خب بالاخره به 91 وصل شدم
ولی در کمال تعجب سرعتش الان پایینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بالاخره به 91 وصل شدم
ولی در کمال تعجب سرعتش الان پایینه:
اره
94، 62، 64 ماله افروزنت هستند هرسه مزخرف. میگن دزد از دزد، دزدی میکنه همینه.
مثه اینکه تعمیرات دکل های اهواز هنوز ادامه داره(به گفته شرکت مبین نت)
پشتبانی گفت تعمیرات شیراز 6ماه طول کشیده بچه های شیراز تائید می کنید راست با دورغ![]()
ip 94 افروز:
![]()
![]()
چند پست قبل گفتم همه ای پی های مبین نت و شرکا، تو روز خوبن و کم پیش میاد سرعت بیاد پایین
مهم دانلود شبانه است که خوب رو از بد جدا می کنه. اگه تونستی تو شب هم همین تست رو بزاری خوبه
دقیقا همینه
تجربه ۱ ساله استفاده من از مبین نت آیپی های متداول رو به صورت زیر از بالا به پایین اینجوری میتونم طبقه بندی کنم ( شبانه )
رنج آیپی 91 : بهترین رنج آیپی هست که خیلی به ندرت وصل میشه ولی همینش باعث شده تعداد کابر کمی بهش وصل بشن و سرعت دانلود بالایی حتی در شبانه و حتی فقط با ۱ لینک به کاربر بده .
رنج آیپی 178 : رنج آیپی بسیار مناسبی جهت دانلود شبانه هست که متاسفانه تو کل کشور قابل استفاده نیست و توی بعضی شهر ها میشه بهش وصل شد ولی سرعت خوبی داره ( حداقل برای تهران و مشهد که تست کردم عالی بود )
رنج آیپی 130 : این آیپی در طول روز عالی هست و تقریبا در حد آیپی 178 هست ولی شبانه سرعتش نصف میشه حتی با بهترین سیگنال ( این آیپی رو من تو تهران نتونستم بگیرم و بیشتر در شهرهای شمالی ایران قابل دریافت هست و البته در شهر هایی مثل اهواز هم قابل دریافته که سرعتش خیلی بالا پایین میشه )
رنج آیپی 5 : این آیپی هم روزانه خوبه ( عالی نیست ) ولی اصلا رو شبانش حساب نکنید !! چون حتی من که همیشه حداکثر سرعت رو در منطقه خودم دارم با این آیپی سرعتم نصف میشه !! جالبیش هم اینکه اولش که در دانلود شبانه با این آیپی شروع به دانلود میکنید سرعت رو حداکثر میره جلو ولی فقط ۳۰ ثانیه اینجوری هست و انگار محدودیت کانکشن روش گذاشتن که به سرعت میفهمه کانکشن بالا بهش وصل شده و سرعت دانلود رو نصف میکنه !!
رنج آیپی معروف 94 , 62 , ... : خب اینم آیپی افروز اطلاع رسان معروف به بدردنخورترین آیپی که مبین نت به کاربراش میده که بی شک این لقب مناسبشه !! چون کلا دانلود شبانش بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ سرعت نمیده و فکر کنم باید ۱۰۰۰۰۰ کانکشن بهش وصل کنید که بتونید حداقل ۵۰۰ مگ دانلود کنید تو ساعات شبانه !! روزانش هم عشقی هست و بیشتر مواقع در عین ناباوری حتی روزانش هم داغونه ولی خب بعضی اوقات سرعت روزانش هم متوسط میشه که بتونه پهنای باند و ترافیک کاربر ها رو تموم کنه !!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
من که خیلی وقت بود از مبین نت استفاده نکرده بودم...
امشب تست میکنم نتیجه رو میگم...
تقریبا همه این رینج ای پی هایی که گفتی رو من امروز گرفتم بغیر از 62!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان وضعیت ای پی 185 یا افرانت به چه صورته؟
من الان رو اینip افتادم :
مدل مودم شما چیه؟! نامحدودی ۱به ۴ اداری داشتین سرعتش چند ؟
زنگ زدم نمایندگی میگه سرعت نامحدود اداری ۱ به ۴ اصلا خوب نیست ۱ مگ سرعت بین ۵۰ تا ۶۰ هست کسی استفاده کرده تایید میکنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)