تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1734 از 4428 اولاول ... 734123416341684172417301731173217331734173517361737173817441784183422342734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,331 به 17,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام لطفا بحث رو ادامه ندید و به بزرگی خودتون ببخشید یه سوال داشتم اینه که وقتی ساعت نزدیک 1شب و 7صبح میشه adslتون خود به خود یکبار قطع میشه یا نه؟ من قبلا 128 داشتم که اینطوری بود و سرعت شب افتضاح بود به زور به 20 میرسید ولی وقتی 1 مگ گرفتم دیگه اینطوری نمیشه و سرعتش زیاد فرقی نمیکنه! ممکنه وقتی که قطع و وصل میکردن می‌خواستن سرعتا رو 1 به 10 کنن؟

2. این کاربر از Litem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

هنوزم منتظرم ، اون دوستانی که رگشون زده بیرون که الکی دفاع میکنی و ... ... ...
    خو لامصب پیشنهاد بهتری داری بسم ا... تو این جایی که داریم زندگی میکنیم از آب خوردن محدود شدیم تا نوع نشستن .
    دیگه رسیدیم به سر حد اجبار ، مجبور به انتخاب و استفاده گزینه بد هستیم تا بدتر مث احمقها :|
    حالا تو این منطقه که ما ساکن هستیم ، تهران - تهرانپارس با پیش شماره 770 پارس آنلاین اینطور سرویس میده ( 512 و 2 گیگ - 3 ماهه ) توی روز سرعت به 225 کیلوبیت میرسه و تو شب بین 20 تا 60 کیلو بیت متغییر
    مردونه اگه آپشن بهتر از همین پارس میشناسی که سرویسش از نظر اقتصادی و بقیه موارد مث کمتر کم کنن سرعت رو هست معرفی کن ، من خودم به سرعت میرم سراغش
    چند تا از آشنایان هم گفتن برامون adsl بگیر من خودم موندم براشون کدوم گزینه رو انتخاب کنم .

4. 7 کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

میشه بیشتر درباره یNAT توضیح بدی؟
    همون حالت بریدج که یه کانکشن باید ساخته بشه و با اون وصل شیم .
    خوب شد اشاره کردید، نه من اشتباها اونجا نوشتم گفتم اصلاح کنم

حالت Bridge در واقع مثل اسمش پلی هست که شبکه مودم رو مستقیم به کامپیوتر وصل می کنه و هر کانکشنی که رو کامپیوتر ایجاد می کنید انگار روی مودم ایچاد کردید ولی برای share کردنش هم باید از ابزار خود ویندوز مثل ICS استفاده کنید.

مبحث Sharing و NAT و اینا طولانی هست نمی خوام سرتون رو درد بیارم ولی خلاصه اینه که NAT روی مودم کانکشن (PPPOE) رو میسازه و بین کاربران توسط مودم Share میکنه.
    علت همه اینا هم کم بودن تعداد IP4 Valid توی اینترنت هست که ناچاریم از این روش های share برای استفاده چند نفر از یک Ip استفاده کنیم که با IPv6 این مشکلاتم حل میشه.

خوبه بدونید که مثل خیلی امکانات شبکه NAT هم اولین بار توسط Cisco و روی روترهایش راه اندازی کرد و بعدها به سایر دستگاه ها و حتی سیستم عامل های سرور هم انتقال یافت.

6. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه italto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب شد اشاره کردید، نه من اشتباها اونجا نوشتم گفتم اصلاح کنم

حالت Bridge در واقع مثل اسمش پلی هست که شبکه مودم رو مستقیم به کامپیوتر وصل می کنه و هر کانکشنی که رو کامپیوتر ایجاد می کنید انگار روی مودم ایچاد کردید ولی برای share کردنش هم باید از ابزار خود ویندوز مثل ICS استفاده کنید.

مبحث Sharing و NAT و اینا طولانی هست نمی خوام سرتون رو درد بیارم ولی خلاصه اینه که NAT روی مودم کانکشن (PPPOE) رو میسازه و بین کاربران توسط مودم Share میکنه.
    علت همه اینا هم کم بودن تعداد IP4 Valid توی اینترنت هست که ناچاریم از این روش های share برای استفاده چند نفر از یک Ip استفاده کنیم که با IPv6 این مشکلاتم حل میشه.

خوبه بدونید که مثل خیلی امکانات شبکه NAT هم اولین بار توسط Cisco و روی روترهایش راه اندازی کرد و بعدها به سایر دستگاه ها و حتی سیستم عامل های سرور هم انتقال یافت.
    یاعلی و سلام مجدد

دوست جان زحمت میکشی که راهنمایی در مورد بریج کنی که چه جوری باید از این حالت روی سون و ایکس پی با مودم وایرایس استفاده کنیم . مرسی

و اینکه آیا من درست متوجه شدم که باید قبل از ساعت 12:30 دیس کانکت و ساعت 12:35 کانکت و نهایتا ساعت 6:50 دوباره دیس کانکت کنیم ؟

ضمنا اگر این دیس کانکت از طریق خود ویندوز و دیس کانکت کردن کانکشن انجام بشه اوکی هست یا باید مودم رو خاموش و روشن کنیم ؟
    Last edited by italto; 08-06-2012 at 21:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

مدل مودمتون رو هم بگید

مردونه اگه آپشن بهتر از همین پارس میشناسی که سرویسش از نظر اقتصادی و بقیه موارد مث کمتر کم کنن سرعت رو هست معرفی کن ، من خودم به سرعت میرم سراغش
    چند تا از آشنایان هم گفتن برامون adsl بگیر من خودم موندم براشون کدوم گزینه رو انتخاب کنم .
    یه سر به تاپیک شاتل و صبا هم بزنید اونجا هم ناراضی زیاد هست و راضی هم هست نمونش یکی 4.2 شبی می گیره
    Last edited by FerineFast; 08-06-2012 at 21:46.

9. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

مدل مودمتون رو هم بگید

یه سر به تاپیک شاتل و صبا هم بزنید اونجا هم ناراضی زیاد هست و راضی هم هست نمونش یکی 4.2 شبی می گیره

مودمم Sympony هست از اون سری اولیا sy602 که خود پارس میداد ...چطور ؟
    حقیقتش موندم چه کنم ، اینایی که شما فرمودی تو همین منطقه ما با این رنج سرویس 512 دارن شبی 4 گیگ میگیرن ؟
    بدبختی اینجاس هیچ تضمینی نیس که از این بکنی بری شاتل یا صبانت اوضاع بیریخت تر از الان بشه :|

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 حالت وجود داره (اول خوشبینانه میگم بعد بد بینانه)
    در کل نفهمیدم چی گفتی
    اینایی که کنار پرانتز نوشتی قیمته ؟ این مشخصاتی که واسه کد ها نوشتی مطمئنی یا حدس می زنی ؟ آخه تو سایت که چیزی نزده . من چون وایمکس هم دارم زیاد مصرفی ندارم ماهی 2 گیگ هم برام زیاده اگه کمتر از 2گیگ هم داشته باشه اونو می گیرم
    Last edited by Mehran14233; 09-06-2012 at 01:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

مودمم Sympony هست از اون سری اولیا sy602 که خود پارس میداد ...چطور ؟
    حقیقتش موندم چه کنم ، اینایی که شما فرمودی تو همین منطقه ما با این رنج سرویس 512 دارن شبی 4 گیگ میگیرن ؟
    بدبختی اینجاس هیچ تضمینی نیس که از این بکنی بری شاتل یا صبانت اوضاع بیریخت تر از الان بشه :|
    به نظر من اگه داری شبی 2 3 گیگ میگیری و قطعی هم نداری رفتن فایده ای نداره ولی اگه مثل بعضی شب ها میره زیر 40 بهتره بری!
    صبا رو میگن تازگی ها دوباره خوب شده
    ولی شاتل یه سیستم محدود کننده داره که اگه چند شب زیاد دانلود داشته باشی برای 1 - 15 روز توی این دوره یا دوره بعد سرعت شبانت روی 5-10 محدود میشه، دیگه خودت سبک سنگین کن توی اون دوتا تاپیک هم پرس و جو کن ببین چیکار کنی.

اون مودم رو هم از شما نپرسیدم با italto بودم
    در کل نفهمیدم چی گفتی
    اینایی که کنار پرانتز نوشتی قیمته ؟ این مشخصاتی که واسه کد ها نوشتی مطمئنی یا حدس می زنی ؟ آخه تو سایت که چیزی نزده . من چون وایمکس هم دارم زیاد مصرفی ندارم ماهی 2 گیگ هم برام زیاده اگه کمتر از 2گیگ هم داشته باشه اونو می گیرم
    همش حدسه ! آره قیمته و توی پرانتز هم اسم طرحاش.
    آره فعلا احتمالا دارن آمادش می کنن توی قسمت کاربران گذاشتن ولی احتمالا بزودی میزارن توی سایت
    خبر بدم برات اینه که احتمالا اون 2 گیگ رو هم بر دارند بیشترش رو بزارند.
    Last edited by FerineFast; 09-06-2012 at 03:47.

13. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

می ارزه من از اسیاتک بیام بیرون از پارس آنلاین بگیرم؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه moosavimaleki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان اگه 128 بگیرم سرعت دانلود شب و روز جه جوریاس؟
    128 شاتل دارم-روز250-شب60 ولی محدود شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •