر مشكل داشت بايد عوض بشه

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همون اكانتتو ريست كرده يا استريم ها رو دوباره برات ست كرده چون ريست پورت وجود نداره پورت اگر مشكل داشت بايد عوض بشه
    نه استریم هام تغییر نکرد همونه

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

من پورتمو ریست کردم فایده نداشت
    باید عوض بشه
    فرشاد درست میگه همون ریست اکانته پورت فیزیکی هست و باید تعویض بشه ! اون موقع که میگفتم ریست پورت خودشون انجام می دادن نمیدونستم ! تا سال 89 - 90 یه آقایی توی ضحی بود کارش درست بود ! یادمه تازه نت نامحدود اومده بود بهش گفتم سرعت کمه تظنیم کرد برام روی 3 مگ ! تا 7 ماه با تمدید نامحدود 512 25 تومنی سرعت دانلودم 350 بود ! پینگ هم عالی ! هر چی بخواستی با احترام انجام میدادن تا حد ممکن ! اما 90 - 91 به بعد همه چی نابود شد ! کلا قبلا اپراتور های ضحی خوب بودن چه آقا و چه خانوم ! یکشون هم یه صدای خاصی داشت کارش هم تک بود همیشه میگفت اپراتور 61 یا 41 یادم نیست دقیق ... ! الان که ماشاا... البته 6 ماه هست از ضحی رخت بربستیم و نمی دونم کی هست الان !

4. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه استریم هام تغییر نکرد همونه
    خب دوباره رو همون عددا تنظيم كرده واست

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد درست میگه همون ریست اکانته پورت فیزیکی هست و باید تعویض بشه ! اون موقع که میگفتم ریست پورت خودشون انجام می دادن نمیدونستم ! تا سال 89 - 90 یه آقایی توی ضحی بود کارش درست بود ! یادمه تازه نت نامحدود اومده بود بهش گفتم سرعت کمه تظنیم کرد برام روی 3 مگ ! تا 7 ماه با تمدید نامحدود 512 25 تومنی سرعت دانلودم 350 بود ! پینگ هم عالی ! هر چی بخواستی با احترام انجام میدادن تا حد ممکن ! اما 90 - 91 به بعد همه چی نابود شد ! کلا قبلا اپراتور های ضحی خوب بودن چه آقا و چه خانوم ! یکشون هم یه صدای خاصی داشت کارش هم تک بود همیشه میگفت اپراتور 61 یا 41 یادم نیست دقیق ... ! الان که ماشاا... البته 6 ماه هست از ضحی رخت بربستیم و نمی دونم کی هست الان !
    اخرای 91 فکر کنم همون موقعی بود که ماناماد وارد میدان شد و بیشتر مشترکای اواسیس رو مال خود کرد
    به نظر من بهترین اپراتور اواسیسه , اولین اپراتور مخابرات هم خودش بود بعدا ضحی و ... درست شد
    من سال اولی که از اواسیس نت داشتم شاید باورتون نشه ولی زنگ نمیزدم پشتیبانی شماره نصابشون رو داشتم هر مشکلی برام به وجود ویومد به اون میگفتم اون درست میکرد
    اما بعد ماناماد اومد بیشتر مشترکا اواسیس رو گرفت و اولین کارش هم این بود که دان استریما رو کم کرد !
    الانم که اواسیس اصلا دفتر نداره که ازشون نت بگیری باید از همون ماناماد بخری چون با اواسیس کار میکنه
    Last edited by sh@y@n; 06-11-2014 at 04:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فاميلش چي بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اخرای 91 فکر کنم همون موقعی بود که ماناماد وارد میدان شد و بیشتر مشترکای اواسیس رو مال خود کرد
    اقا میگم ساعت 4 هم شد پینگ ما درست نشده

9. این کاربر از ..Perspolis.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز وضیت انگار خیلی داغونه
    برا منم اولین شبیه هنوز درست نشده
    تست الان
    Last edited by sh@y@n; 06-11-2014 at 04:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امشب میخواستم فریمور تلویزیون رو اپدیت کنم به تک کانکشن قوی نیاز دارم
    مثل اینکه مخابرات بو برده

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

فایملش رود که نمی گفت ولی به صداش می خورد زیر 30 سالش باشه ... ! هر وقت زنگ بزنی میگه اپراتور شماره فلان ... فامیل کسی رو نمیگه ... توی تایم بعد از ظهر ها بین ساعت 2 به بعد تا غروب بیشتر خودش بود معمولا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •