تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1733 از 4428 اولاول ... 733123316331683172317291730173117321733173417351736173717431783183322332733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,321 به 17,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کلا دونفر بیشتر نیستند که تو این تایپیک از پارس دفاع میکنند یکیشون همین آقای پارس مظلوم هستند که هر سری یک ID یک پسته میسازه و میاد از پارس دفاع میکنه خودشم میاد از خودش دفاع میکنه چقدرم تابلو
    مغلطه هم کسی میکنه که وقتی شکست میخوره میزنه به صحرای کربلا از ازادی بیان میگه و شعر و تمثیل میاره
    و اینکه بحث های من بی فایده است و به ضرر مخالفینه چون شما اصلا در حدی نیستند که بخوایم باهاشون بحث کنیم سیل مخالفین شمارو بدون نیاز به من نوعی و خودجوش میبره الان شما باید بشینی ID درست کنی
    تایپیک پارس افلاین اونم تو یه فروم عمومی رو دارند مرزبندی هم میکنند خود پشتیبانی که فقط چرت و پرت میگه و اجازه نمیده هیچی بگیم اینجارو هم با بهونه ی اینکه پارس یه خورده بهتر از ISP های دیگه هست نشستید کسانی که از پارس گله میکنند رو اروم میکنید؟ و اصلا چیزی هم جز این دارید بگید که پارس دزده اما بهتر از دیگران است؟ عجب سفسطه ای
    بدبختی ملت هم بخاطر رفتن زیر خفت انتخاب بین بد و بدتر هست و باعث این امر شما سفسطه کنندگان هستید
    این هم جواب شعر و تمثیل بیموردت:

سخت است فهماندت چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول (شایدم اینترنت مفتی) میگیرد
    شاملوی کبیر

2. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

طرف صحبتم با شما دوست عزیز نیست و با اون دوستانی که عادل هستنند هست :

تنها کاری که دوست دارم بکنم اینه که این چند تا پست رو کنار هم بزارم شما پشت سر هم بخونید و قضاوت هم با خودتون.

من نمیفهمم چرا تا یه نفر میاد نظرش رو به عنوان موافق میگه کل دوستان نسبت بهش جبهه میگیرن و شروع به انتقاد می کنند
    شما نظرتون رو بگید بقیه هم نظرشون رو می گند، نفر سومی هم که میاد داخل تاپیک نسبت مخالفین به موافقین رو هم می بینه!

آقا جان شما خودتون یکی از عاملین این هستید که آزادی بیان توی ایران به این وضع افتاده.
    «ز که نالیم که از ماست که بر ماست.»
    معنی آزادی بیان رو هم فهمیدیم انتقاد از پارس مظلوم برابر است با ضدیت با آزادی بیان
    البته آزادی بیانی که ازش گله میکنید دقیقا شبیه آزادی بیانی هست که خودتون قبول دارین این آزادی نیست چون از پارس راضی هستی آزادی بیان رو محدود و منحط به موافقان میکنی رای مخالفان رو هم پارو از خط قرمز فراتر گذاشتن میدونی
    جالب اینجاست من بخاطر اینکه سرعتش بالاست میگم داخل پارس زندگی میکنه خودش درگیره میگه کارمند پارس نیست یکی دیگه هم با پرچم آزادی بیان میاد میگه چرا با موافقان برخورد بد دارید و تمام بدبختی ملت و نداشتن ازادی هم تقصیر ما مخالفین یک ISPیه کوچیکه، حالا وقتی مخالفت میشه با پارس افلاین همین مدعیون آزادی بیان میان میگن که مخالفت ما دروغه و بخاطر پروندن مشتریه! (البته به قول خودشون شوخی کردن،راستی فقط ما مخالفان حق نداریم شوخی کنیم؟) البته همین که گله دارید از وضع ازادی بیان همین مارا بس است و این خوبه و خودش کلیه... اما دیدتونو نسبت به این isp های دزد عوض کنید یوزرهاشون یک مشت بچه کارگر و دانشجو هستند که به سختی پول سرویس هارو درمیارن، همینک به جمع ما مخالفین بپیوندید
    ماشالا دوستان کلا خون جلو چشاشون رو گرفته، نمونش هم این بالا

آخه دوست عزیزم من کی گفتم از پارس انتقاد نکن یا آزادی بیان یعنی این که شما گفتی، اصلا شما متن رو میخونی ؟!!

من گفتم بزارید اون بدبخت موافق هم نظرش رو بده و بحث های شما رو هم بشنوه، شوخی هم خوب مشکلی نداره ولی وقتی تا یکی یه پست موافق میده، پشت سرش 2 3 نفر میان اینجوری می کنن در واقع یعنی محترمانه میگیم شما ساکت باش. بعد هم شما شوخی رو باید بر حسب شناخت طرف مقابل انجام بدی، نه اینکه یک تازه وارد رو اینجوره از حرف زدن پشیمون کنی.

و اما نظر من :
    مسلما پارس عدالت نداره چون همون طور که مشخص هست تفاوت ها زیاده و این که شما گفتی که نمونه کوچیکشه، از اون بنده خداهایی که از این چیزا سر در نمیارن بیشتر از اینا میدزدن و کلاه برداری می کنند، نمونش هم دیفالت rate رو همون 128 یا 512 میزارن و پول 2 مگ رو میگیرن

احتمالا شما با مغلطه آشنایی خوبی داری
    .
    کلا دونفر بیشتر نیستند که تو این تایپیک از پارس دفاع میکنند یکیشون همین آقای پارس مظلوم هستند که هر سری یک ID یک پسته میسازه و میاد از پارس دفاع میکنه خودشم میاد از خودش دفاع میکنه چقدرم تابلو
    مغلطه هم کسی میکنه که وقتی شکست میخوره میزنه به صحرای کربلا از ازادی بیان میگه و شعر و تمثیل میاره
    و اینکه بحث های من بی فایده است و به ضرر مخالفینه چون شما اصلا در حدی نیستند که بخوایم باهاشون بحث کنیم سیل مخالفین شمارو بدون نیاز به من نوعی و خودجوش میبره الان شما باید بشینی ID درست کنی
    تایپیک پارس افلاین اونم تو یه فروم عمومی رو دارند مرزبندی هم میکنند خود پشتیبانی که فقط چرت و پرت میگه و اجازه نمیده هیچی بگیم اینجارو هم با بهونه ی اینکه پارس یه خورده بهتر از ISP های دیگه هست نشستید کسانی که از پارس گله میکنند رو اروم میکنید؟ و اصلا چیزی هم جز این دارید بگید که پارس دزده اما بهتر از دیگران است؟ عجب سفسطه ای
    بدبختی ملت هم بخاطر رفتن زیر خفت انتخاب بین بد و بدتر هست و باعث این امر شما سفسطه کنندگان هستید
    این هم جواب شعر و تمثیل بیموردت:

سخت است فهماندت چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول (شایدم اینترنت مفتی) میگیرد
    شاملوی کبیر
    در پایان هم شعر نوی زیبای خودتون رو به خودتون تقدیم میکنم فقط 1 دقیقه بهش فکر کنید بیشتر لازم نیست.
    «سخت است فهماندن چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول میگیرد»

4. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

دوستان این سرویس های جدید برای تمدید اضافه شده چیه ؟

POL-B1-8GB
    POL-B2-20GB
    POL-BLP
    POL-B3-28GB

توی سایتشون چیزی نزده .
    کسی میدونه اینا قضیه ش چیه ؟
    2 حالت وجود داره (اول خوشبینانه میگم بعد بد بینانه)

1- اسم سرویس ها رو دارند عوض می کنند به Home و Business و چند حجم جدید هم اضافه می کنند.

* سرویس های جدید درشت شده اند.
    برای 128 میشه :
    2GB سه ماهه -> 23.5 (POL-128-2G)
    3GB یک ماهه -> 15!!! (POL-HU-3GB)
    4GB یک ماهه -> 15!!! (POL-128-4G)
    4.5GB سه ماهه -> (32.5 POL-HLP)
    8GB یک ماهه -> 25 (POL-H1-8GB POL-128-8G)
    14GB یک ماهه -> 30 POL-H2-14GB

برای 256 میشه :
    2GB سه ماهه -> 23.5 (POL-256-2G)
    4.5GB سه ماهه -> (32.5 POL-BLP)
    8GB یک ماهه -> 30 (POL-B1-8GB و POL-256-8G)
    20GB یک ماهه -> 40 (POL-B2-20GB و POL-256-20G)
    28GB یک ماهه -> 50 (POL-B2-14GB )

برای 512 میشه :
    2GB سه ماهه -> 34.5 (POL-512-2G)
    4.5GB سه ماهه -> 44 (32.5 POL-ELP)
    10GB یک ماهه -> 40 (POL-256-8G)
    30GB یک ماهه -> 60 (POL-B5-30GB و POL-256-30G)
    50GB یک ماهه -> 70 (POL-B6-50GB )

برای 1024 میشه :
    2GB سه ماهه -> 55 (POL-1024-2G)
    نامحدود یک ماهه -> 219 (POL-E10-نامحدود و POL-1024-U)

برای 2048 میشه :
    نامحدود یک ماهه -> 219 (POL-E20-نامحدود و POL-2048-U)

2- و حالا بد بینانه نگاه میکنیم :
    متاسفانه با سیاستی که این مدت پارس آنلاین پیش گرفته این مورد محتمل تره.
    در این حالت یکسری پلن های قدیمی حذف و پلن جدید جایگزین میشه.
    در این حالت دیگه سرویس 2GB سه ماهه نیست و کلا 1024 به بالا فقط نامحدود هست علاوه بر اون 10 گیگ 512 هم حذف میشه.

به این صورت داریم :
    برای 128 میشه :
    3GB یک ماهه -> 15!!! (POL-HU-3GB)
    4.5GB سه ماهه -> (32.5 POL-HLP)
    8GB یک ماهه -> 25 (POL-H1-8GB )
    14GB یک ماهه -> 30 POL-H2-14GB

برای 256 میشه :

4.5GB سه ماهه -> (32.5 POL-BLP)
    8GB یک ماهه -> 30 (POL-B1-8GB)
    20GB یک ماهه -> 40 (POL-B2-20GB)
    28GB یک ماهه -> 50 (POL-B2-14GB)

برای 512 میشه :
    4.5GB سه ماهه -> 44 (32.5 POL-ELP)
    30GB یک ماهه -> 60 (POL-B5-30GB )
    50GB یک ماهه -> 70 (POL-B6-50GB )

برای 1024 میشه :
    نامحدود یک ماهه -> 219 (POL-E10-نامحدود)

برای 2048 میشه :
    نامحدود یک ماهه -> 219 (POL-E20-نامحدود )

خلاصه مطلب اینکه به احتمال زیاد وضع از قبل بهتر که نه بدتر هم میشه.
    به خصوص برای کسایی که 1024 داشتند و البته 2 گیگی های کم مصرف که حجم نمی خریدند و 512 ای های 10 گیگ که حالا مجبورن یا 4.5 بگیرن یا 30 گیگ.
    دوست ندارم این پیشنهاد رو بدم چون ممکن هست که مثل قبل بمونه و یا حتی کلک پارس باشه ولی خوب با ریسکش اگه کسی از سرویس هایی که ممکنه حذف بشن استفاده می کنه و راضی هست(!) بهتره 1 ساله تمدید کنه.

6. 3 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوسنان تو هر تایپیک از این ISP ها یک سری چماقدار و شعبون بیمخ مرتبط با همون ISP هست همشون هم یک چیز رو میگن: آره درسته همه ی ISPها دزدند ولی ISP ما کمتر دزدی میکنه میخوای بخوا میخوای نخواه همینی که هست

اتفاقا من تو تایپیک آسیا هم که بودم همین چماقداران بودند و هیمن حرفهارو میزدند
    کاملا مشخصه اینها یوزر معمولی نیستند هیچوقتم دست از سر این تایپیکها بر نمیدارن چون شغل و کارشون همینه و از همین راه بازاریابی پول درمیارن اگر واقعا یوزر معمولی بودند مثل من دوتا پست میدادن و میرفتن ولی چسبیدن و هی تبلیغ میکنند
    همش هم میگن منو چندتا از دوستام که وضعیتمون خوبه!!!
    آره تو که راست میگی

خلاصه کلام اینکه فارغ از تبلیغات اینها به کارتون برسید اگر زورتون به پشتیبانی کثیف نمیرسه اینجا راحت میتونید انتقاد و اعتراض کنید و به هیچ عنوان تحت تاثیر اینها قرار نگیرید پول دادین اصلا اگه قرار باشه مشتری هم بپرونید حق شماست چون به شما آسیب رسیده پس باید آسیب برسونید به پارس آفلاین
    به ما که میرسه بعد از اینکه جیبمون رو زدند و غارت شدیم واعصابمون خرد شده آقایون صلح طلب میشن و حالا میگن : حمله نکنیدا بی ادب نباشید تظاهرات سکوت کنید
    بدرود

8. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه italto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یاعلی / سلام

دوستان این سیستم دانلود رو هنوز کسی استفاده میکنه و آیا میدونه همچنان این وضعیت پابرجاست یا نه ؟؟؟؟؟؟

یعنی ساعت 12:40 تا 6:57 اوکیه هنوز با این ترقند برای تهران ؟؟؟

ساعت رایگان سرویس های حجمی

طبق مطلب درج شده در سایت پارس آنلاین در تمامی سرویس های حجمی از ساعت 1 نیمه شب تا 6 صبح محدودیت حجمی وجود ندارد و میتوانید در این ساعات بصورت رایگان دانلود و آپلود نمایید.

ترفند دانلود شبانه

چنانچه ساعت 12:31 نیمه شب کانکت کنید تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.

نکته1
    بدلیل احتمال وجود اختلاف زمانی بین سیستم شما و سرور پارس آنلاین سعی کنید دیرتر از ساعت 12:31 کانکت کنید و زودتر از ساعت 6:58 دیسکانکت کنید .(مثلا 12:35 تا 6:55)

نکته2
    بین ساعت 12:31 تا 1 دیسکانکت نشوید در غیر این صورت تمامی دانلودی که بین ساعت 12:31 تا 1 انجام دادید از حجم شما کسر خواهد شد.

نکته 3
    زودتر از ساعت 12:31 کانکت نکنید زیرا در این صورت بین ساعت 12:31 تا 1 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.

نکته4
    دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.

نکته5
    چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.

توجه
    گزارش دوستان حاکی از آن است که ساعات ترفند در بعضی از مناطق کشور رایگان نیست ولی در بسیاری از مناطق توسط کاربران تست شده و هیچ گونه مشکلی پیش نیامده به هرحال توصیه میشود درصورت استفاده از ترفند حتما به سایت پارس آنلاین مراجعه نمایید و گزارش دانلود شبانه ی خود را چک کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

بله هنوز پابرجاست فقط بهتره یک شب تست کنید 12:32 تا 1:2 ببینید کم نکرده باشه و همینطور 6 تا 7
    نظر شخصیم هم اینه که برای این سیستم (به جایBridge ( NAT بهتر جواب میده
    Last edited by FerineFast; 08-06-2012 at 20:27.

11. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ما قبلا میترسیدیم که سرعت اینترنت شبانه امون اسمی بشه یعنی اگه سرویس 512 داریم بالاتر از 64 دانلود نکنه اما جالب اینجاست که الان سرعتمون پایین تر از سرعت اسمی شده.
    من با سرویس 512 سرعت دانلودم تو شب از 30 بالاتر نمیره و وقتی هم برای اعتراض با پشتیبانی تماس گرفتم با منطق غیر قابل قبول و اعصاب خورد کن خودشون به من گفتن که این کاملا درست هستش و اصولا سرعت دانلود شبانه نصف سرعت قرار داد هستش!!!! موقعی که دیدم همچین انسان های منطقی هستن گوشی رو قطع کردم

سرویس 512 دیگه واسه من ارزشی نداره و مطمئنا سرویسم رو با 128 عوض میکنم، چون با هم هیچ فرقی ندارن. 128 ارزان تر هستش و ترافیکشم بیشتره
    Last edited by club2energy; 08-06-2012 at 10:44.

13. این کاربر از club2energy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوسنان تو هر تایپیک از این ISP ها یک سری چماقدار و شعبون بیمخ مرتبط با همون ISP هست همشون هم یک چیز رو میگن: آره درسته همه ی ISPها دزدند ولی ISP ما کمتر دزدی میکنه میخوای بخوا میخوای نخواه همینی که هست

اتفاقا من تو تایپیک آسیا هم که بودم همین چماقداران بودند و هیمن حرفهارو میزدند
    کاملا مشخصه اینها یوزر معمولی نیستند هیچوقتم دست از سر این تایپیکها بر نمیدارن چون شغل و کارشون همینه و از همین راه بازاریابی پول درمیارن اگر واقعا یوزر معمولی بودند مثل من دوتا پست میدادن و میرفتن ولی چسبیدن و هی تبلیغ میکنند
    همش هم میگن منو چندتا از دوستام که وضعیتمون خوبه!!!
    آره تو که راست میگی

خلاصه کلام اینکه فارغ از تبلیغات اینها به کارتون برسید اگر زورتون به پشتیبانی کثیف نمیرسه اینجا راحت میتونید انتقاد و اعتراض کنید و به هیچ عنوان تحت تاثیر اینها قرار نگیرید پول دادین اصلا اگه قرار باشه مشتری هم بپرونید حق شماست چون به شما آسیب رسیده پس باید آسیب برسونید به پارس آفلاین
    به ما که میرسه بعد از اینکه جیبمون رو زدند و غارت شدیم واعصابمون خرد شده آقایون صلح طلب میشن و حالا میگن : حمله نکنیدا بی ادب نباشید تظاهرات سکوت کنید
    بدرود
    من خودم یک سال پارس دارم و کاملا راضی هستم ، واسه یکی از آشنایان به خاطر اینکه پینگ پارس یکم زیاده ، از مخابرات گرفتم ولی سرعتشون واقعا کم بود، ماه دیگه واسشون از پارس خواهم گرفت ، با اینکه میدونم پورت های پارس تو منطقمون پره و باید یکی دو هفته تو صف بمونه ! .

اینجا بحث اینه که کدوم isp بهتره و نسبت به سرویسی که میده کمتر پول میگیره که دوستان از اون isp سرویس بگیرن .

بحث این نیس که چرا سرعت کل کشور کمه ! چرا سرعت بیشتر از 2 مگ نمیدن . یا چرا واسه این سرعت اینقدر پول میگیرن !

پ . ن : شما اگه isp بهتری میشناسی ، بگو ما هم بریم از اون سرویس بگیریم ! ما کشته مرده ی پارس نیستیم که !

15. 3 کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله هنوز پابرجاست فقط بهتره یک شب تست کنید 12:32 تا 1:2 ببینید کم نکرده باشه و همینطور 6 تا 7
    نظر شخصیم هم اینه که برای این سیستم Bridge (NAT)o بهتر جواب میده
    میشه بیشتر درباره یNAT توضیح بدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میشه بیشتر درباره یNAT توضیح بدی؟
    همون حالت بریدج که یه کانکشن باید ساخته بشه و با اون وصل شیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •