تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1736 از 4105 اولاول ... 736123616361686172617321733173417351736173717381739174017461786183622362736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,351 به 17,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها، خواهشا اونایی که آموزشی شون رو رفتند(ارتش)، دقیقاً بگند روز اول به ما چه چیزهایی میدند.(بخصوص اونایی که 01 بودند.)

مثلا حوله آیا واقعاً لازمه ببریم؟ زیر پوش چندتا میدند؟ اگه خودمون بخوایم ببریم شرت باید چجوری باشه؟ همین که رنگش سفید باشه کافیه؟ زیر شلواری باید ببریم یا لازم نیست؟ اگه بخوایم ببریم چی ببریم؟ ظاهراً نمیزارند شلوار ورزشی باشه.

مرسی
    Last edited by mohsen.srn; 19-08-2013 at 23:34. دليل: اشتباه تایپی

2. این کاربر از mohsen.srn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نکته :
    دوستانی که میخوان تسویه حساب کنن برای پایان خدمت حتما یه گواهی اعلام ترخیص به ناجا هم بگیرن که اگه کارتشون نیومد به راحتی با اون گواهی برن کارتشونو بگیرن.
    این گواهی رو باید از کدوم قسمت بگیریم؟

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها، خواهشا اونایی که آموزشی شون رو رفتند(ارتش)، دقیقاً بگند روز اول به ما چه چیزهایی میدند.(بخصوص اونایی که 01 بودند.)

مثلا حوله آیا واقعاً لازمه ببریم؟ زیر پوش چندتا میدند؟ اگه خودمون بخوایم ببریم شرت باید چجوری باشه؟ همین که رنگش سفید باشه کافیه؟ زیر شلواری باید ببریم یا لازم نیست؟ اگه بخوایم ببریم چی ببریم؟ ظاهراً نمیزارند شلوار ورزشی باشه.

مرسی
    01 رو نمیدونم ولی تجربیات خودم رو از 06 میگم :
    روز اول به ما پوتین لباس و شلوار و اورکت جوراب و نوار قرمز برای شلوار، رسته و کلاه دادند همین
    به ما زیرپوش تا روز آخر ندادند روز آخر هم مجبور شدند بدند وگرنه می پیچوندن. پس زیرپوش و شرت رو به هوای اونا نباشید که بدن. زیرپوش و شرت رو به مقدار لازم (!) با خودتون ببرید. چون لباس سربازی آستین بلنده بهتره زیرپوش آستین حلقه ای نبرید مخصوصا الان که جایی که باشید هوا گرم باشه عرق میکنید و لباستون کثیف میشه. زیرپوش آستین کوتاه باشه به نظرم بهتره. به رنگ شرت هم کسی کاری نداره البته روز اول میگند که حتما سفید باشه ولی من بهت قول شرف میدم که تا پایان خدمتت هیچ فرمانده ای نیاد شرت تو رو نگاه کنه که چه رنگیه نشون به اون نشون که بنده یک بار هم سفید نپوشیدم!
    به شلوار راحتی هم کاری ندارند کی گفته نمیذارن شلوار ورزشی ببری؟ هر شلواری که دلت میخواد ببر کسی کاری نداره. اصولا شلوار نظامی رو وقتی میشه دراورد که ساعت استراحت خودت باشه مثلا بعد از شام دیگه دراختیار خودتونید شما میتونید توی آسایشگاه هر شلواری که دلتون میخواد بپوشید و صبح که پامیشید همه لباس نظامی تنشون میکنند (البته بعد از شونه کردن پتو - اگه این قسمت رو متوجه نشدی بعدا متوجه میشی) اصلا ذهنتون رو با این چیزا درگیر نکنید 100 و اندی آدم تو آسایشگاه (گروهان ما 130 نفر تو دو تا آسایشگاه) هستید کدوم فرمانده ی بیکاری میاد به شلوار شما گیر بده؟ لحظه به لحظه ش خاطره میشه. ممکنه یکم سخت بگذره ولی چون همه با هم هستید سختی هاش هم شیرینه یه تجربه ی فوق العاده ست فقط سعی کنید اگر کسی از فرمانده ها یا هر چلغوز دیگه ای بهتون بی احترامی کرد ناراحت نشید و دایورتش کنید اونوقت خیلی راحت میگذره
    من خودم تهرانی هستم 06 هم تهران بود. اونایی که شهر خودشونند چیزایی رو که بهتره ببرند از نظر من ایناست:
    تنقلات (خشک مثل خرما خشک به مقدار لازم) دستمال جیبی چند عدد - کیسه فریزر - کارت بانک و مقداری پول نقد - کارت تلفن - زیرپوش و شرت رو هم که گفتم - جوراب هم 4-5 تا بلکه بیشتر ببرید - کش برای گتر شلوار - قفل کوچیک برای قفل کردن کمد - من چند روز قبل از اعزام رفتم یه ساعت مچی دیجیتال ارزون (زیر 20 ت بود) که چراغ هم داشت خریدم به شدت به دردم خورد مخصوصا چراغش توی شبا. تاکیدم روی ارزون بودنش برای گم شدن یا کش رفته شدن(!) احتمالیش هست. حوله هم میدند نیاز نیست ببرید - من جای شما باشم مام هم میبرم خود دانید
    انشاالله به همتون خوش بگذره.
    Last edited by gooride; 20-08-2013 at 01:41.

5. 5 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

این گواهی رو باید از کدوم قسمت بگیریم؟
    کارگزینی وظیفه فرماندهی ستاد یا اون یگانی که توش خدمت میکنی.. ((گواهینامه پایان خدمت دوره سربازی)) که زیرش مهر معاون نیروی انسانی بخشتون میخوره.. تا وقتی که کارتت نیومده تا یه جاهایی کار آدم رو راه میندازه.. سعی کن موقع تسویه از برگه تسویه که امضاهارو جمع میکنی هم حتما یه کپی داشته باشی که روز مبادا به دردت میخوره..

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کسی نیست دوره قبلی 01 بوده باشه که دقیقتر اطلاع بده؟ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من 2 سال دیگه لیسانسم رو میگیرم
    الان پدرم میخواست بره محل خدمتش برای مدهرک اثارگریش .
    الان میتونه کارش رو انجام بده یا فقط همون موقعه که من میخوام اعزام بشم باید بره اونجا ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی ...
    دیدم چند صفحه آخر سوالاتی شده درباره اینکه چه وسایلی رو همراه خودمون به پادگان آموزشی ببریم یا ...
    خب من دقیق براتون شرح میدم که چه چیزای لازمه و...
    درمرحله اول بگم که جیره استحقاقی رو که توی پادگان میدن شامل چه چیز هایی میشه .
    این ها رو به شما تحویل میدن :
    یک عدد ساک نسبتا بزرگ کولی
    دو جفت پوتین
    سه جفت لباس و شلوار
    یک عدد آور کت
    یک عدد کمربند
    5یا 6 عدد شُرت
    5 یا 6 جفت جوراب
    یک جفت دستکش
    یک عدد کلاه پشمی
    2 تا کلاه نظامی
    یک عدد خمیر دندون
    یک یا دو تا مسواک
    یک دست شلوار و لباس گرم
    یک یا دو تا پودر شوینده (تاید)
    یک یا دو تا شامپو +دو سه تا صابون
    یک عدد حوله متوسط
    یک عدد قران+مهر +چفیه
    خب بگم این جیره ها معمولا از طرف ستاد کل تعیین میشن و اینطور نیست که سپاه 2 جفت پوتین بده و ارتش یکی و... شاید نوع و جنس پوتین سپاه و ارتش فرق داشته باشه اما از لحاظ تعدادی خیر. +معمولا افرادیکه دوره تکمیلی بسیج گذروندن کمتر جیره استحقاقی تحویل میگیرن توی سپاه . ( توی آموزشی معمولا یه دست لباس و شلوار و پوتین داغون میشه به خصوص دیپلمه ها)

در مرحله بعد شما طبق شماره بندی گردان و گروهان و دسته که میشید یه کمد تحویلتون داده میشه (پس بردن یه قفل متوسط لازمه ) ابعاد کمد معمولا 120 در 50 هست فقط میشه همون ساک و محتویاتش رو درون کمد قرار داد. + یه خورده خرت و پرت.
    من خودم همرام اینا رو برده بودم : یه شلوار راحت+ دو تا شرت +یه پیرهن و دو تا هم رکابی+مسواک و خمیر دندون و ناخن گیر+ مقدار زیادی هم خوردنی تنقلات.
    از چیزایی هم که برده بودم فقط خوردنی ها به کارم اومد بقیش رو یه روز که اومدن ملاقتم دادم تحویل بردن (یه دست شلوار و پیرهن هم که همون روز که رفتم تنم بود که اونم دادم ببرنش )
    حالا سوال من از دوستان این هست که با توجه به مقدار محدود فضای در اختیار برای وسایلتون اگر چیز اضافه ای ببرید کجا میخواید بزاریدش؟ ( نهایتا اگر کمدی اضاف هم اومد مطمئن باشید افراد زرنگ تر خیلی هستن که برش دارن اما در اصل زرنگی نیست چون موقع ترخیص باید همش رو همراتون ببرید فکر این جا رو هم بکنید)

خب حالا چه چیزی همرامون ببریم؟؟
    یه دست شلوار و پیراهن راحت ببرید که تا زمانی که جیره استحقاقی رو بهتون بدن راحت باشید .
    حدود یک متر کش ببرید برای گتر کردن شلوار اونم معمولا فروشگاه مرکز داره نیازی به بردنش نیست.
    یه ناخن گیر ببرید.
    کارت ملی +مدارکتون مثل برگ سبز و برگ سفید
    عابر بانک که توش مقداری پول باشه برای خرید تنقلات از بوفه و...
    دیگه چیزی لازمتون نمیشه ... شاید اگر کنسرو دادن برای باز کردنش به درب باز کن نیاز باشه که معمولا خودشون باز میکنن براتون .
    توجه کنید ببنید به غیر از جیره که به شما میدن چه چیزی لازمتون میشه ...
    سعی کنید روحیه خودتون رو هم حفظ کنید توی این روزای آخر ... هیچ چیزی مثل اون به دردتون نمیخوره... این روزا هم سعی کنید یکمی سخت تر بگذرونید چون اگر همش با رفقا و اهل فامیل باشید و خوش گذرونی کنید مطمئن باشید وقتی وارد مرکز آموزش شدید از همون ابتدا این خوش گذرونی ها یادتون میاد و بغض گلتون رو میگیره.
    موفق ؛موید و پیروز باشید .

شخصا الان که آموزشی یادم میاد میگم اگر 60 میلیون هم بهم بدن بگن یه بار دیگه برو آموزشی نمیرم .(چون باید همش رو خرج اعصاب و روان کنم )

10. 8 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

الان میتونه کارش رو انجام بده یا فقط همون موقعه که من میخوام اعزام بشم باید بره اونجا ؟؟؟

من شنیدم شما باید سرباز باشید و تا بتونین کسری بگیرین
    از الان برای حداقل دوسال دیگه؟!!!!،بیخیال شو دوست عزیز که نمیدن...

12. 2 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

-ملافه و روبالشي 2-زيرپوش.زيرشلواري.جوراب. (تابستونه. عرق و... بهتره لباس زير ببري) 3-حوله (يا دستي، يا حمومي. بپرس كدومش رو ميدن) 4-كش (تَره‌اي يا قيطوني) واسه گت شلوار. 2متر كافيه. 5-قيچي تاشو كوچيك. (بزرگ نبر، ممنوعه) 6-در بازكن كنسرو 7-ناخن گير (حتما بدون چاقو) 8-نخ سوزن. (سياه سفيد خاكي) 9-سنجاق (كوچك و متوسط) 10-قفل (حتما 3-4 مدل و اندازه، كوچيك و متوسط) واسه كمد و زيپ كوله 11-بند پوتين اضافه 1جفت 12-طناب نازك و چسب كارتن كوچيك 13-ليف و صابون 14-جاصابوني و قوطي براي پودر يا مايع رختشويي 15-نايلكس فريز 2سايز. حداقل 50تا!! 16-نايلون دسته دار. 10-15 تا 17-دستمال كاغذي. دستمال پارچه‌اي يا چفيه!!! 18-مسواك و خمير دندون 19-دارو: سردرد (استامينوفن غير كدئين) سرما خوردگي اسهال (شايد لازم شد!) ضد سرفه (اكسپكتورانت) اينا هم بستگي به حال و دِماغ خودت داره: نفازولين، آنتي هيستامين، 20-قرص جوشان ويتامين C. و يخورده مولتي ويتامين! 21-كرم ضد آفتاب. ويتامين A+D 22-باند كِشي (درد مفصل و مچ و... بپيچوني دورش) 23-تنقلات (انجير و توت خشك. پسته. بادوم...) 24-بشقاب.قاشق.ليوان. 25-كارت: عابر بانك- ملي- تلفن(همون شهر)- دفترچه بيمه 26-تيغ هرگز نبر. يه دست ژيلت يكبار مصرف حتما قايم كن. (البته اگه سپاهي. تو ارتش كه بايد اصلاح كني!) 27- پول نقد!! (تو لباست يه جيب بدوزو. توش نگه‌دار. بقيه‌ش تو عابر بانك...)
    یا خدا مگه جنگه؟

14. این کاربر از Ehsank3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام بهت نمیدین یا باید نامه از یگان داشته باشی یا برگه اعزام به خدمت دانشجو باشی بهت نمیدن.

16. 2 کاربر از Ehsank3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •