منم همین رو گفتم دیگهیه اسمورف هیچ وقت ندیدم کسیو ادد کنه بعد بره براش بازی کنه boost کنه طرفو مگر اینکه دوست نزدیکی باشه طرفش
حتی منی که ساپورت تقریبا حرفه ای هستم ADC های حرفه ای منو ادد نمیکنن در حالی که میدونن ساپورت main کم پیدا میشه و خیلیا اصلا نمیدونن ساپورت چیه فقط به عنوان یه ادمی که assist میگیره و هیچ کاری تو بازی نمیکنه بش نگاه میکنن
برای دوستش بوست می کنه
یا اینکه پول گرفته. خیلی ها رو دیدم پول میگیرن بوست می کنند
تو اونها رو خوب ادد کن. نیازی نیست اونها تورو ادد کنند)
البته بعضی اسمورف ها حرومی هستند. مثلا من طرف رو ادد می کردم. میدونستم اسمورفه
میگفت اسمورف دیاموند هستم
بعد گفتش مثلا من کمکت می کنم از سیلور 2 بشی گلد
یک اسکین بهم گیفت کن
یکدفعه دیدم سردم شده
دستام عرق کرده
نفهمیدم چی شد
یکدفعه دیدم دیلیتش کردم
بهش گفتم نیازی به تو ندارم که بخوای اسکین بهت بدم.
بعضی هاشون اخلاقاشون گنده. مثلا میگی بریم بازی کنیم. میگه من باتو بازی نمی کنم
میگم خوب منو ادد کردی پاریس با هم بریم؟ میگه تو ادد کردی
میگم خوب تو هم اکسپت کردی
ولی بعضی هاشون هم خوش اخلاقن. اتفاقا یک اسمورفی بود بچه خوبی بود
بعد یک بار باهاش دعوام شد
هی میگفت این بازی اسکیل تیم ورک میخواد این حرفها
منم بهش فوش دادم پاکش کردم
گفتم بازی وقتی بالانس نیست. بازی شروع میشه. 2 دقیقه نگذشته 2 لاین فید میدن. جنگل هم نوبه.
من یک نفری مثلا تو ای دی سی جلوی 5 تا فیده شده چه جوری ببرم
خلاصه یک سری اینطوری پاک میشدن. با اینکه اسمورف بودن
یادش بخیر
خدائیش رکورد بیشترین ادد کردن و پاک کردن تو دنیا رو داشتم
روی 20 30 40 تا یکدفعه ادد می کردم
یک سریشون هم پاک می شدن. یا ادد نمیکردن
ولی یک چیز رو تو زندگی فهمیدم
دکتر فرهنگ هم بهش میگه قانون عدم وابستگی
تو زندگی همتون هم پیش اومده
اگر به نتیجه یک چیزی خیلی وابسته بشی و حساس بشی. هرچی زور بزنی بهش نمیرسی
بعد که بیخیال میشی؟؟ راحت بهش میرسی
مثلا بازی لول خودم
اکانت اولم تا سیلور 1 45 امتیاز رفتم. ولی هیچ وقت روش گلد نشدم. آخرش هم بن شد
یک اکانت سیلور 4 خریدم. رونه هاش تایر 2 بود. با همون به لطف خدا گلد که شدم هیچی . گلد 4 هم شدم.البته لطف و کمک خدا بود. من بازی بود کاتارینا تانک بالا بازی کردم بردم
یا مثلا کوئین که اصلا بلد نبودم بالا بازی کردم و خنده داره که بیشتر بازی ها رو بردم
تو کمتر از 2 هفته ؟
کاری که تو 1 2 سال روی اکانت اصلیم با رونه تایر 3 و همه چمپ هام نکردم
رو تو 2 هفته با رونه تایر 2 و چمپ خیلی محدود کردم. یعنی من مثلا مین جنگل شیوانا ولی یی هستم. بعد تو این اکانت با جکس بازی میکردم. تازه جکس جنگلم نسبت به اون 3تای دیگه خوب نبود.
چرا؟ چون این اکانت دومی ناقص حساب میشد. توقع نداشتم برم بالا. و بیخیال بودم. خیلی خیلی راحتتتتتتتتت گلد 4 شدم
یک مثال دیگه
بازی اورواچ رو خریدم
لول 25 شدم
رفتم رنک
2 3 تا بازی بردم. چون افک تو تیمم افتاد و ...
شاکی شدم
امتیازم 1600 بود.( برنز حداکثرش 1499 هستش بعدش میشه سیلور.) بعد یکمی بردم. یکمی باختم. شدم 1200 یا 1300 امیتاز
این حدودا
تو این بازی تا دیاموندش دراپ نداره( ممکنه دیاموند باشی. ولی اینقدر ببای امتیازت بشه 1000 مثلا با برنزها بازی کنی )
امتیازم مثل برنز شده بود. ولی اسمم سیلور بود
ولی با برنز ها بازی می کردم
خلاصه گفتم گور پدرش. اگر قرار باشه گلد هم بشم. بعد ببازم بیام با اینها بازی کنم. خوب بزار اسمم سیلور باشه
زندگی 10000 مسئله و مشکل مثلا هستش . حالا ما همه رو ول کردیم چسبیدم به یک رنک مسخره
خلاصه بیخیال شدم و سعی کردم از بازی لذت ببرم. به جای رنک فلان
بعد لطف خدا شامل حالم شد و به امیتاز 2000 ( گلد رسیدم )
بعد کار خدا بالاتر هم رفتم و به 2500 رسیدم ( پلات )
لپ کلام
1.از خدا بخواه کمکت کنه
2.اصلا و ابدا به برد و باخت اهمیت نده. تا وقتی اهمیت میدی.جوش می کنی. استرس داری که داری میبری یا میبازی. و خلاصه اهمیت میدی ( ظاهری نه منظورم واقعا از ته دل هستش ) بالا تر نمیری
بری هم به سختی و کلی پیر شدن میری
3.رونه ها و مستریت رو درست کن. رونه های من رو چک کن. استاندارد هستش. کلی بازی کن های خارجی مستر چلنچر چک کردم. رونه استاندارد هستش
4.اگر جنگل بلدی؟ جنگل بازی کن. چون می تونی گنک کنی و به تیمت کمک کنی. بهترین چمپ برای جنگل ولی هستش. هم گنک راحت میکنی. هم اپی هستش. یی هم لیت خوبه. شیوانا هم خوبه. جکس هم خوبه. وارویک به درد نمیخوره. چونکه جامپی چیزی که به دشمن برسه و گنک کنی نداره
5.بازی اسپ کن. بازی که اسپک کنی. روی ناخودآگاهت اثر میزاره. یا یک سری تکنیک یاد میگیری که بلد نیستی ولی فکر می کنی بلدی
6.بهت گفتم چه جوری بازی کن اسمورف پیدا کنی. و ادد کن.
7. سعی کن به هیچ وجه یک نفری تو بازی نری. 2نفری خیلی بهتره.
8.اگر یک بازی باختی. مخصوصا خیلی سگی و سریع؟ حتما بعدش یک دست آرام بازی کن. 2 تا خاصیت داره. 1.مچ میکینگ بهتر میشه. تست کردم. 2. خودت آروم میشی
9.اگر باختی و دیدی اعصبانی هستش. بهتره رنک بازی نکنی . چون 1000% بعدیش رو هم میبازی. بعدش بعدیش. و همینطوری میبازی میای پایین تر
10.روی 2 لاین فوکوس کن و چند هیرو. مثلا هی از این هیرو نپر روی اون هیرو. با همه یکمی بازی کن. ببین با کدوم هم بلد تری و هم حال می کنی
این حال کردن مهمه
11. رنک رو باید بیخیال باشی و فقط بازی کنی حال کنی. اگر به خاطر امتیازش و برد و باخت بازی کنی. احتمال داره ببازی
12.اگر جنگلی گنک زیاد بکن. حتی اگر نکشی. رو مخ دشمن میری. تیم دشمن جنگلرشون رو فلیم میکنه که آره تیم رو به رو یعنی شما هی داری گنک میکنه و چرا تو نمی کنی؟ بعد خودش باعث میشه شما ببرید
این شرایط رو اگر اجرا کنی سریع تر میای بالا
ولی تا وقتی جوش می کنی. استرس داری. اهمیت میدی. اینجا شاکی میشی؟ این چیزایی هستش که داری روشون تمرکز می کنی و دنیا همین ها رو بهت میدن
یادت میاد من میومدم اینجا شاکی میشدم. رفیق شفیق شما هی مسخره میکرد میگفت اسکیل و تیم ورک؟
پیداش نیست. سلام بهش برسون.
اسکیل و تیم ورک خوبه. ولی باید لطف خدا شامل حالت بشه . شانس بیاری. تیم خوب بهت بیفته
که گفتم چه جوری
کلا از ته دل
به معنای واقعی بیخیال باش
نه ظاهری
من قول میدم خیلی سریع تر میای بالا
صبر داشته باش
اینم رونه
چک کن
اینکه اسمش ای دی سی و جنگل هستش
به درد ای دی سی میخوره
جنگل اتک اسپید هم به درد یی ولی شیوانا جکس وارویک اینا میخوره
ای پی هم که ای پی هستش
بقیه رو هم کاریت نباشه
همین 3 تا رونه استاندارد هستش
شما این ها رو ببین. برو 100000 نفر دیاموند مستر چلنجر رو هم ببین. میانگین بالای 70 80% همین رونه رو دارند
مستری رو من بازی نکردم سیزن های جدید عوض شده.
اون رو هم از بازی کن های بالا ببین
مثلا سایت لول اسکیل که بری
تاپ پلیر داشت. میزدی مثلا 1000 یی اول دنیا
بعد اونایی که سرور کره یا آمریکا هستند یا اروپای غرب رو چک کن
راستی یک اکانتی داشتم سیزن 5 گلد 4 بودم
بهت 70 میفروشم. بیا بخر
چندتا اسکین هم دارم
اروپای غرب هستش
الان بازی کنی فکر کنم 5 6 تا ببری سیلور 2 1 3 چیزی بندازه
اینم رونه ها چک کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
فقط اهمیت نده. الان گلد هم بشی؟ همون ترول افک فلان هستش
پس خیلی اهمیت نده. وقتی واقعا واقعا اهمیت ندادی
خودم قول میدم میای بالا ( البته بازیت رو هم باید روش کار کنی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]