خیر همون درست هست در بعضی از شهرها با 1200گیگ حجم ارائه میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خیر همون درست هست در بعضی از شهرها با 1200گیگ حجم ارائه میشه
١٠ مگابيت سرعت با ١٢٠٠ گيگ حجم ١٢٩٠٠٠ تومن تو ايران از مفتم يه چيزي اونورتره !!!!
اين سرويس كجا ها ارائه ميشه ؟ شرايطش چيه ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by shah994; 16-02-2014 at 01:32.
کلاهبرداری اسیاتک در سرویس های نامحدود
سرویس من 512 نامحدود برنزی با حداقل 12 گیگ که در اصل حداکثر 12 گیگ می باشد.خوب متوجه شدم اسیا تک میاد سرعت واقعی را برای هر کاربر بر اساس حداقل حجم دریافتی سهمیه بندی میکنه.به این صورت که مثلا من تو یک ماه حداقل(حداکثر)12 گیگ باید دریافت کنم اینا میان 12 گیگ را تقسیم بر 30 روز میکنن در میاد 400مگ.یعنی من فقط حق دانلود 400مگابایت در روز با سرعت 64 کیلو بایت را دارم بعد از دانلود 400مگابایت سرعت تقسیم بر 5 میشه یعنی 12 کیلو بایتکه باید با این سرعت روز را تمام کنم و پینگ را 5 برابر میکنند.این سهمیه بندی یا کلاه برداری هر روز اعمال میشه!
سرعت الان قبل از محدود شدن:
فقط سرعت و پینگ را داشته باشید حتی پینگ را سهمیه بندی میکننداورین به این نزول خورای حرفه ای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
120 گیگ هست امکان نداره 1.200 گیگ در تعرفه ها هست 10 مگ با حجم 100 گیگ .
کسی ج منو نمیده ؟
این حداقل گیگ یعنی چی ؟ مگه نامحدود نداره ؟
الان نامحدود واقعی فقط مخابراته آسیاتک نامحدود نداره به عبارتی محدود به اسم نامحدود هست .
فناوا هم خوبه الان .
هنوز 70 مگ دیگه تا 400مگ مونده ولی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل گيگم يعني ميان اون مقدار تقسيم بر ٣٠ روز ماه ميكنن و شما در روز حق داري اين مقدار ترافيك با سرعت قردادت استفاده كني باقي روز سرعت يك چهارمش
به طور مثال ٥١٢ برنزي ١٢ گيگ تقسيم بر ٣٠ روز ميشه ٤٠٠ مگ شما در روز ٤٠٠ مگ ميتوني با سرعت٦٤ كيلوبايت بايت دانلود كني بقيه روز سرعت شما زير ١٦ كيلوبايت بر ثانيست...
داداش دنبال اين اين سرويس هاي مثلا نامحدود نباش چون مطمئن باش به كارت نمياد و فقط پولت حروم ميشه تو مدت قردادم مدام عصابت خورد ميشه از من ميشنوي طرفش نرو. .
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by shah994; 18-02-2014 at 12:32.
خوب فیبر نوری فقط آسیا تک هست ...
ما ماز مخابرات گرفتیم گفتن همینه دیگه ؟
تنها سرویسش که در حال حاضر ارزش داری ازش بگیری 512 محدود با 10 گیگ ترافیک که شبانش واقعی و همون سرعت قرار داد میده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)