مخابرات هم همینطور..........
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات هم همینطور..........
کاملا تائید میشه تایم اوت و پینگ تایم بالا .پورت اندیشه سبز خزر
از بعد از ظهر این اتفاق افتاد.
نمیشه به اینا(مخابرات) حالی که سرعت خیلی پاینه و نوسان شدید داره هی میگه نویز گیر بزار(درصورتی که داره) و میگه اشکال از سیم کشی منزل هستوسط حرفاش قطع کردم.......
دیگه غلط کنم به این زبون نفهما زنگ بزنم یه بار نشد مشکلی رو حل کنن....
در یک کلمه...افتضاح!
پورت اندیشه مرکز 5
![]()
Last edited by mahyar2013; 02-08-2013 at 22:57.
به نظر من همه ی اینا عمدیه نه به دلیل وجود مشکل در شبکه. مشکل و خرابی مگه زمان و وقت میشناسه . الان برای چندمین بار طی 45 روز گذشته از بعد از ظهر این پینگ فجیع شروع میشه تا بعد ساعت 12 شب. الان که دارم این پست رو میدم 5 دقیقه هست که سرعت برگشته. دقیقا راس 12 و 5 دقیقه بود که عادی شد ، انگار شیر آب رو ببندی و الان بازش کرده باشی![]()
100% عمدی و از پیش تعیین شدست..
همه چی همه جوره رو اعصابه آدمه، اینترنتم روش!!
Last edited by mahyar2013; 02-08-2013 at 23:40.
دوستان لاهيجان كسي شاتل نداره؟ ميخوام از انديشه برم به شاتل سرويس art1 رو بگيرم كسي از پينگ و سرعت دانلود اين سرويس تو شاتل لاهيجان خبري نداره يا از وضع كلي شاتل تو لاهيجان
انديشه كه داغونه 256 نامحدود
شايد هم اكو شاتل گرفتم من تو اصفهان با 128 اكو شاتل هيچ مشكلي ندارم سرعت دانلود 250 و پينگ و پيج باز كردن عالي هست
دوستان سرعت اندیشه اینا رو کسی میدونه شب و روز چه جوریه؟
1024 محدود و 512 محدود
من لاهیجان هستم 1024 محدود شب و روز 200 هست
سلام...دو تا سوال دارم از بچه های رشت...یکی مربوط به همین تاپیک یکی هم چون بچه های رشت اینجا هستن (دیگه شرمنده که قانون رو زیر پا گذاشتم)
- مرکز 4 اندیشه کسی اینجا شبا مشکل نداره؟؟؟ سرعت به شدت میاد پایین...الان شاتل تو این مرکز شرایطش چطوره؟؟؟
- از بچه های رشت کسی هیت که world of warcraft بازی کنه؟؟؟ من پچ آخر بازی رو میخوام واسه بازی توی بلیزارد...پچ 5.3.0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)