فکر کنم مسیر اینترنت شمال غرب کشور از ترکیه هست بخاطر همون
فکر کنم مسیر اینترنت شمال غرب کشور از ترکیه هست بخاطر همون
گفتیم یه تست بزنیم ببینیم شبانه چجوریاس : آنتن -77 دسی بل
وضعیت آنتن دهی خیلی بد شده !! جهت سکتور ها کلا عوض شده ، قبلا بهتر بود !! تو همین نقطه که گوشیم قرار میگیرفت آنتن میشد -60 دسی بل و کمتر و سرعت هم بالای 15 مگ بود - الان آنتن که یه ذره بهتر میشه سرعت کلی فرق میکنه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
در استان هرمزگان
شهر بستک وارد مدار تری جی شد.
اقا رضا پاسخ منو ندادید؟
از سبزوار چه خبر به کجا رسید برنامه اینده چی هست
سلام. فعلا خبرخاصی نیست.
لام بچه ها ، من وقتی به اینترنت وصل میشم همیشه ایکون Hمیزنه درصورتی که برا بقیه تو ۱نقطه مشترک H+میخوره، شما میدونین مشکل از کجاس؟ گوشیمم Htc desire 816
سلام دوستان
ماشالا 1737 صفخه را که واقعا از حوصله ی مطالعه کردن همه ی عزیزان خارجه!بنده چندتا از خیلی صفحات قبلتر را مطالعه کرده ام ولی دیگه حوصلم ته کشید
بنده مودم همراه Irancell Huaweri E3372 را خیلی راحت با توضیحات دوستان تونستم آنلاک کنم منتها مودم E303 همراه اول و نیز مودم LH92 ایرانسل آنلاک شدنی توسط شیوه موجود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه.البته LH92 خب با توجه به قیمتش میشه پذیرفت که چرا آنلاک نمیشه ولی Huawei E303 همراه اول با اون جثه ی زپرتیش موندم چرا آنلاک شدنی نیست!!!!!
کسی میدونه چجوری میشه این دوتا مودم را آنللاک کرد مخصوصا مودم فور جی ایرانسل LH92 را؟!!!
ظاهرا" آنلاک میشه. برای اطمینان از آنلاک شدن و همینطور خرید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استعلام بگیرید.
اقا رضا خسته نباشید
از سقز خبری نشد سرعت نت هنوزم خیلی مشکل داره
4جی چی؟
دوست عزیز HTC اینجوریه. H+ نمیزنه ولی h+ هست.
تو تنظیمات که بری قسمت about بعد network .
اگه زده باشه hspap یعنی h+. اگه زده hdspa یعنی h.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)