تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1733 از 3347 اولاول ... 733123316331683172317291730173117321733173417351736173717431783183322332733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,321 به 17,330 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان خط هم رو از سایت ایرانسل چک کردم و دیدم آره هدیه برام فعال شده و ممنون از iDownload & iGame(ببخشید اسمتون رو نمیدونستم).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید دوباره مزاحم میشم ولی برا منم این 10 گیگ تا به امروز که 18 روز از زمان خرید و ثبت نام میگذره فعال نشده ! میخواستم بدونم این 10 گیگ چطوری برا سیم کارت اعمال میشه یعنی قبلش اطلاع رسانی با پیامک میشه و شما قبل اینکه وارد این مسیر کنترل حساب بشی میدونستی 10 گیگ اعمال شده یانه ؟ و این 10 گیگ به صورت اعتبار ریالی یعنی پول بود داخل سیم کارت و ازش استفاده میکنی برا اینترنت و یا صحبت کردن و ازش کم میشه یا نه قضیش فرق داره ؟ چون سیم کارت من 10 هزار تومان شارژ داخلش بود که میشد برا هر کاری ازش استفاده کردو فکر کنم این 10 هزار تومان همون هدیه 10 گیگ هست یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید چون با ایرانسل تماس گرفتم گفتن اعمال شده و استفاده کردی و برو به ریز مکالمات خودت داخل حساب اینترنتی نگاه کن و فکر کنم منظورشون همون 10 هزار تومان هست دیگه ! سیم کارت شما چقدر شارژ داشت ؟ شارز و اینترنت جدا بود ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر وقتی آنلاک بشه کلا" آنلاک میشه و دیگه نمیشه مجدد لاکش کرد (نیازی هم به این کار نیست).

خیر
    آنلاک از گارانتی خارج میکنه ؟

3. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هیچکدوم از مودم های اپراتورها گارانتی ندارن داشته باشن هم اسمی هست و بس و شما راحت انلاک کن و حالشو ببر و نگران چیزی نباش

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من الا نE3372 دارم موندم برم روتر tplink tlr -mr3040 بگیرم یا کلا برم مودم MF910 بگیرم چون هم به باطریش نیاز دارم هم وای فای از طرفی این روتر tplink tlr -mr3040 به خاطر امکاناتی داره بهتر به دردم میخوره واغعا موندم چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من الا نE3372 دارم موندم برم روتر tplink tlr -mr3040 بگیرم یا کلا برم مودم MF910 بگیرم چون هم به باطریش نیاز دارم هم وای فای از طرفی این روتر tplink tlr -mr3040 به خاطر امکاناتی داره بهتر به دردم میخوره واغعا موندم چیکار کنم؟
    اگر نياز زيادي به جابجايي نداره بدون ترديد روتر MR3420 .

7cEram

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ببخشید دوباره مزاحم میشم ولی برا منم این 10 گیگ تا به امروز که 18 روز از زمان خرید و ثبت نام میگذره فعال نشده ! میخواستم بدونم این 10 گیگ چطوری برا سیم کارت اعمال میشه یعنی قبلش اطلاع رسانی با پیامک میشه و شما قبل اینکه وارد این مسیر کنترل حساب بشی میدونستی 10 گیگ اعمال شده یانه ؟ و این 10 گیگ به صورت اعتبار ریالی یعنی پول بود داخل سیم کارت و ازش استفاده میکنی برا اینترنت و یا صحبت کردن و ازش کم میشه یا نه قضیش فرق داره ؟ چون سیم کارت من 10 هزار تومان شارژ داخلش بود که میشد برا هر کاری ازش استفاده کردو فکر کنم این 10 هزار تومان همون هدیه 10 گیگ هست یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید چون با ایرانسل تماس گرفتم گفتن اعمال شده و استفاده کردی و برو به ریز مکالمات خودت داخل حساب اینترنتی نگاه کن و فکر کنم منظورشون همون 10 هزار تومان هست دیگه ! سیم کارت شما چقدر شارژ داشت ؟ شارز و اینترنت جدا بود ؟
    شما وارد حساب اينترنتي تون بشيد مشاهده ميكنيد و هديه بصورت ريالي است و دقيق نميدونم اينكه مكالمه هم كنيد از اين هديه كسر شود يا خير.
    اما هديه رو چند روز بعد از فعال سازي سيم كارت خودبخود صورت ميگيره.

7cEram

8. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

بچه ها شک نکنید سرعت بسته های دانلود شبانه رو محدود کردن و رسوندن زیر 80 شک نکنید

بر پدر و مادر همشون لعنت .....زاده ها
    Last edited by rreza33; 10-12-2015 at 09:32.

10. 2 کاربر از rreza33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر پیامک نمیشه.
    فقط باید از مسیر کنترل حساب اینترنتی چک کنید.
    10GB هدیه بصورت اعتبار ریالی در ردیف 120 (اینترنت هدیه بلند مدت) بمبلغ 2,097,152 ریال اضافه میشه و ربطی به شارژ اصلی سیم کارت نداره و نمیشه ازش برای مکالمه استفاده کرد فقط مخصوص اینترنته و اعتبار زمانیش هم 3 ماهه.

12. 3 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

E3372 + TL-MR3040 از نظر کارایی (به جز پورت LAN) تفاوتی با MF910 نداره چون TL-MR3040 هم روتر پورتابل هست و میزان پوشش دهی وای فای اون مشابه MF910 هست. MF910 برای حمل کردن راحتتره.
    اگر بخواین پوشش وای فای قویتری داشته باشین باید از TL-MR3240 + E3372 استفاده کنید ولی باطری نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی در قید و بند گارانتی نباشین. اگر فقط از سیم کارت ایرانسل میخواین استفاده کنید آنلاک نکنید. اگر از سیم کارت سایر اپراتورها هم میخواین استفاده کنین با خیال راحت آنلاک کنید و لذتش رو ببرید.

15. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •