با 700 تماس بگیرید بگین براتون فرم پیگیری پر کنن و ازشون شماره پیگیری بگیرید.
با 700 تماس بگیرید بگین براتون فرم پیگیری پر کنن و ازشون شماره پیگیری بگیرید.
خیلی جالبه من امروز صبح یک بسته 5 گیگی 6 تا 12 ظهر فعال کردم 3 گیگ که دانلود کردم حجمم تموم شدجالبه
![]()
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺳﻮﻧﺪﻥ ﺯﯾﺮ 80 ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪﺑﺮ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻟﻌﻨﺖ ..... ﺯﺍﺩﻩ ﻫﺎ
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭ
ﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺳﻮﻧﺪﻥ ﺯﯾﺮ 80 ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ
Last edited by rreza33; 10-12-2015 at 20:43.
سلام...
من به این روش انلاک کردم...
اول اینو دانلود میکنی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میری به این آدرس
با اکانت گوگل وارد میشی
،IMEI مودمت رو وارد میکنی
برای نمایش کد لایک میکنی...
کد با رنگ قرمز مشخص میشه...
وارد نرم افزاری که دانلود کردی میشی...
اول please select com port رو کلیک کن و پورتی که مودمت بهش وصله انتخاب کن،اگر دیتکت نشد با یه پورت دیگه امتحان کن...و بعد از انتخاب پورت accept کن
بعد از انتخاب مودمت،روی گزینه unlock modem کلیک کن و کد انلاک رو وارد کن
با این پیام مواجه میشی:
مودم شما انلاک شد
منبع:http://huaweicodecalculator.com/
Last edited by mahdi-xbox; 10-12-2015 at 23:08.
مودم mf910 انلاک میشه؟ من چون زیاد اینور اونور میرم... میخوام مودم همراهم باشه... این مدل خوبه؟
اخه اینم شد سرعت؟ تازه با دکل 400 متر فاصله دارم دیگه واغعا گندشو دراورده ایرانسل بابا یک ماهه هروز داره بدتر میشه من الان سایت به زور باز میشه سایت های سرور ایرانسل هدا وکیلی ظلمه من دیگه مجبورم همون adsl بگیرم بهتره کلا یک چتد وقتیه هروز بد تر از دیروز تازه منطقه ما خلوته با دکل 400 متر فاصله دارم میرم اطراف حرم اونجا دیگه اصلا دیگه انتن نیست قبلا بهتر بود اخه من موندم چرا اینجوری میکنن اینا هدفشون از این کارا چیه؟
![]()
Last edited by naser.051; 11-12-2015 at 00:43.
مشکل سرعت با سرور های خارجی روی شبکه تمام شرکت ها وجود داره ولی چون ایرانسل مقدار بیشتری پهنای باند در اختیار داره + مشترکین بیشتر ، این کندی بیشتر احساس میشه که به جزء آذربایجان ها تقریبا همه جا این مشکل با شدت بیشتر هست که فقط و فقط بخاطر مشکل بوجود اومده تو مسیر های زیرساخته و کمبود بهنای باند بین الملل ایران..
تصویر زیر نمودار میانگین 1 ماهه پینگ تایم یکی از لینک های Stm1 هست که از زیرساخت برای شرکت خودمون گرفتیم..که روتر مرکزی ما هم دقیقا تو مخابرات امام خمینی تهران هست ( سوییچ مرکزی زیرساخت )
این نشون میده آپتایم به زیر 70 درصد رسیده...
این تازه کیفیت پهنای باند اختصاصی هست که به شرکت ها میدن....انتظار دارید با این وضعیت ایرانسل و شرکت ها بتونن خدمات درست حسابی بدن ؟
اینترنت ایرانسل هم به رحمت الهی پیوست ، الان میخوای بسته ی 20 گیگ فعال کنی مینویسه سیستم مشغول هست و درخواست رو تو نوبت میذاره
از اونطرف تو سایت خود ایرانسل هم نمیشه وارد حساب کاربری شد کلا چیزی باز نمیکنه
فکر کنم به اندازه ی کافی مودم فروخت حالا دارن با جمع کردن طرحها و خراب کردن سرعت ها ازمون تشکر میکنن ......
مگه آذربایجان ها چی هست که اینجا نیست ؟ چه فرقی دارن ؟ علت چیه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)