تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1735 از 3195 اولاول ... 735123516351685172517311732173317341735173617371738173917451785183522352735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,341 به 17,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

ه ميثم جان اون آپديت داشبورد نه . آپديت بازي كه وقتي لايو ميزني واسه Bc2 ميگه آپديت كن . من آپديت كردم بعد يه فلش زدم به Xbox اون آپديترو از Hard به فلش Move كردم . اما الان نميدونم كجاست :دي

فكر كنم بايد از اول آپديت كنم
    اهان. خوب من چون از لایو بدم میاد باهاش ور نمیرم. نمیدونم میشه یا نه. شرمنده

2. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان یه سوالی برایم پیش اومده و اونم اینه که این دوست ما چند روز پیش بازی GTA IV رو برای PC خرید که 4 تا دی وی دی بود ولی برای Xbox360 فقط 1 دی وی دی هست !!!!!!!!!! چه فرقی دارن تو کیفیت و ..... بازی؟؟

میگن که GTA IV رو PC یه چیز دیگه هست . حقیقته؟؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام

دوستان یه سوالی برایم پیش اومده و اونم اینه که این دوست ما چند روز پیش بازی GTA IV رو برای PC خرید که 4 تا دی وی دی بود ولی برای Xbox360 فقط 1 دی وی دی هست !!!!!!!!!! چه فرقی دارن تو کیفیت و ..... بازی؟؟

من واسه pc رو بازی نکردم ولی وقتی تو سایت گیم اسپات میچرخیدم دیدم به gta iv کنسولا ۱۰ داده ولی واسه pc رو ۹ داده. حالا به نظر شما کدوم بهتر هست؟

5. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

دوست عزیز شما لطف کن با همون gpu خوش باش و اینجا پستی نده
    چون مشخصه دنبال چی هستی
    من دلم با GPU خوشه
    اما ببین چه پستی زدم که شماها تا این حد آتیش گرفتید حال میکنم میبینم که به هم نون هم قرض میدید از جوابیه هایی که ضد من دادید تشکر هم میکنید اونم نه یه دونه 10 تا 20 تا خیلی بهتون فشار اومده فکر کنم
    Game = PC

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من دلم با GPU خوشه
    اما ببین چه پستی زدم که شماها تا این حد آتیش گرفتید حال میکنم میبینم که به هم نون هم قرض میدید از جوابیه هایی که ضد من دادید تشکر هم میکنید اونم نه یه دونه 10 تا 20 تا خیلی بهتون فشار اومده فکر کنم
    Game = PC
    لینک بده ما هم بخونیم

8. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

میلاد جان خلاصه هر کسی به یک توهمی باید خوش باشه تا اموراتش بگذره
    ایشون هم به این توهم خوشه دلشون که توهماتشون مارو به سوزش انداخته
    بگذار خوش باشه تو زحمت ننداز برای لینک و اینا

بله یک چیز دیگریست روی PC
    دوستانی که اهل فن هستن عمق معنی این پست من رو درک میکنن !

10. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من هردو رو بازی کردم و تموم کردم.
    آره واسه PC یک چیز دیگه هست .
    واسه اجرای بازی و پیدا کردن کرک سالم ، حسابی بلا سرت میاد. شرمنده ها ولی ماتحتون پاره میشه
    حتی یادم هست اولی که اومده بود انواع نسخه های ناقص توی بازار بود
    باید یک ورژن خاص از بزنامه گرافیک میریختی و حتی جدیدهاش هم نمیشد و یک ورژنی بود واسه GTA
    آخرش هم که ریختم فحش دادم به خودم که چرا 3 میلیون تومن که فقط واسه کیس خرج کردم نمیتونه بازی رو روون و درست استفاده کنه.(البته اون موقع 4 سال از خرید سیستم میگذشت)
    الان فکر کنم نزدیک 2سال هست که 360 گرفتم . 400 تومن دادم و فقط یک 10 تومن دیگه خرج کردم
    وقتی هم خواستم روی 360 همینو بازی کنم DVD رو گذاشتم و دکمه Y رو زدم و چند دقیقه بعد بازی رو هاردم نصب بود و رفتم بازی کردم(تازه نصب روی 360 اجباری نیست.
    راستی من روی PC یازی رو 1.5 بار تموم کردم چون یکدفعه ویندوزم قاطی کرد و با اینکه n تا پوشه GTA و Rockstar رو از درایو ویندوز کپی کرده بودم ، چون تعدادشون n+1 بوذ مجبور شدم از اول برم
    Last edited by ase_pase; 17-08-2010 at 03:08.

12. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

Game = PC

آره راست میگی.............

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان خلاصه هر کسی به یک توهمی باید خوش باشه تا اموراتش بگذره
    ایشون هم به این توهم خوشه دلشون که توهماتشون مارو به سوزش انداخته
    بگذار خوش باشه تو زحمت ننداز برای لینک و اینا
    راستش میخوام بخونم ببینم چه طوری که شده باعث سوزش ملت شده ! به شخصه عقیده دارم با PC نباید بازی کرد چون برای کار های مهم تری ساخته شده .

برای همینه که روی هیچ کدام از 3 تا کامپیوتری که دارم بازی نصب نیست به جز WORMS World Party که اون هم داداشم بازی میکنه و نسخه کنسولی نداره

حالا خیلی دوست دارم بدونم دلیل سوزش دوستان البته به قول این دوستمون چی بوده ! مثلا اینکه GPU خوب داره باعث شده بقیه بسوزند ؟! خوب اگر کسی بره تاپیک عکس های اتاق هامون از این مدل حرفها نمیزنه که کسی به خاطر یه GPU بسوزه ! حد اقل دوستانی که عکس هاشون رو گذاشتند .

15. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز اینجا جاش نیست. برای خرید تی وی تاپیک مخصوص هست و بچه ها اونجا هستن ولی یه کوچولو میگم که سریع بفهمی

شما اول باید بدونی دلیل اصلی خریدن TV چیه و چه انتظاراتی ازش داری؟ اگه فقط برای داشتن یه Screen بزرگ توی خونت می خوای که یه LCD معمولی با قیمت متوسط کافیه براتون.
    اگه بیشتر برای کنسول می خوای، پلاسماها به دلیل نداشتن Input Lag ، واکنش پیکس خیلی سریع و کنتراست بالا، عمق تصویر و مشکی عمیق انتخاب های عالی ای هستن که من بهت پلاسماهای پاناسونیک رو پیشنهاد میدم. مثل G10 یا V10 که V10 جز بهترین TV های جهان هست
    به حرف های مرگ پلاسما و ... هم توجه نکن. هنوز بعضی از پلاسماها مثل پلاسمای Pioneer Kuro هیچ رقیبی توی LCD ها و کلا توی دنیا از هیچ برندی ندارن
    اگه برای دیدن فیلم HD میخوای باز هم چند مدل پلاسمای پانا و چند مدل LCD سونی و سامسونگ پیش روت هست
    اگه برای دیدن فیلم های SD می خوای TV های سامسونگ به دلیل قدرت Upscale فوق العاده بالا پیشنهاد میشه البته نه هر مدلش. مدل های سری C6 و C7 سامسونگ که پلیر های قوی هم دارن پیشنهاد میشه

LED هم به جیبت بستگی داره. فقط بدون کخ همه LED ها از همه LCD ها بهتر نیستن. حتی خیلی از LCD ها از LED ها بهتر هم هستن. فقط چند مدل میلیونی شون ارزش خرید دارن که به جیبت بستگی داره. خصوصا اینکه کلا چیزی به اسم LED TV وجود نداره و همش تبلیغه

شما باید بدونی Player ی که روی تی وی استفاده می کنی چی هست. دی وی دی پلیر، بلوری پلیر، ر س ی و ر (HD یا SD) یا انتن (انالوگ یا دیجیتال). این همه توی اتخابت تاثیر دارن

چالش بزرگی پیش روت هست موفق باشی
    whitewolf جان مرسی از راهنماییت

17. 2 کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •