من سرویس 8 مگ دارم ولی روی 4 مگ بستم حالا اگه سوالی راجب سرعت و پینگ داری در خدمتم.
من سرویس 8 مگ دارم ولی روی 4 مگ بستم حالا اگه سوالی راجب سرعت و پینگ داری در خدمتم.
میخوام یه تست تک کانکشن از سرور فرانکفورت سایت speedtest بگیری
فکر کنم سرویس شما هم هم 4 مگ حساب میشه دیگه درسته ؟
شرمنده این چند روز نبودم
آره 4 مگ حساب میشه
مولتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MeHrDaD-91; 29-10-2019 at 23:07.
سلام
میشه یکی واضحه بگه این مولتی با تک کانکشنی چه تفاوتی دارن هر کدوم برا چه کاری مناسب تره؟ پیشاپیش از توضیحاتتون متشکر![]()
عالیه !!!
سرعت تک و مولتی شما زیاد فرقی با هم نداره
بیشتر موقع دیدن ویدئو انلاین خودشو نشون میده یا مثلا اینستاگرام
سلام
میشه یکی واضحه بگه این مولتی با تک کانکشنی چه تفاوتی دارن هر کدوم برا چه کاری مناسب تره؟ پیشاپیش از توضیحاتتون متشکر
به تک کانکشن همون اینترنت می گویند.
به مولتی اینترنت تقلبی جعلبی و بنجل گفته می شود.
شما باید ببینی کدومش هستی در واقع هر اینترنتی اینترنت نیست.
چطوری تست بگیرم؟ سایت مخصوصی داره؟
آقایانی که صبا نت 16 مگ دارند راضی هستند؟ سرویس کاهش پینگ داره صبا نت؟ مشکل افت سرعت و بالا رفتن پینگ در شب ها ندارند؟
سلام بر شما من 16 دارم تا الان راضی بودم افت سرعت برای همه اعمال میشه من الان 12 ساله صبا نت دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم مگر قطعی های خیلی کم البته من برای بازی استفاده نمیکنم پینگ هم حدود 100 هست با 4.2.2.4 البته من نزدیک مرکز مخابراتی منطقه هستم حدود 200متر، سرویس کاهش پینگ هم من یک بار پرسیدم گفتن نداریم تمام مواردی که ذکر شد دلیل بر این نمیشه که برای شما هم به همین خوبی یا حداقل به نسبت من راضی باشید بهتره که شما از اطرافیان و همسایه ها اگر کسی صبا نت داره پرس و جو کنید
موفق باشید
سرویس کاهش پینگی وجود نداره تو هیچ شرکتی. فقط تماس میگیرید و میگید کانال مود رو بر روی fast بزارید. تمام شرکت ها هم باید انجام بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)