تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1732 از 4428 اولاول ... 732123216321682172217281729173017311732173317341735173617421782183222322732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,311 به 17,320 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من نمیفهمم چرا تا یه نفر میاد نظرش رو به عنوان موافق میگه کل دوستان نسبت بهش جبهه میگیرن و شروع به انتقاد می کنند
    شما نظرتون رو بگید بقیه هم نظرشون رو می گند، نفر سومی هم که میاد داخل تاپیک نسبت مخالفین به موافقین رو هم می بینه!

آقا جان شما خودتون یکی از عاملین این هستید که آزادی بیان توی ایران به این وضع افتاده.
    «ز که نالیم که از ماست که بر ماست.»

2. 4 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من نمیفهمم چرا تا یه نفر میاد نظرش رو به عنوان موافق میگه کل دوستان نسبت بهش جبهه میگیرن و شروع به انتقاد می کنند
    شما نظرتون رو بگید بقیه هم نظرشون رو می گند، نفر سومی هم که میاد داخل تاپیک نسبت مخالفین به موافقین رو هم می بینه!

آقا جان شما خودتون یکی از عاملین این هستید که آزادی بیان توی ایران به این وضع افتاده.
    «ز که نالیم که از ماست که بر ماست.»
    بیشتر ناراحتی بچه ها از وضعیت سرویس هاس نه کامنتها.
    مثلا دوستمون میگه با سرویس 256 شبی 2 تا 3 گیگ دانلود داره ولی منی که 1مگ دارم به زور به 1/5 گیگ میرسه.
    با پشتیبانی هم تماس میگیری خودت میدونی جوابگو نیستن.
    این عین بی عدالتیه.
    اینکه فکر میکنم سرم کلاه رفته که isp عوض کردم خیلی اذیتم میکنه...
    لعنت بهت دزدآنلاین

4. 3 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثلا دوستمون میگه با سرویس 256 شبی 2 تا 3 گیگ دانلود داره ولی منی که 1مگ دارم به زور به 1/5 گیگ میرسه.
    این عین بی عدالتیه.
    لعنت بهت دزدآنلاین
    من خودم اولا که دانلودم کم بود ، تو شعبه ای که ازش گرفته بودم اعتراض میکردم ، یارو میگفت یه 10 ، 20 دقیقه قبل 1 بذار دانلود شه .
    راس میگفت ، وقتی از 12.30 بذاری دانلود شه ، بعدا کمتر افت میکنه . تا اینکه ساعت 1 بذاری دانلود شه و بیاد از 10، 20 کیلو کم کم بره بالا !

یه راه دیگه هم واسه دانلود بیشتر اینه که تورنت دانلود کنین ، شما حداقل 1.50 گیگ بیشتر میتونین دانلود کنین
    Last edited by poolpool; 07-06-2012 at 19:22.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

معنی آزادی بیان رو هم فهمیدیم انتقاد از پارس مظلوم برابر است با ضدیت با آزادی بیان
    البته آزادی بیانی که ازش گله میکنید دقیقا شبیه آزادی بیانی هست که خودتون قبول دارین این آزادی نیست چون از پارس راضی هستی آزادی بیان رو محدود و منحط به موافقان میکنی رای مخالفان رو هم پارو از خط قرمز فراتر گذاشتن میدونی
    جالب اینجاست من بخاطر اینکه سرعتش بالاست میگم داخل پارس زندگی میکنه خودش درگیره میگه کارمند پارس نیست یکی دیگه هم با پرچم آزادی بیان میاد میگه چرا با موافقان برخورد بد دارید و تمام بدبختی ملت و نداشتن ازادی هم تقصیر ما مخالفین یک ISPیه کوچیکه، حالا وقتی مخالفت میشه با پارس افلاین همین مدعیون آزادی بیان میان میگن که مخالفت ما دروغه و بخاطر پروندن مشتریه! (البته به قول خودشون شوخی کردن،راستی فقط ما مخالفان حق نداریم شوخی کنیم؟) البته همین که گله دارید از وضع ازادی بیان همین مارا بس است و این خوبه و خودش کلیه... اما دیدتونو نسبت به این isp های دزد عوض کنید یوزرهاشون یک مشت بچه کارگر و دانشجو هستند که به سختی پول سرویس هارو درمیارن، همینک به جمع ما مخالفین بپیوندید
    Last edited by SevenCity; 07-06-2012 at 19:48.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

ماشالا دوستان کلا خون جلو چشاشون رو گرفته، نمونش هم این بالا

آخه دوست عزیزم من کی گفتم از پارس انتقاد نکن یا آزادی بیان یعنی این که شما گفتی، اصلا شما متن رو میخونی ؟!!

من گفتم بزارید اون بدبخت موافق هم نظرش رو بده و بحث های شما رو هم بشنوه، شوخی هم خوب مشکلی نداره ولی وقتی تا یکی یه پست موافق میده، پشت سرش 2 3 نفر میان اینجوری می کنن در واقع یعنی محترمانه میگیم شما ساکت باش. بعد هم شما شوخی رو باید بر حسب شناخت طرف مقابل انجام بدی، نه اینکه یک تازه وارد رو اینجوره از حرف زدن پشیمون کنی.

و اما نظر من :
    مسلما پارس عدالت نداره چون همون طور که مشخص هست تفاوت ها زیاده و این که شما گفتی که نمونه کوچیکشه، از اون بنده خداهایی که از این چیزا سر در نمیارن بیشتر از اینا میدزدن و کلاه برداری می کنند، نمونش هم دیفالت rate رو همون 128 یا 512 میزارن و پول 2 مگ رو میگیرن

احتمالا شما با مغلطه آشنایی خوبی داری

این عین بی عدالتیه.
    لعنت بهت دزدآنلاین
    این شد حرف حساب

تا میتونید انتقاد بکنید و تلاش برای گرفتن حقتون از این شرکت ها کنید ولی خواهشا به کاربران دیگه حمله نکنید.
    Last edited by FerineFast; 07-06-2012 at 21:09.

8. 3 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

دیگه شورشو در اوردن .

دیروز به شدت اینترنت نیاز داشتم . 2 ساعت تمام حال کنو گرفت . 20 ثانیه وصل میشد ،دوباره دیسکانکت میشد تا 20 دقیقه ، باز 20 ثانیه وصل میشد.

نشستن اونجا فقط بلدن از مردم بزدن . آخه با مرام ، ما که بابامون رو گنج ننشسته و جیبمونو پر نمیکنه که !!! داریم کار میکنیم با 1000 بدبختی ، هم خرج دانشگاه 100 تا کوفت و زهرمار باس بدیم ، پول پارس افلاین و ترافیک اضافی و کافی نت هم باید بدیم . ای مرامتونو شکر.

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

دوستان شکایت خودتون رو از این لینک هم ثبت کنید.

روال عادی شاید به خوبی ترتیب اثر ندن ولی اگر تعداد شکایت ها زیاد باشه حتما پیگیری میشه و پارس آنلاین موظف میشه به قرار دادش عمل کنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

چرا سرعتها اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با 256 سرعتم شده تو روز 50 و شبانه 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حذف شود لطفا
    Last edited by mitraryan; 13-06-2012 at 12:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این سرویس های جدید برای تمدید اضافه شده چیه ؟

POL-B1-8GB
    POL-B2-20GB
    POL-BLP
    POL-B3-28GB

توی سایتشون چیزی نزده .
    کسی میدونه اینا قضیه ش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •