اگه بعد از 6 ماه به خاطر ارشد ترخیص بشم بعداز ارشد می تونم امریه بگیریم؟
اگه بعد از 6 ماه به خاطر ارشد ترخیص بشم بعداز ارشد می تونم امریه بگیریم؟
تا اونجایی که میدونم نه. باید همون یگان قبلیت خدمت کنی.
همش شایعه بود که میگفتن مدت خدمت 18 ماه میشه.ما ایرانی ها عاشق شایعه پراکنی هستیم.هر روز یکی تو همین تاپیک میومد میگفت من از فرماندم شنیدم یکی دیگه میگفت من نامش رو دیدم و.............. همش الکی.متاسفم واستون که فکر هزاران نفر رو مشغول این قضیه کردید.همینطوری آدم ناامید میشه...![]()
دوستان این قانون که میگه تک پسر می افته تو شهر خودش، چقدر عملیه؟
100 درصد اجرایی میشه؟
البته عزیز، سعی می کنن در صورت تک پسر بودن مشمول در شهر خود خدمت کنه اگه نشد همون استان و در غیر این صورت استان های همجوار![]()
سلام دوستان
اعزامي هاي 2/6 که ميخوان چند روز ديگه اعزام بشن لطفا بگن چه احساسي دارن؟؟؟
من خودم فقط يه کوچولو استرس دارم و بيشتر خوشحالم(اميدوارم همه تا آخرش همينجوري خوشحال باشن)
والا من 01 ارتش افتادم.
اصلا استرس ندارم.
زیاد بهش فکر نمیکنم.
تماسم رو هم با دیگران خیلی کمتر کردم تا بقیه با دلداری دادنهاشون استرسم رو بیشتر نکنند.(شمارم رو کلاً عوض کردم.)
مشورت هم فقط اینترنتی از دوستان میگیرم.
دارم مامانم رو هم راضی میکنم که روز اعزام با من نیاد که اونجا هم اون و هم من اذیت شیم.(و خدای نکرده احساساتی...)
به نظرم بهتره که بجای اینکه خیالبافی کنیم که آیا چند روز دیگه چی میشه، تا میتونیم این روزای آخری وسایلمون رو تکمیل تر کنیم و در مورد شهر مقصد تحقیق کنیم.
خدا هر چی بخواد همون میشه.
خدا رو چی دیدی، یه وقت دیدی خدمتِ ما از همون روز اول خوش گزرونیِ و عشق و حال بود.
توکل به خدا... .
منم احمد از اهواز هستم.6/2 اعزامم به 01 تهران.زیاد استرس ندارم چون تحقیق کردم فهمیدم بهترین جا افتادم.مطمانم دوستای خوبی اونجا پیدا میکنم.یکمی نگران هفته اول هستم.بعدش عادی میشه.آدمیزاد هرجا که باشه بهش عادت میکنه.امیدوارم تو آموزشی خوش بگذرونیم و حال کنیم.![]()
همه چیز شانسیه داداش. من رفیق داشتم تک پسر و یه خواهرم بیشتر نداشت. ولی افتاد نیرو دریایی سیرجان. بعدشم بندر عباس. معلوم نیست. توکلت بخدا
آقا ماکه از روز اول که دفترچه پست کردیم استرس داشتیم وقتی فهمیدم افتادم05کرمان انگار دنیا برام تموم شد ولی یه روز پسر عمم اومد خونمون گه اونم کرمانشاه خدمت کرده بود کلی بهم دلداری داد وبهم گفت فقط به این فکرکن که داری میری برا خنده به سختیاش فکرنکن الانم چند روزه دیگه بهش فکرنمیکنم فقط عجله دارم زودتربرم گوشیمم از شنبه خاموش کردم و چسبیدم به کارام که برا رفتن مشکل نداشته باشم.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)