چرا تعويض پورت دارن برا وقتي كه پورتي مشكل داشته باشه باهاشون صحبت كن قانع بشن چون تو پورتت مشكل نداره ممكنه قبول نكنن
حضوري هم بايد بري درخواست بدي
چرا تعويض پورت دارن برا وقتي كه پورتي مشكل داشته باشه باهاشون صحبت كن قانع بشن چون تو پورتت مشكل نداره ممكنه قبول نكنن
حضوري هم بايد بري درخواست بدي
فرشاد از اون ارورایی که دیروز واسه مودمت گذاشته بودی کدومشون مربوط به پورته؟
فرشاد حریف میطلبم
ماکس ریت 25 مگ اما مطمئنم بیشتر هم جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crc error-hec error-lcd error-ocd error-superframe error-correctable error-uncorrectable error
جالبه با مودم 8960 دوستم که برودکامه ارور دارم
اما با 8970 خودم ارور ندارم البته اپلود خطو یکم کمتر سینک میکنه
سلام. توضیحی در مورد بالا رفتن پینگ بدم! یکی از مشکلات شبکشون هم همین هست که برای بعضی از کاربرها پیش میاد و فقط اون دچار مشکل میشه ! پارسال 3 ماه تابستون پینگم با سرور های داخلی 200 بود در حالی که پینگ با خارج 150 بود ( ضحی کیش بودم ) بعد از 3 ماه خودش درست شد ! الان هم چند روزی میشه دوباره همون
طوری شده ! پینگ با ایران نابوده ! تنها راهش این هست که صبر کنید تا این که یه وقت بخوان کلا همه پورت ها رو ریست کنن یا شبکه رو کلا ریست کنن برای تعمیرات و ... اون وقت درست میشه یه راهش هم تخلیه و رانژه مجدد هست ! البته بدون تخلیه هم میشه پورت رو ریست یا تعویض کرد اما قانع کردن اپراتورها واسه این مسئله کاره حضرت فیله ! در هر حال اگر حوصله دارید تخلیه کنید اگر نه صبر کنید وقتی یه دستی به شبکه بکشن حل میشه ! حالا ممکنه همین فردا باشه ممکن هم هست تا 3 ماه طول بکشه ! خودم قصد تخلیه ندارم و حسش نیست !2 بار هم تونستم با راضی کردن اپراتور ها پورت رو تعویض کنم ! پارسال بود فکر کنم ! البته نمی دونم الان اون
بچه های قدیمی توی ضحی هستن یا نه ولی خیلی خوش برخورد بودن و هر کاری بخواستی انجام میدادن ! جدیدا به این اپراتور ها نمیشه زنگ زد که هیج پاچه هم میگیرن ...![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 06-11-2014 at 04:05.
من پورتمو ریست کردم فایده نداشت
باید عوض بشه
منظورت ريست اكانته ديگه درسته؟
چون ريست پورت وجود نداره اصلا پورت چاره اش فقط تعويضه
والا زنگ زدم پشتیبانی بهشون گفتم ریست کنید
بعد چند مین طول کشید گفت الان ریستش کردم
حالا من نمیدونم راست میگفت یا نه!
ولی به صورت کلی ریست پورت هم داریم من چند بار انجام دادم
برا من يه بار نزديكاي 5ماه همينجور شده بود آخر مجبور شدم تخليه كنم كه درست شد چند ماه پيش هم 2ماه اينجور شد بعد خودش خوب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)