تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1734 از 4105 اولاول ... 734123416341684172417301731173217331734173517361737173817441784183422342734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,331 به 17,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان گرامی، دو تا سوال داشتم :
    1- برای لیسانس و ارشد به ترتیب حداکثر چقدر مهلت تحصیل وجود داره ؟ یعنی بعدش غیبت حساب میشه ...لیسانس چهار ساله و ارشد هم که دو سال ، ولی دقیق میخوام بدونم نظام وظیفه چقدر مهلت میده حداکثر

2- اگه ارشد ، 5 ترم طول بکشه (بجای 4 ترم) بعد از اتمام تحصیل حداکثر چقدر وقت میدن برای پست کردن دفترچه ؟ (برای دوستم پرسیدم این سوالو )
    Last edited by pm1; 19-08-2013 at 11:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    اعزامي هاي 2/6 که ميخوان چند روز ديگه اعزام بشن لطفا بگن چه احساسي دارن؟؟؟
    من خودم فقط يه کوچولو استرس دارم و بيشتر خوشحالم(اميدوارم همه تا آخرش همينجوري خوشحال باشن )
    من فقط و فقط بخاطر پاسپورت میرم خدمت.نیرو دریایی سیرجان افتادم.بعدشم هرجا بیوفتم چه جنوب چه شمال چه شهر خودم تهران فرقی نداره.اگر هم پاسپورت واسم مهم نبود اصلا سربازی نمیرفتم تا 40 سالگی عفو بخورم.تحصیلات دانشگاهی هم دارم که سربازیم رو یکم آسونتر میکنه.فقط هم دلتنگی و الافی 21 ماهه یکم رو مخمه

3. 2 کاربر از md92268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من امروز از یه بسیجی در مورد دوره تکمیلی بسیج (کفایت از آموزش)برا کسر خدمت پرسیدم گفت تو قانون جدید اموزشیت حذف نمیشه و فقط 2ماه کسر خدمت میگیری(حتی اگه سپاه بیفتی).آیا واقعا اینجوری شده؟؟؟؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من امروز از یه بسیجی در مورد دوره تکمیلی بسیج (کفایت از آموزش)برا کسر خدمت پرسیدم گفت تو قانون جدید اموزشیت حذف نمیشه و فقط 2ماه کسر خدمت میگیری(حتی اگه سپاه بیفتی).آیا واقعا اینجوری شده؟؟؟؟
    توی قانون جدید حتی کسایی که معاف میشن هم باید آموزشی رو برند(به جز یک سری معافیت های پزشکی خاص) ولی در این مورد چیزی نشنیدم!

6. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان گرامی، دو تا سوال داشتم :
    1- برای لیسانس و ارشد به ترتیب حداکثر چقدر مهلت تحصیل وجود داره ؟ یعنی بعدش غیبت حساب میشه ...لیسانس چهار ساله و ارشد هم که دو سال ، ولی دقیق میخوام بدونم نظام وظیفه چقدر مهلت میده حداکثر

2- اگه ارشد ، 5 ترم طول بکشه (بجای 4 ترم) بعد از اتمام تحصیل حداکثر چقدر وقت میدن برای پست کردن دفترچه ؟ (برای دوستم پرسیدم این سوالو )
    سلام دوست خوبم به خیلی چیزا بستگی داره مثلا این که چند سالته یا پست کنکور موندی یا نه پیش دانشگاهی داشتی یانه یا این که چند واحد داری ولی تاجایی که من تجربه دارم سنوات رو تا 1سال هم تمدید میکنن

8. این کاربر از Ehsank3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست خوبم به خیلی چیزا بستگی داره مثلا این که چند سالته یا پست کنکور موندی یا نه پیش دانشگاهی داشتی یانه یا این که چند واحد داری ولی تاجایی که من تجربه دارم سنوات رو تا 1سال هم تمدید میکنن
    ممنون از شما
    من خودم لیسانس می خونم ترم ۱۰ هستم (ترم آخر) پیش دانشگاهی هم داشتم ... دوستم هم ارشده ترم ۵ داره میره تا بهمن تموم میکنه اونم پیش دانشگاهی رفته ...
    هیچ کدوم از ما پشت کنکور نموندیم اصلآ ... فقط دوستم لیسانسشو طول داد (مثل من تا ترم ۱۰) ولی یه ضرب ارشد قبول شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

والا دوستِ من که تکمیلی بسیج هم داره، برج 5 همین امسال(همین ماهی که توش هستیم)، اعزام شد خدمت برای آموزشی، فقط یک روز رفت و برگشت.
    قانون جدید تازه اومده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    اعزامي هاي 2/6 که ميخوان چند روز ديگه اعزام بشن لطفا بگن چه احساسي دارن؟؟؟
    من خودم فقط يه کوچولو استرس دارم و بيشتر خوشحالم(اميدوارم همه تا آخرش همينجوري خوشحال باشن )

با همه ی سختی هاش این دو ماه آموزشی رو میشه با خیر و خوشی گذروند. چیزی که آدمو اذیت میکنه اون 19 ماه باقیمونده ست که آدم از
    خونه دور میمونه و عمرش تلف میشه. البته ایشالا که ههممون بیوفتیم شهر خودمون. نیرو دریایی سیرجان نبوووووووووووووووووووود؟؟ ؟؟؟

12. این کاربر از samkarimi66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

4روز دیگه 05 نبببببببوووووووووووود؟

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

دوستان اعزام 2/6 یواش یواش باید بقول معروف بار و بندیل رو ببنیدیم
    بگین چیا برداریم؟، چی لازم میشه؟
    همه دوستان همکاری کنن که چیزی از قلم نیوفته
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •