فرشاد دلم برای 256 نامحدود 16 تومنی خیلی تنگ شده .نمیشه برشونگردوند ؟
فرشاد دلم برای 256 نامحدود 16 تومنی خیلی تنگ شده .نمیشه برشونگردوند ؟
بازم میرسیم به حرف من![]()
هیچ روشی وجود نداره خیالت تخت یه روشی هست که عاقبت جبران ناپذیری در پی داره اگه بخوای بهت میگم ولی عواقبش با خودت
Last edited by farshad0123; 05-11-2014 at 00:06.
سلام
باور کنید این کشور رو دوست دارم
استان و شهرم, اهواز رو دوست دارم
نسل های خانوده ام تو همین استان ..تو همین شهر زندگی کردند
تا قبل از اینکه به کشورم حمله بشه, قبل از اینکه من به دنبا بیام, خانواده ام تو آبادان بودند.... و هم اکنون اهواز هستیم
شغلم با اینترنت هستش.... بیشترین کارم با اینترنت, با چندتا برنامه مخصوص و اسکایپ هستش, و در ماه به چیزی حدود 40 گیگ اینترنت نیاز دارم
باور کنید نه نیاز دارم فیلم دانلود کنم و نه آهنگ....فقط یه خط اینترنت با سرعت خیلی خیلی معمولی میخوام (در حال حاضر 512 مخابرات هستم)
موندم برم پارس آنلاین...لقمان.... یا ISP خون تو شیشه یا خورد کننده اعصاب
هر روز اعصابم خورد میشه از اینکه مثه افراد نیازمند محتاج اینترنت مخابرات باشم و هی مودم رو...روشن و خاموش کنم تا مبادا اینترنتم خورده بشه.... باید به زمین و زمان فحش بدم که چرا یه سایت معمولی که اتفاقن (اتفاقا) به صفحه پیوندها هم نمیره, باید 5 دقیقه طول بکشه تا باز بشه..... چرا پینگم اینقد بالا میره..... در هفته 2 روز اینترنتم قطعه و 2 روز سرعتش کند.... یکماه اینترنت قطع بود.... حتا نگفتن: عشقمون کشید قطعش کنیم...به تو چه.... حتا اینم نگفتن
دیگه خسته شدم از همه چی......... دیگه نمیتونم حرص بخورم و هی پول بدم..... همش دارم باج میدم..... بله....ما داریم باج میدیم به مخابرات تا یک قطره آب بریزه رو زمین و ما هم بریم ببینیم میتونیم به اون قطره آب برسیم یا نه.... این دقیقن توصیف وضعیتمونه
در آخر هم باید بگم
بقول یک فردی: خوزستان شتریه که بارش طلاس ولی خار میخوره
من که دیگه تخلیه میکنم
دوستان بیشتر از این بازیچه دست مخابرات نباشید....
ببخشید خیلی حرف زدم.... فقط میخواستم درددل کنم.... ببخشید
موفق باشید
والا من از 1مگ بگیر تا 10مگ بدون دانلود منیجر سرعتو کامل میده(انگار اینترنت ددیکیت گرفتم) یعنی مثل برق واسم صفحه باز میکنه قطعی هم اصلا ندارم پینگ هم با مخابرات خوب و با گسترش ارتباطات عالیه آی پی های مخابرات بیشتر بدرد دانلود میخورن و گسترش ارتباطات بدرد پینگ
یا مشکل از مودمته یا مرکز مخابراتی وگرنه مخابرات کیفیت اینترنتش خیلی بالاست فامیلمون هم سرعتش پایین بود با مودم خودم تست کردیم سرعتش از این رو به اون رو شد خودمم تعجب کردم
Last edited by farshad0123; 05-11-2014 at 03:16.
خوب اون روش چیه؟؟؟؟من به جون میخرمش![]()
بهترین راه اینه که دیگه تمدید نکنید و از جای دیگه نت بگیرید حساب کار دستشون میاد همین نه اعصابتون رو خراب کنید نه به فکر برگشت نامحدود باشید چون دیگه بر نمیگردن
هییییییی...
اینترنتم شده آرزو
چی میشه ماهم یکی از اینا داشته باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان قضیه اون 5 درصدی که سرعتشون از این بیشتره چیه؟؟)
خداوندا به همه ی یوزرای اینترنت صبر و اعصاب درست حسابی عطا بفرما
اینترنت کجایه؟
تست فیک با نرم افزارای مخصوص اسپید تست
توی گوگل سرچ بکنید زیاد هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)