تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1736 از 3195 اولاول ... 736123616361686172617321733173417351736173717381739174017461786183622362736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,351 به 17,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

من دلم با GPU خوشه
    اما ببین چه پستی زدم که شماها تا این حد آتیش گرفتید حال میکنم میبینم که به هم نون هم قرض میدید از جوابیه هایی که ضد من دادید تشکر هم میکنید اونم نه یه دونه 10 تا 20 تا خیلی بهتون فشار اومده فکر کنم
    Game = PC
    من اصلا نمیفهمم تو این جا چی کار داری
    میخوای بگی بازی ها روPcبهتره از کنسول باشه(که غلته) ولی کدوم بازی ها شاخ ترین بازی شما کرایسیس بود که کنسولی شد فکر میکنیم اصلا روpcخیلی سر تره ولی کدوم بازی ها شما یه کرایسیس دارید ما رو کنسولgears of war2داریم forzaداریم red dead رو داریم army of twoرو داریم اگه کم بود بگو بازم بگم

پس راتو بکش برو
    هر کی با من موافقه که بازی ها رو کنسول سر تره تشکر کنه

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

4

سلام

دوستان یه سوالی برایم پیش اومده و اونم اینه که این دوست ما چند روز پیش بازی GTA IV رو برای PC خرید که 4 تا دی وی دی بود ولی برای Xbox360 فقط 1 دی وی دی هست !!!!!!!!!! چه فرقی دارن تو کیفیت و ..... بازی؟؟

میگن که GTA IV رو PC یه چیز دیگه هست . حقیقته؟؟
    اقا gta ماله x360 خیلی خفنه .... من نسخه 2009 بازی کردم GTA IV G * A*Y خدایی حال کردم ..
    . ولی برای زیر 18 توصیه نمی کنم ....چون ! ! ! ....

بازی با pc = درده سر
    pc رو هم ول کن ...ماله بازی نیست که ..ماله کسی هست که گاهی بیکاره حال کرده بازی کنه .بازی فقط کنسول .

3. 3 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من دلم با GPU خوشه
    اما ببین چه پستی زدم که شماها تا این حد آتیش گرفتید حال میکنم میبینم که به هم نون هم قرض میدید از جوابیه هایی که ضد من دادید تشکر هم میکنید اونم نه یه دونه 10 تا 20 تا خیلی بهتون فشار اومده فکر کنم
    Game = PC
    سلام دوست عزیز
    من هم تا دو روز پیش مثل شما فکر میکردم تا اینکه گفتم امسال به جای ارتقاع دوباره کامپیوتر و هدر دادن خدا تومن پول یه xbox ‎360‎ ‎‏ از آقا میثم بگیرم.
    وقتی دستگاهو تحویل گرفتم و برای اولین بار روشنش کردم بازی gear of war ‎2‎ ‎‏ رو گذاشتم اونجا بود که گفتم حیف اون همه پول که برا ارتقاع کامپیوتر دادم حیف...
    دوست من خودتو گول نزن کامپیوتر برا گیم به پا کنسول نمیرسه شاید با بالای 1 میلیون بتونی برا 1سال بازیها رو در حد کنسول بازی کنی ولی کنسول بازم یه چیز دیگه هست با کنسول هر چندتا بازی که بخوای میتونی تنها با داشتن دیسک اونا بازی کنی اما در کامپیوتر تا بازی نصب نباشه نمیتونی بازی کنی و ...
    Last edited by amirrezan95; 17-08-2010 at 11:17.

5. 14 کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من شاید تعصب خاصی نسبت به کنسول پیدا کرده باشم ولی خوب حقیقی هست که باید قبول کنیم.
    دو نفر میخواستن واسه بچه هاشون PC بحرن و همش به من میگفتن گرافیکش خوب باشه. بازی رو جواب میده؟؟؟
    منم گفتم یه چیزی غیر پی سی بگیرم که بازی خوب اجرا کنه مشکلی نداره؟؟ غیر از بازی که کاری نمیکنه؟
    کفت نه. واسه یکیشون الیت گرفتم واسه یکیشون آرکید. الان دارن عشق میکنن.
    کنسول چیز دیگه ای هست. شاید واسه من که این همه مدت فقط سی پی رو میشناختم و اصلا هیچ تحقیقی در موردکنسول نداشتم.
    شما بازی فار کرای رو توی کنسول ببینین. با یک LCD خوب.
    الان کلا با پی سی فقط پاس اور بازی میکنم بعضی وقتا... کنسول راضیم میکنه دیگه!!!
    مخصوصا فوتبالش عایییییییییه!
    من نمیدونستم دسته ویبره داره!! تو چه بازی هایی ممکنه فعال بشه؟ اصلا فعال شدنش خوبه؟ فکر کنم باطری خیلی خالی کنه!!

7. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من اولا این دوستمون نظر خودشونو گفتن (که اصلا جاش اینجا نبود) و تو این بحثا نظر هر کس کاملا سلیقه ایه.
    دوم اینکه من حدود 6 ماهه 360 دارم و به نظر من پی سی هیچ مزیتی نسبت به کنسول نداره به دلایل زیر (بازم میگم به نظر من) :
    1- قیمت بسیار مناسبتر کنسولها مخصوصا 360
    2- استفاده بسیار راحت از بازیها و نصب بی دردسر
    3- داشتن بازیهای انحصاری بیشتر و ساخت بهتر بازی توسط کمپانیها (حتی اول شخص بسیار روون تر از پی سیه و با دسته چیز دیگه ایه چون شما به همه دگمه های دسته دسترسی آسون دارید و عکس العمل سریعتری دارید.)
    4- بی نیازی به ارتقا سیستم و اجرای بی عیب بازیها
    5- داشتن لوازم اضافی بسیار گسترده تر (در مجموع کنسولها) مثلا داشتن پک گیتار هیرو یا راک بند (البته شاید این مورد رو پی سی داشته باشه).
    و موارد بسیار دیگری که کنسول رو نزد من محبوبتر از پی سی میکنه.

9. 3 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم تا دو روز پیش مثل شما فکر میکردم تا اینکه گفتم امسال به جای ارتقاع دوباره کامپیوتر و هدر دادن خدا تومن پول یه xbox ‎360‎ ‎‏ از آقا میثم بگیرم.
    وقتی دستگاهو تحویل گرفتم و برای اولین بار روشنش کردم بازی gear of war ‎2‎ ‎‏ رو گذاشتم اونجا بود که گفتم حیف اون همه پول که برا ارتقاع کامپیوتر دادم حیف...
    دوست من خودتو گول نزن کامپیوتر برا گیم به پا کنسول نمیرسه شاید با بالای 1 میلیون بتونی برا 1سال بازیها رو در حد کنسول بازی کنی ولی کنسول بازم یه چیز دیگه هست با کنسول هر چندتا بازی که بخوای میتونی تنها با داشتن دیسک اونا بازی کنی اما در کامپیوتر تا بازی نصب نباشه نمیتونی بازی کنی و ...
    کلا با حرف شما مخالف هستم.همش چرنده .من 2 سال پیش سیستم خریدم الان هم دارم همه بازی ها رو HIGH END بازی میکنم که کسای که کنسول دارن حتی خواب شو هم نمیتوانند ببینن شما کافیه یه نگاهی به مقایسه بین PC و XBOX و PS3 در سایت Game Spot مینداختی متوجه میشدی و انقدر از کنسول طرف داری نمیکردی جالبه به زودی Crysis منشر میشه و ما میبینیم چقدر تفاوت وجود داره.

11. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

کلا با حرف شما مخالف هستم.همش چرنده .من 2 سال پیش سیستم خریدم الان هم دارم همه بازی ها رو HIGH END بازی میکنم که کسای که کنسول دارن حتی خواب شو هم نمیتوانند ببینن شما کافیه یه نگاهی به مقایسه بین PC و XBOX و PS3 در سایت Game Spot مینداختی متوجه میشدی و انقدر از کنسول طرف داری نمیکردی جالبه به زودی Crysis منشر میشه و ما میبینیم چقدر تفاوت وجود داره.
    شاید همه مثل شما اینقدر پول نداشته باشند که بتونند هر دو سال یکبار 1 ملیون فقط کیس بخرند.........منم دوسال پیش فکر میکردم pc بهتره و میتونم خیلی کارها باش بکنم......رفتم 700 تومن کیس خریدم......ولی الان چی ؟ همه ی بازی های خفن رو باید روی low بزارم..واسه ی همین تا 1 ماهه دیگه حتما یه xbox میگیرم

13. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما اصل مطلب رو نگفتی دوست عزیز ! نوع باطریت چیه !؟ Ni-MH , Ni-Ca , Alkaline !!؟؟

آقا سعید عزیز باتری من ni-mh هست.

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

هه اسپمرا زیاد شدن
    شماهم حتما کنسول نداشتی و نمیدونی اصلا کنسول چیه
    شما حرفت از چرند هم چرند تره
    برو یه ایکس باکس بخر ببین چه فرق فوکوله حاجی
    در ضمن کم کم داره خیلی از بازی ها از پی سی برداشته میشهو نسل پی سی بازا منقرظ میشه
    در ضمن برو واسه یکی که این چیزا رو نمیدونه پز پی سیتو بده
    ترجیح میدم به این بحس خاطمه بدم
    Last edited by soha is the beSt; 17-08-2010 at 13:17.

16. 4 کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هه اسپمرا زیاد شدن
    شماهم حتما کنسول نداشتی و نمیدونی اصلا کنسول چیه
    شما حرفت از چرند هم چرند تره
    برو یه ایکس باکس بخر ببین چه فرق فوکوله حاجی
    در ضمن کم کم داره خیلی از بازی ها از پی سی برداشته میشهو نسل پی سی بازا منقرظ میشه
    در ضمن برو واسه یکی که این چیزا رو نمیدونه پز پی سیتو بده
    ترجیح میدم به این بحس خاطمه بدم

ملت چرا فاز ورداشتن!؟؟

این جنگولک بازیا چیه!؟ من که تا 1 ماه پیش pc بازی میکردم . حالا هم xbox. روی هیچ کدومشنم تعصب ندارم...

خاهشاً فروم رو به جاده خاکی هدایت نکنید....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه سول هم داشتم:

کلا میشه برای xbox چیزی دانلود کرد؟ مثلا تم یا لباس و ... برای آواتار

اگه میشه لطف کنید سایت دانلود هم بگید.

ممنون
    Last edited by Rush1911; 17-08-2010 at 13:56.

18. 5 کاربر از Rush1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •