4G ایرانسل/ تهران
داخلی:
خارجی!:
![]()
4G ایرانسل/ تهران
داخلی:
خارجی!:
![]()
نمیدونم این چه قانونی ایرانسل گذاشته ولی چندین دفعه است چک میکنم اینکه حتما باید تو حسابتون 2000 تومنی حداقل باشه وگرنه دچار پرش انتن میشین سرعت بالا پایین میشه . من چندین دفعه چک کردم وقتی ته حسابم خالی نمیذاره درست از نت استفاده کنی دلیلش چی نمیدونم .
تایید میشه ایرانسل خیلی داغونه واقعا تو مشهد, حداکثر سرعت اکثر اوقات 100 150 هست, 3g.
دوستانی که تو این چند روز گذشته پرش آنتن و قطع شدن های مکرر رو بعد از چند ثانیه تجربه کردن لطفا این مورد رو تست کنند .
تنظیمات شبکه رو از حالت AUTO به حالت 3G ONLY یا 4G ONLY تغییر بدن ببینن که باز هم این مشکل دارن یا نه .
گویا این از مشکلات جدید شبکه هست که وقتی در حین استفاده از اینترنت از 3G به 4G یا برعکس وضعیت شما تغییر می کنه این مشکل پیش می یاد .
من این مورد رو تست کردم و الان که مشکل حل شده حالا بقیه هم تست کنن .
تست سرعت 3g از اپراتور برتر!! ایراندزد هر روز بدتر از دیروز.... شیراز صدرا
تست سرعت 3g از اپراتور برتر!! ایراندزد هر روز بدتر از دیروز.... شیراز صدرا
وقتی میگفتیم ارایه بی حد و حساب بسته های جورواجور بدون افزایش پهنای باند باعث خرابی کار برای همه خواهد شد بعضیها اینجا میگفتند نه ایرانسل داره لطف میکنه اینترنت ارزون میده شما بخاطر این ناراحتی! گفتیم هرگیگ صد تومن رو فقط به این خاطر داره میده که کاربر بره مودم بخره و زمانیکه 200-300تومن خرج مودم کردی ديگه مجبوری مشتری بمونی و آنوقت به سازش برقصی دستت هم به هیچ کجا بند نباشه . اخه ایرانسل که داره هر گیگ وایمکس رو ده هزارتومن میفروشه چون کاربر وایمکس عموما مجبوره و دسترسی به خط تلفن و adsl نداره چطور ممکنه بی دلیل اینترنت ارزون بده! حالام که زیاد طول نکشید این اتفاق افتاد هم کیفیت برای اکثر کاربرها افت کرد و هم قیمت داره بالا میره به هیچ عنوان برای طرح های بلند مدت و هزینه کردن برای مودم به ایرانسل اعتبار نکنید.
Last edited by arsinn; 10-12-2015 at 16:31.
از دیروز 4g عملاً از کار افتاده، سرعتم 2 3 کیلوبایت شده!
3g هم تعریفی نداره!
تشکر از راهنمایی شما ولی این ایرانسل نمیدونم آدم رو چی فرض میکنه براش چند تا ایمیل زدم و مشکل رو گفتم فقط این جواب رو میده :
ایرانسلی عزیز،بسته هدیه در نظر گرفته شده برای شما طی مدت زمان یک هفته کاری بعد از تاریخ فعال سازی سیم کارت به حساب شما منظور خواهد شد.بسته مورد نظر فقط برای استفاده از دیتا (اینترنت همراه) می باشد.
الان 18 روز گذشته ولی خبری نیست ؟
من که قبلا گفته بودم
[QUOTE=mahdi-xbox;8754986]3g با مودم e303 انلاک شده...مشهد
کیفیت انتن(تو بهترین حالت یعنی مودم رو دم پنجره بردم،پنجره رو هم باز کردم تو این هوا سردی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست تو اسپیدتست:
دانلود منیجر سرور داخلی(البته هی بین 100 و 200 نوسان داشت،ولی نهایت سرعت همین بود)
تک کانکشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
/QUOTE]
سلام و خسته نباشید دوست عزیز مودم e303 رو چطوری انلاک کردی ماله من از رایتل هست و هر کاری کردم نشد الان هم فقط 5 بارش مونده . اگه راه حلی داری بگو ما هم استفاده کنیم . فقط جون من و خودت ارجا نده به این و اون سایت فقط راحی که خودت رفتی رو بگو دستت درد نکنه . من از این سایتهای انلاک با وارد کردن سریال مودم همون imei چند بار کد گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد . خودش هم دو نوع الگوریتم داشت یکی سریال رو میدادی و یه کد انلاک میداد و یکی هم سریال رو میدادی و سه تا کد میداد از کد انلاک گرفته تا کد فلش فریمور .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)