تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1737 از 1746 اولاول ... 7371237163716871727173317341735173617371738173917401741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,361 به 17,370 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

تیم رو نمیتونی عوض کنی ولی خودت رو چرا
    بجای اینکه اعصابت رو خرد کنیو ب بقیه گیر بدی سعی کن یاد بگیری چجوری بهتر بازی کنی بتونی کری کنی

قصد هیچ توهینی ندارم من این رو ب همه میگم

بزار برا شروع ی چند تا پیش نهاد بدم بهت
    هیچوقت adc با tp برندار اصلن خوب نیست
    دوم اینکه ایتم هات رو میتونی از mobafire نگاه کنی ببندی از نظر من ایتم بندیت خیلی بده
    ی نگاه ب mobafire بنداز کامل متوجه میشی چی ببندی
    مستری هات هم ب همون اندازه بده
    برای کری کردن برنز و سیلور تنها چیزی ک نیاز داری موس و کیبرد ه با مستری و ایتم درست موفق باشی
    مرسی ولی مشکل من فید دادن نیست میه گفت هم دارم کیل میگیرم ولی میبینی top یا bot خراب میکنن بعد الکی من i trol خوب مرد حساب نمیتونی اصلا بازی نکن
    میری جلو میزنی شل پل میکنی ی اتک مونده جونش در بره میبینی همه دارن نگات میکنن
    نتایج بازی رو ببینی متوجه حرفم میشی اصلا هیچ کیلی نمیگرن و فقط فید میدن تا تیمشون تانک بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دهنمون سرویس شد اخرش ی اسکین خوب بهمون نداد که نداد همش چمپهای دری بری

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل
    Last edited by bahman_0121; 01-01-2017 at 15:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

مرسی ولی مشکل من فید دادن نیست میه گفت هم دارم کیل میگیرم ولی میبینی top یا bot خراب میکنن بعد الکی من i trol خوب مرد حساب نمیتونی اصلا بازی نکن
    نتایج بازی رو ببینی متوجه حرفم میشی اصلا هیچ کیلی نمیگرن و فقط فید میدن تا تیمشون تانک بشه
    قضیه فید دادن یا ندادن شما نیست ک
    فید ندادن ی طرفه فید شدن و کری کردن یچیز دیگس و با این ایتم ها و مستری کری کردن تقریبن غیر ممکن ه

میتونی این مشکلات رو خیلی راحت درست کنی و ببری یا میتونی هم تقصیر بقیه بدونی تنها چیزی ک نیازه اینه ک یکم ب این فکر کنی ک بازیت میتونه خیلی بهتر بشه نیاز نیست تیم بهتر داشته باشی

توی هر elo ای ک باشی یسری از بازی ها هست تیم دشمن بهتر از تیم تو ه یسری از بازی ها هم هست ک تیم تو بهتر از تیم دشمن ه تنها چیزی ک باعث میشه بیشتر ببری خودتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

یه راه ساده واسه کلایمب کردن می تونم بهت بگم ولی پیشنهاد نمیکنم چون به elo بالاتر که برسی ممکنه واسه موندن دچار مشکل بشی
    به هر حال تو low elo که اصلا قید duo lane رو بزن تو سه تا رول باقی مونده تو هر کدوم بهتری برو و پیشنهاد من yi جانگل و teemo تاپ هستش با این دو تا خیلی راحت میتونی از low elo بیای بالا
    البته صرفا بازی کردن این چمپا کمک نمیکنه باید باهاشون خوب بازی کنی. مثلا master yi وقتی تو low elo بازی می کنن به محض اینکه به رنج میرسن q می کنن q ی master yi حکم یه dodge برای اسکیل شات داره
    برو twitch یه مقدار استریم نگاه کن مفیده . استریم valkrin رو پیشنهاد میکنم خیلی خوب توضیح میده که الان چرا این کارو کرد یا مثلا اگه چه کار می کرد بهتر بود

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ی مشت اشغاله بی سرو پا میشینن پشت pc
    دوست دارن بازی انلاین هم بزنن اخه خاک بر سر وقتی نمیتونی بازی کنی گه میخوری میای رنک میزنی
    3 تا بازی رو دهنمو سرویس کردن کل تیم اشغال و نوب هستن این دیگه چه شانسیه اخه کدوم خری تو ی تیم 4تا بیزینه زبون نفهم میندازه
    ریوت هم ریده به بازی چرا اینا رو کلا بن نمیکنه
    اینا تو سرور eune خیلی بیشترن پیشنهاد من اینه سریعا اگر توانت هست برو eu west

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یه راه ساده واسه کلایمب کردن می تونم بهت بگم ولی پیشنهاد نمیکنم چون به elo بالاتر که برسی ممکنه واسه موندن دچار مشکل بشی
    به هر حال تو low elo که اصلا قید duo lane رو بزن تو سه تا رول باقی مونده تو هر کدوم بهتری برو و پیشنهاد من yi جانگل و teemo تاپ هستش با این دو تا خیلی راحت میتونی از low elo بیای بالا
    البته صرفا بازی کردن این چمپا کمک نمیکنه باید باهاشون خوب بازی کنی. مثلا master yi وقتی تو low elo بازی می کنن به محض اینکه به رنج میرسن q می کنن q ی master yi حکم یه dodge برای اسکیل شات داره
    برو twitch یه مقدار استریم نگاه کن مفیده . استریم valkrin رو پیشنهاد میکنم خیلی خوب توضیح میده که الان چرا این کارو کرد یا مثلا اگه چه کار می کرد بهتر بود
    اضافه کنم که اگر هم خواستی ADC بری برو Vayne تمرین کن برا low elo جواب میده ولی به شرطی که واقعا بلد باشی اگر میخوای ADC یاد بگیری تو youtube برو ویدیو های phylol رو ببین

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

من این نامه رو به دوستمون گفتم
    به شما هم میگم
    گوش کن
    میای بالا

. باید دعا کنید و لطف خدا شاملتون بشه

2. اصلا اصلا به رنک و جایگاهت و برد و باخت از ته دل اهمیت ندی

3.بعد از هربازی. اونهایی که خوب بازی کردند یا کلا هم تیمی هات و دشمنات رو برو تو قسمت رنکشون. بعد تو قسمت لیگشون.

چون مثلا لیگ داریم zyra assassin یا لیگ داریم zyra abgoshtian یا مثلا yi soldiers و ....

بعد 5 طبقه هستش دیگه

مثلا الان میخوای من رو که برنز مثلا 2 هستم چک کنی

اسم لیگ من riven armagedon هستش

خوب؟

بعد تو می تونی برنز 2 که من هستم و 1 و 3 4 5 رو بازی کن هاش رو چک کنی ببینی کیا تو این لیگ هستند

خوب میبینی یکدفعه بعضی ها جلو اسمشون که امتیاز زده یک علامت آتیش هستش. یعنی چندین بازی پشت سر هم بردند

برو اونها رو چک کن مچ لیستشون رو

گاهی میبینی بازی کن خوبی هستند که می تونی ادشون کنی و حتما حتما 2نفری برو تو بازی. بهتره

و گاهی نه. میبینی طرف تو بازی ها کیل مرگ اسیستش اینطوریه
    20 kill
    5 death
    10 asist

خوب کدوم برنزی تو همه بازی هاش میتونه همچین اسکوری داشته باشه؟

این معلومه یک پدر سگ داره برای دوستش بوست می کنه

شما این رو ادد می کنی. اگر گفت تو کی هستی این حرفها. یک چیزی بگو. یارو میگفت با من بازی کردی. میگفتم نه. ولی فکر می کنم بازیت خوبه. بعد اگر آدم انی نبود باهاش میرفتم تو بازی

و هم خودت خوب باید بازی کنی. هم اون رنک بالایی هستش. بازی ها رو راحت میبری از برنز که راحت باهاش در میای

وقتی هم اومدی سیلور. باز میتونی همین روش رو انجام بدی

من بعد از هر بازی گاهی شاید 30 40 نفر رو چک می کردم

میرفتم سایت op.gg مثلا آقای ایکس رو چک می کردم. بعد میدیدم این آقا که بازیش خوبه چرا باخته؟ میرفتم دشمناش رو چک میکردم.

اینطوری بازی کن های خوب رو پیدا می کردم و یا اسمورف هارو

یعنی تو سایت op.gg میانگین کشتن مردن و اسیست شما رو تو 20 تا بازی تو قسمت رنک میتونی ببنیی

میبینی طرف میانگین 20 تا بازی اینه

14 کیل
    4 مرگ
    10 اسیست

داد میزنه که اسمورف چیزی هستش. یا بازیش خیلی خوبه

سریع ادد می کنم این آقا رو

بعد دوباره میرم ببینم دشمناش تو بازی های مختلف کی بوده. چون جلوش یا اسمورف میفته یا بازی کن خوب

میبینم اگر دشمنش جلو این آقا اسکورش خوبه . میرم اون رو هم چک می کنم

خلاصه میبینی 1 2 ساعت دارم بازیکن چک می کنم. بازی کن خوب پیدا می کنم
    میرم تو بازی

این تجربه من تو لول هستش

ولی بازم میگم

مهمترین عاملی که خودم از سیلور 4 با رونه های تایر 2 تونستم به گلد 4 بیام
    2تا چیز بود

1.لطف خدا شامل حالم شد. که دعا کردم که بیام بالا

2. اصلا اصلا ابدا نباید به برد و باخت اهمیت بدی. یعنی اگر رفتی تو بازی. داشتی میبردی یا مردی یا میباختی. هیچ حسی هیچ استرسی هیچ ناراحتی عصبانیتی چیزی نداشتی یعنی اینکه اهمیت نمیدی
    وقتی اینطوری باشی. بهت قول میدم خیلی راحت میای بالا.
    مثلا من کوئین بلد نیستم. چندین بازی کوئین برداشتم و بردم :o یا کاتارینا یک بازی تانک رفتم بالا بردم =)) توی سیلور 1 اینا بود فکر کنم. یا تو رنک پروموشن بود برای گلد یادم نیست.

اصلا اون موقع که بازی میکردم لول. نیسوس برمیداشتم. برای خودم بالارو پوش میدادم. تیمم 4 به 5 وسط درگیر بود. بعد من مثلا 1 2 تاور میزدم بالا. میدیدم تیمم 4 به 5 بازی رو برده نقش هویج داشتم تو بازی
    این بازی فقط شانس میخواد که تیم خوب بهت بیفته.

================================================== ======

مثلا همین بازی اور واچ که من جدیدا دارم بازی می کنم
    لول 25 شدم. چند روز اول خیلی اهمیت میدادم و بازی ها به شدت آنبالانس بود

یعنی مثلا باید تو بازی یک مسیری رو با یک ماشینی محافظت کنی طی کنی ببری

4 5 دقیقه هم وقت داری. دشمن تو 1 دقیقه 3 تا ایستگاه رو رد میکرد میبرد
    ما 5 دقیقه 1 ایستگاه رو هم نمی تونستیم بگیریم

اعصابم خورد شده بود به خاطر این آنبلانس بودن بازی

بعد به خودم گفتم. دعا می کنم انشالا مبرم. اهمیت هم نمیدم. لول رو هم همینطوری اومدم بالا.

امتیاز اولیم تو رنک افتادم سیلور با 1500 1600 امتیاز
    چون بازی ها بالانس بود امتیازم شد 1200 این حدودا

( برنز بیشترین امتیازش 1200 هستش . بعد بیشتر که میشه میشه سیلور )

یعنی من اسمم سیلور بود ولی امتیازم برنز ( آخه بازیش دراپ نداری تو این پایینی ها. ولی با برنز ها افتادم چون امتیازم در حد اونا بود )

خلاصه گفتم گور باباش اصلا بازی نمی کنم

بعد به خودم گفتم. ولش کن. حالا ما گلد باشیم یا برنز. به چه کسی مربوطه. به خودمم که پول نمیدن. بازی کردیم و لطف خدا شامل حالم شد و اهمیت هم ندادم به برد باخت.

الان 1800 امتیاز رسیدم

هربازی ببری ببازی تقریبا بین 10 20 تا 40 50 60 امتیاز میده کم میکنه. بستگی به بازی هم داره

حالا اگر من میخواستم اهمیت بدم جوش کنم. فکر کنم الان امتیازم 1 بود

لپ کلام

1.دعا کن بیای بالا

2. اصلا اصلا اهمیت نده. اومدی بالا اومدی . نیومدی به تخ..... بازی کن حال کن.چیزی که حال می کنی و بلدی بازی کن. نه چیزی که بلدی و حال نمی کنی. باید با بازی حال کنی.

3.دنبال بازی کن های خوب بگرد

من باورت نمیشه از یارو میپرسیدم اکانت اصلیت چیه؟ به اسمورفه
    میگفت نمدونم فکر کنم پلات 3
    فکر کنی؟ ما اون وقت مثلا سیلور باشیم خوب میبینیم امتیازمون امروز 50 هستش

خیلی اسمورف دیدم اینطوری بوده. گفته فکر کنم. یعنی اهمیت نمیده. تو هم تا وقتی اهمیت میدی و جوش می کنی و استرس ناراحتی فلان فلان
    و تا وقتی بیای اینجا شکایت کنی و قر بزنی و اعصاب خودت رو خورد کنی .. من قول میدم نهایتا میشی سیلور

از ته دل اهمیت نده. خودت رو کنترل کن. اگر واقعا اهمیت ندی. واقعا. قول میدم تو 1 2 ماه اخیر گلد میشی

اگر بتونی واقعا اهمنیت ندی. همینش سخته )

9. این کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها چطوری میتونیم همدیگرو تو بازی اد کنیم باهم بازی کنیم خسته شدم همش با خارجیا بازی کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یه اسمورف هیچ وقت ندیدم کسیو ادد کنه بعد بره براش بازی کنه boost کنه طرفو مگر اینکه دوست نزدیکی باشه طرفش
    حتی منی که ساپورت تقریبا حرفه ای هستم ADC های حرفه ای منو ادد نمیکنن در حالی که میدونن ساپورت main کم پیدا میشه و خیلیا اصلا نمیدونن ساپورت چیه فقط به عنوان یه ادمی که assist میگیره و هیچ کاری تو بازی نمیکنه بش نگاه میکنن
    Last edited by pharm; 04-01-2017 at 10:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •