تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1736 از 2014 اولاول ... 7361236163616861726173217331734173517361737173817391740174617861836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,351 به 17,360 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم‌هاي عربي با استفاده از بازيكنان خارجي سرشناس به دنبال نتيجه هستند؛ اما نشان داديم با پتانسيل ايراني مدعي هستيم. افشين پيرواني پس از برتري سه بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه اظهار داشت:‌ بازي خوبي را در مقابل حريف قطري كه تيمي پولدار و قدرتمند است، انجام داديم و به حق خودمان رسيديم. وي افزود: عرب‌ها براي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا بازيكناني را مي‌آورند كه هزينه‌هايشان سرسام‌آور است؛ اما امروز با پتانسيل ايراني نشان داديم مدعي اصلي صعود به مرحله بعد هستيم. پيرواني در پايان خاطرنشان كرد: هنوز كار براي ما تمام نشده است. در بازي هاي آينده نيز بايد مثل بازي با الغرافه عمل كنيم، چون هدفمان قهرماني در ليگ قهرمانان آسياست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع پس از پيروزي برابر الغرافه اظهار داشت: الغرافه نسبت به تيم الشارجه و الشباب بهتر بود. با شكست اين تيم شانس اول صعود از گروه هستيم.
    وي افزود: پرسپوليس در اين بازي نسبت به گذشته بهتر بود و قطعا در آينده حرف‌هاي بيشتر براي گفتن داريم.
    زارع درباره صحنه پنالتي گفت: دروازه بان حريف جلو آمده بود و اگر ضربه گل نمي شد، داور بايد پنالتي را تكرار مي كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع گفت: بايد قبول كنيد كه انگيزه بازيكنان در ليگ قهرمانان آسيا دو برابر ليگ ايران است. زننده يكي از گل‌هاي پرسپوليس در ديدار با الغرافه پيرامون پيروزي سه بر يك تيم پرسپوليس اظهار كرد: خوشحالم كه در يك بازي برتر توانستيم تيم الغرافه را در اين شرايط جوي شكست دهيم. تيم ما با كسب سه امتياز وضعيت بسيار خوبي در جدول گروه پيدا كرد كه اميدوارم در بازي‌هاي بعد هم بتوانيم چنين روندي داشته باشيم. وي افزود: در اين بازي موقعيت‌هاي بسياري داشتيم كه مي‌توانستيم به گل‌هاي بيشتري هم برسيم اما در نهايت سهم پرسپوليس از كسب اين موقعيت‌ها تنها سه گل بود. وي درباره تيم الغرافه نيز گفت: آنها تيم قدرتمندي بودند و كسب اين نتيجه دليلي بر ضعيف بودن اين تيم نيست.
    وی افزود: بايد بگويم در سه بازي گذشته پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا الغرافه تيم قدرتمندري نسبت به الشباب و الشارجه بود و ما بايد با تلاش بيشتري بازي بعد برابر اين تيم را ببريم.

وي درباره بيشتر بودن انگيزه زياد بازيكنان پرسپوليس در اين بازي نسبت به رقابتهاي ليگ برتر خاطرنشان كرد: اين مساله كاملا طبيعي است و فكر مي‌كنم انگيزه بازيكنان ما در اين مسابقات نسبت به رقابتهاي ليگ برتر دو برابر است، البته ما نبايد مسابقات ليگ را هم فراموش كنيم و بايد براي كسب سهميه رقابتهاي آسيايي در فصل آينده تلاش جدي داشته باشيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اين تيم گام بلندي را براي صعود به مرحله دوم ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا برداشت. نلو وينگادا افزود: خوشحالم كه پرسپوليس در يك هواي باراني حريف قطري خود را شكست داد تا سه امتياز ارزشمند را بدست آورد. وي با بيان اينكه هنوز هر چهار تيم گروه دوم مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا شانس صعود به مرحله بعدي رقابت‌ها را دارند، اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس برخلاف ديدار مقابل صباي قم، بازي هوشمندانه‌اي را برابر الغرافه به نمايش گذاشتند تا جايگاه خود را در اين گروه تثبيت كنند. سرمربي پرتغالي پرسپوليس در مورد استفاده چرخشي از مهاجمان اين تيم گفت: پرسپوليس چهار مهاجم در اختيار دارد كه وضعيت آنان در تمرينات و شرايط تيم حريف باعث مي‌شود تا كادر فني از وجود آنان در زمين استفاده كند.
    وينگادا خاطر نشان كرد: ابراهيم توره در طول يك هفته اخير تمرينات خوبي را برگزار كرد و شانس حضور در ميدان را بدست آورد.

سرمربي پرسپوليس در مورد سيستم خط دفاعي اين تيم اظهار داشت: با توجه به شرايط حريف، سيستم پرسپوليس را انتخاب مي‌كنم اما، معتقدم كه پرسپوليس با دفاع سه نفره بهتر بازي مي‌كند.

وي با بيان اينكه از فردا به بازي مقابل پيكان در ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران فكر خواهد كرد، افزود: پرسپوليس بازي‌هاي سختي را در ليگ برتر پيش رو دارد كه اميدوارم بتوانيم نتايج لازم را در اين ديدارها بدست آوريم.

تيم پرسپوليس عصر چهارشنبه در مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا با نتيجه سه بر يك مقابل الغرافه قطر به پيروزي رسيد.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خلاصه پرسپوليس آسيايي بد جوري حال بعضيا رو گرفت
    حال من که نه تنها گرفته نشد خوشحالم شدم چون سطح فکرم اینقدر مثل بعضی ها پایین نیست. وقتی تیمی از ایران یه تیم از یه کشور دیگه رو میبره حالا هر تیمی میخواد باشه من خوشحال میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا انگيزه‌ي بسيار زيادي داريم.
    عليرضا واحدي نيكبخت در جمع خبرنگاران اظهار كرد: شرايط بازيكنان پرسپولس بسيار خوب است و ما در نهايت آمادگي قرار داريم. خدا را شكر مي‌كنم كه در بازي امروز پيروز شديم و معتقدم شايسته اين نتيجه بوديم. وي افزود: هواداراني كه به ورزشگاه آمدند نيز در اين پيروزي سهيم هستند. من اعتقاد دارم اگر پرسپوليس همين‌گونه پرقدرت در ليگ قهرمانان آسيا بازي‌هايش را ادامه مي‌دهد، مي‌تواند قهرمان شود . عليرضا واحدي نيكبخت درباره حضور مايلي كهن در تيم ملي ايران نيز گفت: درباره مايلي كهن نظر خاصي ندارم و مي‌دانم كه او مربي موفقي بوده و كارنامه درخشاني دارد. وي درباره احتمال حضورش در تيم ملي ايران نيز گفت: اگر از من به تيم ملي دعوت شود بسيار خوشحال خواهم شد تا در اختيار تيم ملي باشم چرا كه همواره خود را سرباز تيم ملي ايران مي‌دانم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حال من که نه تنها گرفته نشد خوشحالم شدم چون سطح فکرم اینقدر مثل بعضی ها پایین نیست. وقتی تیمی از ایران یه تیم از یه کشور دیگه رو میبره حالا هر تیمی میخواد باشه من خوشحال میشم.
    منظورم تيماي عربي بود نه اس اسيا : برام ناراحتي يا خوشحالي شما مهم نيست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : تماشاگران پرسپولیس در این دیدار برای نخستین بار نلو وینگادا را در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا تشویق کردند.
    * در یکی از صحنه های این دیدار رحمان رضایی و علیرضا حقیقی با یکدیگر به مشاجره پرداختند.
    * هواداران پرسپولیس که خواهان حضور خلیلی در ترکیب تیم بودند زمانی که از حضور وی ناامید شدند اعتراض خود را با سردادن شعارهایی نشان دادند. خلیلی نیز از اینکه به میدان نرفته بود، ناراحت به نظر می رسید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي پس از پايان بازي مقابل الغرافه درباره اين بازي و حضور هواداران اظهار داشت: با اين پيروزي شرايط تيم ايده آل شد؛ اما هنوز بازي ها تمام نشده و ما 3 بازي سخت ديگر در پيش داريم. از همه بازيكنان و هواداران تشكر مي‌كنم. كريمي در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر احتمال عدم دعوت به تيم ملي عنوان كرد: شايد نظر مايلي كهن مانند دايي باشد؛ اما همانطور كه گفتم مهم نتيجه گرفتن تيم ملي است و بازي نكردن من مهم نيست. تيم ملي بازيكنان جوان و خوبي دارد و دير يا زود آنها بايد در تيم ملي جا بيفتند. وي ادامه داد: اميدوارم افراد شايسته به تيم ملي دعوت شوند و اگر مربي تيم ملي احساس كرد كه من مي توانم به تيم ملي كمك كنم و به وجود من نياز بود با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم؛ اما اميدوارم در صورت دعوت برايم حرف و حديث به وجود نياورند.

كريمي در مورد اينكه امروز به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب شد، در اظهار نظري جالب گفت: اتفاقا من امروز بازي جالبي انجام ندادم و نمي دانم چه كسي اين انتخاب را كرد. نيمه اول ضربه اي به زانويم خورد و با درد به بازي ادامه داد.
    اين هافبك ادامه داد: بازيكنان ديگر بازي بهتري انجام دادند، به خصوص كه خط دفاع كم اشتباه ظاهر شد. برگزاركنندگان مسابقه به من لطف داشتند. وي در اين باره كه يكي از خبرنگاران معتقد بود عدم حضور وي در بازي ايران مقابل عربستان باعث شكست ايران شد گفت: من با نظر شما مخالفم و شايد اگر من هم بودم اين اتفاق مي‌افتاد. کريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملي با مايلي كهن نتيجه مي گيرد گفت: كار مشكلي است؛ اما غير ممكن نيست.

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

خسته نباشند اون هایی که توی این بارون رفتن استادیوم و توی اون بارون تیم رو تشویق کردند
    تبریک ؛ بازی خوب و نتیجه خوبی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •