مهندس رضا سلام
میخوام حرف همه بچه های اینجا و 90% کاربرا رو بزنم
چرا پهنای باند کمه؟
چرا فکری ب حالش نمیشه؟؟
چرا وقتی مشکل پهنای باند هست هی دکل و سایت جدید میزنن؟وقتی میدونن بعد ب مشکل میخورن
چرا و چرا؟؟؟؟
مهندس رضا سلام
میخوام حرف همه بچه های اینجا و 90% کاربرا رو بزنم
چرا پهنای باند کمه؟
چرا فکری ب حالش نمیشه؟؟
چرا وقتی مشکل پهنای باند هست هی دکل و سایت جدید میزنن؟وقتی میدونن بعد ب مشکل میخورن
چرا و چرا؟؟؟؟
سلام. پهنای باند داخلی مشکلی ندارد. اصل مشکل در پهنای باند خارجی است. اواسط هر ماه 5 گیگ پهنای خارجی و حدود 30گیگ پهنای داخلی توسط زیر ساخت توزیع میشود. مشکل دوم این است که زیر ساخت از توسعه شبکه ملی عقب افتاده است. نمیشود تجهیز را تعطیل کرد چون تجهیز کاری زمانبر است ولی ارایه پهنای باند در تهران کار یک روزه است. الان 137 شهر اماده واگذاری است ولی فعلا وصل نمیکنیم تا پهنای باند خارجی و شبکه ملی جلو بیافتد. 15 اذر ماه امسال مصرف اینترنت در مجموع دو شبکه از 10 هزار ترابایت تجاوز کرد. اگه پهنای باند خوبی داشتیم الان 950 شهر و روستا تحت پوشش بود.
من هم از طریق اینترنت گوشیم برای کامپیوترم استفاده میکنم.4 جی ایرانسل .گوشی هم 5اس
مشکل افت سرعت اصلا ندارم
سلام
ممکنه یه خورده بیشتر در باره بندر شهید رجای توضیح بدید؟
اقا رضا از سبزوار هم اطلاع بدید به کجا رسید برنامه چی هست واسه اینده
دوست عزیز این مودمو چطور آنلاک کنم ؟
بعد اینکه ایا میشه بعدا ریستارت کرد و از حالت آنلاک در اورد ؟ انلاک کنم به غیر از قبول سیم کارت های دیگر تغییر دیگه ای هم میکنه ؟
سلام استاد خسته نباشی چه خبر از کوچه ما؟؟ فعلا 3جی و 4جی همراه اول دریافت نمیشه!! اگه میشه لطفا یه تماسی با همکاراتون داشته باشید ببنید پیگیر این کوچه هستن یا نه؟؟![]()
اگر شما مشکوکی از حالت usb tethering استفاده کن که باتری هم ته نکشه. به طور کلی ارتباط سیمی بهتر از وایرلسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر وقتی آنلاک بشه کلا" آنلاک میشه و دیگه نمیشه مجدد لاکش کرد (نیازی هم به این کار نیست).
خیر
اینترانت ایرانسل
این مملکت صاحاب نداره وزیر نداره
حالا ببین تک کانکشنش چی در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)