نه فکر کنم منظور جواد یه چیز دیگه بود
(فکر میکنم) برای سر یه نفر جایزه گذاشته، و حالا پشیمون شده و میخواد جایزه رو کنسل کنه.
سعید ببین آرش club اضافه داره...؟!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
نه فکر کنم منظور جواد یه چیز دیگه بود
(فکر میکنم) برای سر یه نفر جایزه گذاشته، و حالا پشیمون شده و میخواد جایزه رو کنسل کنه.
سعید ببین آرش club اضافه داره...؟!
Last edited by amin_fixfox; 08-01-2011 at 00:28.
bad_stu اسمت چیه؟
چند وقت پیش توی بریسکو کل بچه های اتحادمون میخواستن باهات دوئل کنن!
-----------
یه سوال هم دارم:
این جعبه هایی که میگیرین مربوط به فورت های عادی هست یا cash battle؟
چون اگه فورت عادی اینا رو بده دیگه cash battle چیزی در حد خدا خواهد شد...
--------------
همین الآن توی یوتیوب یه چیز باحال کشف کردم
هنگام لودینگ فیلم، اگه کلید بالا یا پایین رو فشار بدیم؛ علامت لودینگ به بازی تبدیل میشه :دي
میدونم همتون میدونستین ولی گفتم که گفته باشم![]()
Last edited by amin_fixfox; 08-01-2011 at 02:59.
اره منظورم همین بود .رفته بودم کار انجام بدم برگشتم دیدم یارو اومده باهام دوئل کرده هرچی تیر زده بود خورده بود تو بازو چپم منم هیچ خسارتی بهش نزده بودم .براش جایزه گذاشتم ولی میخوام برش دارم اخه خودمم میتونم بزنمش![]()
پولی که بر سر کسی گذاشتی را نمی تونی برگردونی
پولت به باد رفتفقط یک کار می تونی بکنی
بری خودت باهاش دوئل کنی و پول را خودت ببری
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
همشون از فورت های عادی پیدا می شه که معمولا نفر اول دمیج همیشه 2-3 تا جعبه پیدا می کنه برای بقیه افراد شانسی هست البته اونایی که performance بهتری در جنگ دارند شانسشون نسبت به بقیه بهتره
cash battle دیگه چیزی نمی دهد و نخواهد داد چون دیگه وجود خارجی نداردبا اومدن این آپدیت و جعبه ها دیگه cash battle از بازی حذف شد و با پول نمی شه چیز میز پیدا کرد حتی کدو
![]()
looooooolتو دیگه حرف نزن هروقت صبحت فیلم س.وپر هر جا بشه سرو کله تشکر تو پیدات میشهلول
-----------
یه دونه club کم دارم برای کوئست سرباز. حدود دو هفته ای میشه نه پیداش کردم و نه کسی گذاشته توی مارکت. گفتم اگه داشته باشی ازت به قیمت هنگفتی (حدود 200 تا :دي) بخرم
ضمنا من 12 تا کوکی دارم هر وقت خواستی بگو بزارم مارکت.
چی هست این ؟؟یه دونه club کم دارم برای کوئست سرباز. حدود دو هفته ای میشه نه پیداش کردم و نه کسی گذاشته توی مارکت. گفتم اگه داشته باشی ازت به قیمت هنگفتی (حدود 200 تا :دي) بخرم
خودت لازمت میشه هاا اما اگه نخواستی قیمت بده ببینم میصرفهضمنا من 12 تا کوکی دارم هر وقت خواستی بگو بزارم مارکت.لوول فعلا تخلیه مالی شدم !!
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
هاااااااا؟تا کجا رو دیدی؟!
به طور کلی گفتم متالیکا و system of a down رو گوش کن. خصوصا متالیکا که هم شعرهای خوبی داره و هم خودشون نوازنده های خوبی هستن
اون سه تا موردی که اشاره کردی رو اصلا نشنیدم. فقط میدونم akon کیه! اما آهنگاشو گوش ندادم تا حالا. کلا میونه خوبی با رپ و هیپ هاپ و اینا ندارم!
آخرش هم گفته از اینا که بگذریم حتما حتما؛ حداقل یه آهنگ از شوپن و باخ گوش کن. عاشقشون میشی
اینم اونجا نگفتم!: اگه دقت کنی ریتم آهنگای کلاسیک و متال 4/4 ، 3/4 و یا 4/8 هست و یکی از دلایل اینکه میگن متال موسیقی غنی ای هست، اینه. یعنی در نوع خودش با کلاسیک برابری میکنه
البته جالبه بدونی ریتم محبوب ترین آهنگ متالیکا یعنی Nothing else matters شیش و هشت هست! (البته هیچ شباهتی به آهنگای ساسی مانکن نداره)
و اینو هم بگم یه جا شنیدم ساسی مانکن گفت شیش و نه! که اصلا همچین ریتمی رو نداریم چون گام ها همیشه زوجه!
من از این همه فقط ساسی مانکن ( مسخره ) رو متوجه شدملوووول =)))))))))
چند تا لینک بزار حال کنیم !
راستی شنیدم ورژن جدید بازی پوکر میخوان بزارن راسته؟؟
زود باش از علی عذرخواهی کن که الان میاد سراغتون.
![]()
الان دنبال منم میاد بنابراین:
من چطور این billy رو بزنم میخواستم Belle star بگیرم ولی دست خالی زدنش سخته.
راهنمایی کنین کجا رو نشونه بگیرم.امین تو که بردی نشونه رو کجا گذاشته بودی؟
بهترین لباس های dodging را بپوش و بعد اونقدر دوئل کن تا ببریشبهترین راه اینه
+++++++++++++++++++++++++ تاپیک از وست در اومدهاین گروه موسیقی را باز کنید دیگه !
========================= آپدیت بعدی 3 ماه دیگه می یاد دیگه خودتون را نکشید !
======================== هنوز فقط 3 تا سرور وست به 1.30 آپدیت شده فعلا inno سروراش نمی کشه تا اون یکی سرور ها را هم آپدیت کنند![]()
آره علی هم کلی زحمت میکشه ولی بهرحال ما (من؛ و برای اینکه نشون بدم ما همه با هم هستیم! میگم ما) آدم بشو نیستیم دیگه... ولی خب از طرفی علی پستها رو پاک میکنه که خیلی حال میده (باور کنید راست میگم پاک کردن پست دیگرون خیلی حال میده)
اینقدر بزن و مدلتو عوض کن تا بشه
من اینجوری بردم ازش: بازو راست بازرو راست بازو راست دست چپ
اما قبلش هم دقیقا با همین مدل پس اوت شدم!
و دقیقا بعد از پس اوت شدنم خواب رو کنسل کردم و بردم!
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
آها آره یادم رفت وقتی پس اوت شدم لباسامو عوض کردم!بهترین لباس های dodging را بپوش و بعد اونقدر دوئل کن تا ببریشبهترین راه اینه
![]()
گروه حال نمیده اولا کسی نمیاد دوما در معرض دید عموم نیست سوما فی نفسه (یعنی بدون دلیل خاصی که بشه گفت!) حال نمیده!
مثل این میمونه که توی خونه موقع خواب کت و شلوار بپوشی (ربطش رو هنوز خودم نمیدونم یکی بیاد حرف منو تصدیق کنه بفهمم درست گفتم!)
ای بابا ! مگه یک کاراکتر کارگر که خودشم دولر هست ! چقدر می تونه جون داشته باشه !؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)