سختی تا چه حد باشه خوبه؟؟؟؟
مثلا بنایی داشته باشیم و زندگی کلا رو هوا باشه خوبه؟
پ.ن: راستی اونم خوندم خوب بلدی روحیه بدی ها؟![]()
سختی تا چه حد باشه خوبه؟؟؟؟
مثلا بنایی داشته باشیم و زندگی کلا رو هوا باشه خوبه؟
پ.ن: راستی اونم خوندم خوب بلدی روحیه بدی ها؟![]()
Last edited by kkkaktoos; 20-08-2013 at 09:23.
دوستان منم این چند وقت دنبال همین کسری ها بودم. اونهایی که در حین خدمت هستند باید نامه از یگانشون و اونایی که هنوز خدمت نرفتن بایدبای برگ سبز ببرن محل یگان اعزام کننده پدرشون به علاوه مدارک مورد نیاز دیگه تا بهشون نامه کسری رو بدن.
پس اونایی که هنوز نه برگ سبز دارن و نه در حال خدمت هستند نمیتونند اقدام کنند.
باز اگه فکر میکنید راه دیگه ای ممکنه داشته باشه میتونید خودتون برید دنبالش
از نیروی انسانی - کارگزینی وظیفه محل خدمت.
مورد استفادش هم اینه که اگه کارتتون نیاد و اینکه قبل از اینکه کارتتون بیاد بخوایدجایی مشغول به کار شید یادانشگاه ثبت نام کنید و ...![]()
با سلام
اگر سربازی از مازندران آموزشی بیفته تهران 01 بعد از آموزش معمولاً کجا تقسیمش میکنن. آیا ارتش در مازندران پادگان نظامی داره؟ احتمال اینکه غیر از تهران بیفته چند درصده شرایط دارم نیست.
با تشکر
آره داره ولی باید آشنا داشته باشی 2-3 تا پادگان هست ( دوآب و گهرباران و ...) من پارسال 01 بودم... اول باید امریه لشکر 30 گرگان بزنند بعد تقسیمشی یکی از پادگان ها
ایا احتمالش هست که از 01 بعد از تقسیمات اصلاً تهران و مازندران نیوفته. لیسانسو شهرستانهای دیگه هم ممکنه بندازن. یا احتمال قوی تهرانه؟
با تشکر
قانون که نداره همه چیز به شانست بستگی داره یه وقت میبینی بعد دوماه آموزشی باید دوباره دوماه دیگه باید بری تخصص ببینی یعنی کد بخوری اونم تو یه شهر دور یامرزی الان از اینجا هیچ چیز مشخص نیست.
از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی میخوام.
ایا ارتش در غرب استان مازندران مثلا چالوس نوشهر تنکابن و... ارگان داره یا نه؟
با تشکر
سیرجان نبود؟
04 بیرجند نبود؟
فکر کنم کسی نیست![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)