تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1738 از 2550 اولاول ... 73812381638168817281734173517361737173817391740174117421748178818382238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,371 به 17,380 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

خوش به حالتون
    روزا معمولا 100 تا 110 و شبا با چند تا لینک 80 تا 100
    عوضش حدودا 4 ماه از این سرویس جشنواره داشتم ولی از دانلودش نتونستم استفاده کنم
    الان باید تو این دو هفته هر چی میتونم دانلود کنم

2. 6 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

دوستان من الان با پشتیبانی بلوط صحبت میکردم ، گفت که 4608 = 1024 * 4.5 میشه خوب ، و اگه 4608 رو تقسیم بر 8 کنیم سرعت میشه 576 کیلو بیت که اون برای ساعات غیر رایگان هست ، و میگه که سرعت شما تو ساعات رایگان باید اینجوری باشه : 576 تقسیم بر 8 میشه 72 ، آیا این درسته ؟!!! آیا اینا دزدی نمیکنن ؟؟ میگن باید سرویس رو یکبار برای صبح ها و دوباره برای شبا تقسیم بر 8 کنیم !!! دزد ها کار خودشون رو اینجوری توجیه میکنن ، و میگن که زودتر از اتمام موعد سرویس هم جمع آوری خط نداریم !! جالب اینه که خودش میگه ما خودمون سرعت دانلود رایگان شبانه رو محدود کردیم و میگم که حالا که مشکل از خود شماست پس جبران خسارتش چجوری میشه ، میگه ما جبران خسارت نداریم ، 30 دقیقه باهاشون حرف زدم و آخرش گفتن که آقا نمیخوای خط رو جمع کن و اگه میخوای سرعت دانلود شبانه یا غیر شبانه افت نکنه از سرویس های دیگه بدار ، میگم اینجوری برا من میوفته ماهی 500 تومن برا 250 گیگ دانلود ، آخرش هیچ چی دیگه اونا فقط حرف خودشون رو میزنن و مشتری هم که به خیال خودشون هیچ چی نمیدونه و کارشناس فقط خودشونن .

4. 2 کاربر از v-abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

دوستان من الان با پشتیبانی بلوط صحبت میکردم ، گفت که 4608 = 1024 * 4.5 میشه خوب ، و اگه 4608 رو تقسیم بر 8 کنیم سرعت میشه 576 کیلو بیت که اون برای ساعات غیر رایگان هست ، و میگه که سرعت شما تو ساعات رایگان باید اینجوری باشه : 576 تقسیم بر 8 میشه 72 ، آیا این درسته ؟!!! آیا اینا دزدی نمیکنن ؟؟ میگن باید سرویس رو یکبار برای صبح ها و دوباره برای شبا تقسیم بر 8 کنیم !!! دزد ها کار خودشون رو اینجوری توجیه میکنن ، و میگن که زودتر از اتمام موعد سرویس هم جمع آوری خط نداریم !! جالب اینه که خودش میگه ما خودمون سرعت دانلود رایگان شبانه رو محدود کردیم و میگم که حالا که مشکل از خود شماست پس جبران خسارتش چجوری میشه ، میگه ما جبران خسارت نداریم ، 30 دقیقه باهاشون حرف زدم و آخرش گفتن که آقا نمیخوای خط رو جمع کن و اگه میخوای سرعت دانلود شبانه یا غیر شبانه افت نکنه از سرویس های دیگه بدار ، میگم اینجوری برا من میوفته ماهی 500 تومن برا 250 گیگ دانلود ، آخرش هیچ چی دیگه اونا فقط حرف خودشون رو میزنن و مشتری هم که به خیال خودشون هیچ چی نمیدونه و کارشناس فقط خودشونن .
    ای وای عجب جوکی گفته
    4608 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 576 کیلوبایت در ثانیه با گفته اون یارو واسه شب میذارن رو 576 کیلوبیت یعنی همون 72 کیلوبایت

دیروز تو ساعات رایگان 400 مگ از حسابم کسر شده نتونستم به این پشتیبانی بفهمونم و بقبولونم که ازم تو رایگان کسر شده

6. 4 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ای وای عجب جوکی گفته
    4608 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 576 کیلوبایت در ثانیه با گفته اون یارو واسه شب میذارن رو 576 کیلوبیت یعنی همون 72 کیلوبایت

دیروز تو ساعات رایگان 400 مگ از حسابم کسر شده نتونستم به این پشتیبانی بفهمونم و بقبولونم که ازم تو رایگان کسر شده
    برادر این سرویس دانش اموزی رو ما هم میتونیم حلش کنیم ؟

8. 3 کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

برادر این سرویس دانش اموزی رو ما هم میتونیم حلش کنیم ؟
    نه دیگه از اینا نمیدن
    منم تا آخر این ماه میتونم استفاده کنم

10. 5 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من که فعلا همون سرویس رو درام 50 میده!
    میپرسم چرا میگه مشکل از زیر ساخته!
    پس نگو خودشون محدود کردن!
    خوب پس باید برم یه جا دیگه! :(
    کدوم isp هم پینگش خوبه هم سرعت شبانش؟ اگه سرعت تک کانکشنشم بالا باشه که دیگه نور الا نوره!
    تورو خدا جواب بدین!
    پوسیدم! 1 هقتس سر جمع 6 گیگ نتونستم دانلود کنم
    Last edited by kv7_shadow; 02-02-2014 at 17:46.

12. 2 کاربر از kv7_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببینید، همونوطر که خودتون هم گفتید، سرویس اینترنت 4.5 مگابیت بر ثانیه هست که اگه ضربدر 1024 بشه، میشه 4608 کیلوبیت بر ثانیه و اینم اگه تقسیم بر 8 بشه، میشه 576 کیلوبایت بر ثانیه.

الان ماجرا از اینجا شروع میشه که اگه ضریب 1 به 1 باشه، تمام وقت ( شب و روز و رایگان و غیررایگان و ... ) باید همون سرعت رو بهتون بده ولی از این جایی که بلوط تازگیا بند زیر رو اضافه کرده، رسما داره به کلاهبرداری خودش سرپوش و تازه یه منتی هم سر یوزر میذاره. یعنی طبق بند زیر می تونن از 72 تا 576 به شما سرعت بدن و شما هم حق اعتراض ندارید. البته درسته که طبق گفته خودشون این قانونه ولی پس چرا تا 1 ماه پیش، اجرا نمی کردن. حالا که کمبود پهنای باند پیدا کردن و نمی خوان هم هزینه ی پهنای اضافی رو بدن، دارن ادا در میارن.

*** شرکت شبکه ارتباطات بلوط همواره در تلاش است تا خدماتی با کیفیت بالاتر و ضریب تسهیم کمتر از الزامات قانونی 1 به 8 موضوعمصوبهجلسه ۱۵۲کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات به مشترکین و متقاضیان اینترنت پرسرعت ارایه نماید.

همین ماجرا در مورد ماکس و طبیعتا تمام شرکت های دیگه هم هست. مثلا زیر سرویس ما نوشته، ضریب اشتراک 1 به 2 هست، یعنی اگه شبای ما رو 219 کنن، مشتری حق اعتراض نداره ولی بازم میگم، شرکت ها اینو میگن ولی برای اینکه نشون بدن کیفیت بهتری ارائه میدن، در حد امکان سعی می کنن که این رو نادیده بگیرن که الان دیگه بلوط این کار رو نمی کنه. در مورد مخابرات و همارا هم همین اتفاق افتاد و بعد یه مدت، اهمیتی برای کیفیت قائل نشدن و فقط جمع آوری یوزر براشون در اولویت قرار گرفت.

طولانی شد. پوزش.

14. 7 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من که فعلا همون سرویس رو درام 50 میده!
    میپرسم چرا میگه مشکل از زیر ساخته!
    پس نگو خودشون محدود کردن!
    خوب پس باید برم یه جا دیگه! :(
    کدوم isp هم پینگش خوبه هم سرعت شبانش؟ اگه سرعت تک کانکشنشم بالا باشه که دیگه نور الا نوره!
    تورو خدا جواب بدین!
    پوسیدم! 1 هقتس سر جمع 6 گیگ نتونستم دانلود کنم
    سرویس اولترا مخابرات سرعت و پینگش چجوره؟

16. 2 کاربر از kv7_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

نه دیگه از اینا نمیدن
    منم تا آخر این ماه میتونم استفاده کنم
    اصولا زیاد با سرویس کلاسیک فکر نکنم فرقی داشته باشه
    تو تمدید هام که اینطوری زده
    TCA-Classic-2G-3M فروش ویژه
    Last edited by TeenArcher; 02-02-2014 at 18:53.

18. 2 کاربر از TeenArcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

مخابرات دوباره قاطی کرده!
    به حساب کاربری سر بزنید!

20. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •