تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1738 از 4428 اولاول ... 738123816381688172817341735173617371738173917401741174217481788183822382738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,371 به 17,380 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

یکی از دوستان من هم از شاتل 128 گرفته وقتی گفت سرعتش رو 260 هستش موندم/ولی گفت قطعیش خیلی زیاده
    اصلا بدرد نمیخوره , چون یکم دانلود کنی محدودت میکنن

2. این کاربر از Shayan AW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یکی از دوستان من هم از شاتل 128 گرفته وقتی گفت سرعتش رو 260 هستش موندم/ولی گفت قطعیش خیلی زیاده
    من خودم زخم خورده ی شاتلم، 3 شب پشت سر هم دانلود کنی، تو شب های بعد سرعتت از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره! و این محدودیت ممکن هست تا یک ماه ادامه داشته باشه! خون جگر شدم از دست اینا.

4. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moosavimaleki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من خودم زخم خورده ی شاتلم، 3 شب پشت سر هم دانلود کنی، تو شب های بعد سرعتت از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره! و این محدودیت ممکن هست تا یک ماه ادامه داشته باشه! خون جگر شدم از دست اینا.
    من الان شاتل دارم
    از آخر اردیبهشت گرفتم اردیبهشت 8 گیگ
    و تا 15 خرداد هم 23 گیگ دانلود داشتم و 15 خرداد محدود شدم
    الان از محدودیت در اومدم
    اگه هر 23 گیگ به هر 23 گیگ محدود کنه خوبه
    ولی اگه اینطور که تو میگی 3 شب دانلود کنی .... افتضاحه

6. این کاربر از moosavimaleki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mj360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا این سرویسای جدید برای تمدید که چند روز پیش گذاشته بودن الان دیگه نیست؟مثلا سه ماهه 512 با 4.5 گیگ ماهیانه انتخاب خوبی بود که الان اومدم بخرم دیدم برداشتنش.
    یعنی چی 2 روز هست بعدش بر میدارن؟
    من با نمایندگی پارس آنلاین تو شهرمون تماس گرفتم. روحشون هم از سرویس های جدید خبر نداشت و گفتن خبری از همچین سرویس هایی نیست! ضمنا گفت ممکنه یه سری شهرهای خاص فقط این سرویس ها رو اضافه کرده باشن. گفتن اولین کسایی که خبردار می شن اونا هستن. نمی دونم قضیه چی بوده. ولی امکان داره بععععد ها! لطف کنن و این ها رو اضافه کنن به سرویس هاشون.

من بددبخت که دانلود زیاد دارم و ترافیک زیاد با سرعت بالا لازمم میشه الآن بلاتکلیف موندم.اون سرویس 512 ترافیک 50 گیگ نسبتا بدک نبود برای من. ولی پارس کی به فکر مشتری بوده که این بار دومش باشه!

8. این کاربر از mj360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا این سرویسای جدید برای تمدید که چند روز پیش گذاشته بودن الان دیگه نیست؟مثلا سه ماهه 512 با 4.5 گیگ ماهیانه انتخاب خوبی بود که الان اومدم بخرم دیدم برداشتنش.
    یعنی چی 2 روز هست بعدش بر میدارن؟
    من با نمایندگی پارس آنلاین تو شهرمون تماس گرفتم. روحشون هم از سرویس های جدید خبر نداشت و گفتن خبری از همچین سرویس هایی نیست! ضمنا گفت ممکنه یه سری شهرهای خاص فقط این سرویس ها رو اضافه کرده باشن. گفتن اولین کسایی که خبردار می شن اونا هستن. نمی دونم قضیه چی بوده. ولی امکان داره بععععد ها! لطف کنن و این ها رو اضافه کنن به سرویس هاشون.

من بددبخت که دانلود زیاد دارم و ترافیک زیاد با سرعت بالا لازمم میشه الآن بلاتکلیف موندم.اون سرویس 512 ترافیک 50 گیگ نسبتا بدک نبود برای من. ولی پارس کی به فکر مشتری بوده که این بار دومش باشه!
    هیچ معلوم هست شما از چه چیزی ناراحتین؟!
    گویا دوستان تصویر مربوطه رو با دقت نگاه نکرده بودن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون سرویسهای 4.5 گیگ مربوط به 3 ماه بود و عملاً میشد ماهی 1.5 گیگ که خدا رو شکر فعلاً همشونو ورداشتن و معلوم نیست کی بخوان عملیش کنن
    برای اینکه بهتر متوجه افزایش قیمتها بشید میتونید تو تصویر مربوطه سرویس جدید 128 کیلوبیتِ POL-HU-3GB رو با سرویس 128 فعلیِ POL-128-4GB مقایسه کنید و ببینید که ماهی یک گیگ از ترافیک کم کرده بودن و میخواستن همون پول رو بگیرن!
    فقط در مورد سرویسهای با ترافیک خیلی بالا وضعیت یکم بهتر شده بود

فقط امیدوارم این تغییر در آینده نزدیک عملی نشه و یا فقط برای همون سرویس با ترافیک بالا باشه

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

هیچ معلوم هست شما از چه چیزی ناراحتین؟!
    گویا دوستان تصویر مربوطه رو با دقت نگاه نکرده بودن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون سرویسهای 4.5 گیگ مربوط به 3 ماه بود و عملاً میشد ماهی 1.5 گیگ که خدا رو شکر فعلاً همشونو ورداشتن و معلوم نیست کی بخوان عملیش کنن
    برای اینکه بهتر متوجه افزایش قیمتها بشید میتونید تو تصویر مربوطه سرویس جدید 128 کیلوبیتِ POL-HU-3GB رو با سرویس 128 فعلیِ POL-128-4GB مقایسه کنید و ببینید که ماهی یک گیگ از ترافیک کم کرده بودن و میخواستن همون پول رو بگیرن!
    فقط در مورد سرویسهای با ترافیک خیلی بالا وضعیت یکم بهتر شده بود

فقط امیدوارم این تغییر در آینده نزدیک عملی نشه و یا فقط برای همون سرویس با ترافیک بالا باشه

در کل بد بود ولی چند مورد خوب بود
    اولا اون ماهی 4.5 گیگ بود نه ماهی 1.5 گیگ، از روی قیمت می فهمید!
    و حجم 14 و 28 و 50 برای 128 و 256 و 512 که اضافه شده بود(برای پرمصرف ها!)
    حالا معلوم نیست فعلا دارن چی کار میکنن باید صبر کرد ببینیم چی میشه!
    ممکنه فعلا برای کابران جدید باشه فقط!

2

* سرویس های جدید درشت شده اند.
    برای 128 میشه :
    2GB سه ماهه -> 23.5 تومان(POL-128-2G)
    3GB یک ماهه -> 15!!! تومان(POL-HU-3GB)
    4GB یک ماهه -> 15!!! تومان(POL-128-4G)

4.5GB سه ماهه ->32.5 تومان( POL-HLP)
    8GB یک ماهه -> 25 تومان(POL-H1-8GB POL-128-8G)
    14GB یک ماهه -> 30 تومان(POL-H2-14GB )

برای 256 میشه :
    2GB سه ماهه -> 23.5 تومان(POL-256-2G)
    4.5GB سه ماهه ->32.5 تومان ( POL-BLP)
    8GB یک ماهه -> 30 تومان(POL-B1-8GB و POL-256-8G)
    20GB یک ماهه -> 40 تومان(POL-B2-20GB و POL-256-20G)
    28GB یک ماهه -> 50 تومان (POL-B2-14GB )

برای 512 میشه :
    2GB سه ماهه -> 34.5 تومان(POL-512-2G)
    4.5GB سه ماهه -> 44 تومان (32.5 POL-ELP)
    10GB یک ماهه -> 40 تومان(POL-256-8G)
    30GB یک ماهه -> 60 تومان(POL-B5-30GB و POL-256-30G)
    50GB یک ماهه -> 70 تومان (POL-B6-50GB )

برای 1024 میشه :
    2GB سه ماهه -> 55 تومان(POL-1024-2G)
    نامحدود یک ماهه -> 219 تومان(POL-E10-نامحدود و POL-1024-U)

برای 2048 میشه :
    نامحدود یک ماهه -> 219 تومان(POL-E20-نامحدود و POL-2048-U)
    Last edited by FerineFast; 10-06-2012 at 19:48.

11. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من الان شاتل دارم
    از آخر اردیبهشت گرفتم اردیبهشت 8 گیگ
    و تا 15 خرداد هم 23 گیگ دانلود داشتم و 15 خرداد محدود شدم
    الان از محدودیت در اومدم
    اگه هر 23 گیگ به هر 23 گیگ محدود کنه خوبه
    ولی اگه اینطور که تو میگی 3 شب دانلود کنی .... افتضاحه
    خودشون اصلا مثل آدم نمی گن چطوریه! اما اون زمانی که من حدود 1سال و نیم مشترکشون بودم، این چیزها رو در مورد دانلود شبانه فهمیدم:
    به نظر من شاتل برای کاربران سرویش های حجمی دو نوع محدودیت برای ساعات رایگان شبانه داره:
    1-وارد کردن افراد با دانلود زیاد در یک لیست سیاه! البته کسانی که برای اولین بار سرویس می گیرند و یا کسانی که سرویسشون رو عوض یا تمدید می کنند، اگه چند شب هم پشت سر هم دانلود کنند چند وقت بیشتر طول می کشه که به لیست سیاه بپیوندند، و وقتی به لیست سیاه بپوندند، در دفعه ی اول چند روزی از ساعت 1 تا 3 سرعتشون از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره و از ساعت 3 تا 8 درست می شه. اگر بازم دانلود رو در ساعات 3 تا 8 ادامه بدن، کلا محدود می کنند و باید چند شب اصلا دانلود نکنی تا درست بشه. حالا اگه مثلا سرویس بلند مدت مثلا 6 ماهه یا 1 ساله داشته باشی و به لیست سیاه بپیوندی حتی اتفاق افتاده بیش از یک ماه محدود بشی!
    2-محدودیت دیگه ای که شاتل داره اینه که به گفته ی خودشون، کاربران پر مصرف رو با هم شیر می کنند و به نسبت دانلود با افرادی که شبیه خودت دانلود کردن اشتراک گذاری میشی. این یعنی اگه همه ی دانلودر ها رو با هم شیر کنه سرعت دانلود آنها حدودا تک رقمی خواهد شد و پینگ شدیدا افتضاح. در عوض کاربرانی که حرفه ای دانلود نمی کنند و سالی یک بار به این کار دست می زنند، میگن بابا عجب سرعتی و ...!

نتیجه ی اخلاقی: اگر شبها دانلود ندارید و کاربر کم مصرف هستید شاتل انتخاب خوبی برای شما هست اما اگه مثل من همیشه در حال دانلود هستید، دور شاتل رو خط بکشید، اما اگه به دلایلی از جمله پشتیبانی نشدن منطقه ی مخابراتی توسط شرکت های دیگه مجبور به استفاده از سرویس های شاتل هستید، یه این نکته توجه کنید: هرگز بیش از 3 ماه سرویس خود رو شارژ نکنید!
    این بود چیزی که من در مورد شاتل یافتم، البته ممکنه بستگی به منطقه مخابراتی سختگیری های شاتل بیشتر و کمتر باشه و در همه جا یکسان نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

این اسکریپت شارژ مجدد :
    javascript:__doPostBack('ctl00$OneBillContentPlace Holder$gvCategory$ctl02$gvSubCategory$ctl04$lbtnAddToCard','')

برای مثال این برای 128 سه ماهه 8 گیگ هست.
    کسی اگه اون صفحه که سرویس های جدید رو توش زده بودند Save کرده لطف کنه اینجا بزاره شاید بشه از توش کدها در اورد و کاری کرد همه بتونند استفاده کنند.

ممنون

14. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

این اسکریپت شارژ مجدد :
    javascript:__doPostBack('ctl00$OneBillContentPlace Holder$gvCategory$ctl02$gvSubCategory$ctl04$lbtnAddToCard','')

برای مثال این برای 128 سه ماهه 8 گیگ هست.
    کسی اگه اون صفحه که سرویس های جدید رو توش زده بودند Save کرده لطف کنه اینجا بزاره شاید بشه از توش کدها در اورد و کاری کرد همه بتونند استفاده کنند.

ممنون
    بنظرت اینا در این حد شل و ول هستن که با دور زدنشون و اسکریپت ها رو از قبل وارد کرد و شارژ کرد ؟
    فک نکنم یهو میزنن زیرش
    خوب بلدن منکر همه چی بشن . :|

16. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اصلا خبردار نمی شن که بزنن زیرش، اینا که مانیتورینگشون اینقدر قوی نیست

نمونشم موقع ثبت می گفتند 2 GB فقط برای ناحیه مخابراتی خاص هست که عملا همه می تونند استفاده کنند.
    Last edited by FerineFast; 10-06-2012 at 21:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •