تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1732 از 2365 اولاول ... 73212321632168217221728172917301731173217331734173517361742178218322232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,311 به 17,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام آقا حمید
    خوبی واقعا دمت گرم که با صبر و حوصله جواب کاربرا رو می دی

اگه خاطرت باشه شش ماه پیش رو ضبط فابریک 206 اسپیکر 6965 v2 بستم معرکه است از کیفیت صدا و بیس کاملا راضی ام ( با باندهای فابریک جلو میدرنج کامله ) ولی از ولوم بالای 18 صدا دیستورت میشه برای رفع مشکل دنبال امپلی بودم که hi in داشته باشه چون قصد تعویض ضبط فابریک ندارم برای کامل شدن فرکانس دنبال ساب هم هستم که انتخاب اولم اینفینیتی 1260 با امپ Vibe Slick Stereo 4 که هم اسپیکر ها و ساب رو را بندازه به نظر شما چطوره

یه سوال در مورد باکس اینطور که تو پست ها دیدم پیشنهاد شما باکس سیلد هست یعنی باکسی که هیچ فضای برای خروج هوا نداره اما آیا همون خروجی هوا که تو اسپیکر ها هست خودش قدرت ویبره رو افزایش نمی ده و حتی عمر ساب بیشتر نمی کنه ؟

ایا برای فشار کمتر به باطری یه خازن 50 آمپر هم ببندم ؟

در آغاز فعالیت Mustang GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه ضبط معمولی و ارزون میخواستم
    ولی قبلش یه سوال دارم
    اینکه میگن ضبط بلوتوث داره یعنی چی؟ یعنی گوشی از این طریق بهش وصل میشه و صداها از باند های ماشین میاد؟ بعد اگه کسی زنگ بزنه باید روی گوشی answer بزنیم و و گوشی رو بگیریم جلوی دهنمون و حرف بزنیم یا یه شکل دیگه ای هست؟ لطفا توضیح بدید اگه امکانش هست
    بعد کیفیت صداش چطوره؟ هی قطع و وصل نمیشه؟
    یه سوال دیگه اینکه ضبط های مکسیدر چطورن؟ کیفیتشون رو تایید میکنید؟
    بعد اگه ممکنه یه ضبط در حد 150- 200 تومن معرفی کنید که تمام فایل های صوتی رو بخونه و بلوتوث هم داشته باشه؟ با تشکر فراوان
    سلام دوست عزیز
    یعنی از طریق بلوتوث گوشی به پخش وصل میشه و در ضمن پخش یه میکروفون همراش هست مثل 7056 کنوود و میکروفون رو در جای خوبی که صدا راحت بره فیکس میکنن.هر کسی که زنگ بزنه دیگه لازم نیست به گوشی دست بزنید.فقط کافیه دکمه روی پخش که ارم تلفن داره رو بزنید تا صدا از اسپیکرهاتون بیاد که اونم به دلخواه تنظیم می کنید از اسپیکرهای جلو باشه یا عقب.حتی اهنگ های توی گوشیتون رو هم میتونید از طریق پخش ببینید و اجرا و کنترل کنید.
    من که دارمش خیلی ازش خوشم اومده
    تا اونجایی که بدونم معمولا هم رنج قیمتی شون از 400-500 شروع میشه
    Last edited by Mustang GT; 10-03-2015 at 16:30.

3. 2 کاربر از Mustang GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام و عید نوروز همه مبارک

از دوستان و کارشناسان عزیز سوال دارم:

صدای 6965V2 بدون آمپ و با پخش پایونیر معمولی 4*50 وات چطوری هستش؟ آیا باس و میدل و تریبل قابل قبول داره واسه من که نمیخوام آمپ بزارم؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن نظر بدن.

پیشاپیش فدای همتون، امیدوارم سال خوبی کنار خانواده هاتون داشته باشین....
    Last edited by parham511; 10-03-2015 at 17:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام و عید نوروز همه مبارک

از دوستان و کارشناسان عزیز سوال دارم:

صدای 6965V2 بدون آمپ و با پخش پایونیر معمولی 4*50 وات چطوری هستش؟ آیا باس و میدل و تریبل قابل قبول داره واسه من که نمیخوام آمپ بزارم؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن نظر بدن.

پیشاپیش فدای همتون، امیدوارم سال خوبی کنار خانواده هاتون داشته باشین....
    سلام دوست عزیزم همین دیروز روی 7650 خودم این باند رو بستم... بیس عالی و میدرنج عالی انگار ساب داری.. برای من تا 59 بدون دیستروی ولوم میخوره

6. این کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=mhroozbeh;8569137]پس اینا چرا این قیمتیه؟حذف شد خلاف قوانین
    منظورم پخش هایی مثل پایونییر و کنوود و سایر برندها
    بنظر من مکسیدر جز برند نیست.یه مارک چینی که نمیشه ازش هم زیاد انتظار داشت. . . . . .

8. 2 کاربر از Mustang GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منظورم پخش هایی مثل پایونییر و کنوود و سایر برندها
    بنظر من مکسیدر جز برند نیست.یه مارک چینی که نمیشه ازش هم زیاد انتظار داشت. . . . . .
    برندی نیست در حد 300 تومن این قابلیت رو داشته باشه؟
    حالا مکسیدر اینقدر بی خوده؟ من صدای با کیفیت بالا اینقدر مد نظرم نیست.معمولی باشه
    بعد قابلیت وای فای به چه کاری میاد؟اریخ به روز رسانی 1393/12/09

قابلیت Mixtrax - میکس ترکس

قابلیت اتصال به iPhone/iPod و اندروید Android

پخش موزیک از گوشی همراه iPhone/iPod و اندروید Android ( شارژ گوشی همراه در هنگام اتصال از طریق USB )

ساپورت PANDORA

این 4 تا قابلیت رو هم توضیح میدی
    خیلی ممنون

مدل 5000 فیلیپس چطوره؟
    Last edited by mhroozbeh; 10-03-2015 at 21:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من پخش U463 رو به همراه یک جفت 6965V2 و یک جفت 718EX گرفتم.مناسب ترین آمپ چهار کانال برای ساپورت همش چیه؟<br>یه گزینم 1004 سونی هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برندی نیست در حد 300 تومن این قابلیت رو داشته باشه؟
    حالا مکسیدر اینقدر بی خوده؟ من صدای با کیفیت بالا اینقدر مد نظرم نیست.معمولی باشه
    بعد قابلیت وای فای به چه کاری میاد؟اریخ به روز رسانی 1393/12/09

قابلیت Mixtrax - میکس ترکس

قابلیت اتصال به iPhone/iPod و اندروید Android

پخش موزیک از گوشی همراه iPhone/iPod و اندروید Android ( شارژ گوشی همراه در هنگام اتصال از طریق USB )

ساپورت PANDORA

این 4 تا قابلیت رو هم توضیح میدی
    خیلی ممنون
    وقتی پخشی با همین قابلیت ها از برند کنوود یا پایونیر 400-500 درمیاد خودت حساب کن کیفیت مکسیدر چقدر پایین هست که یک سوم اونا قیمت داره.
    البته تا حالا باهاش کار نکردم.در حد 300 پخش های خوبی میشه گرفت مثل x400 کنوود
    یه مدل پایونیر هم هست x4750 که بلوتوث هم داره.قیمتش هم همین حدودا هست.
    وای فای روی پخش ماشین ندیدم اینو نمیدونم.
    میکس ترکس که توی پخش های پایونیر هست به سبک دی جی عمل میکنه و اهنگ هارو بدون مکس پخش میکنه.
    اتصال ipod یعنی با سیستم عامل ios گوشی های اپل سازگار هست.هم شارژ میکنه هم موزیک پخش میکنه.اندروید هم همینطور.
    تازه من گوشیم ویندوز فون هست ولی الان با کنوود 7056 راحت کار میکنه.
    پاندورا سرویس موزیک اینترنتی هست.ولی نمیدونم چطوری میشه با پخش ماشین بهش متصل شد!!!!
    البته اساتید بهتر از من میدونن. . . . .
    تا جایی که اطلاعات دارم بهتون گفتم.امیدوارم مفید باشه.
    Last edited by Mustang GT; 10-03-2015 at 21:51.

12. 2 کاربر از Mustang GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوست عزیزم همین دیروز روی 7650 خودم این باند رو بستم... بیس عالی و میدرنج عالی انگار ساب داری.. برای من تا 59 بدون دیستروی ولوم میخوره

فدایی داری علی جون، دمت گرم... خیالمو راحت کردی...

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید...من باند 6965 v2 تهیه کردم...عجب باند معرکه ایه با این قیمت
    حالا میخوام بدونم الان که نو هست ولوم بخوره مشکل نداره یا زیاد ولوم ندم فعلا؟
    بعد اینکه برای تنظیم پخش توصیه ای داری؟۷۶۵۰ پایونییر
    سلام
    خب به سلامتی
    به طور کلی بهتره که به هیچ اسپیکر و ساب ووفری که آکبند میخریم تو هفته اول خیلی فشار وارد نکنیم تا متعلقات اون کاملا نرم و آماده بشن برای کار سنگین
    توصیه خاصی ندارم. فقط SLA رو روی 2- قرار بده.لود رو هم روی های نزار.اگر HPF هم داره بزار روی 80hz
    با سلام
    یک پخش پایونیر 1750 دارم خواستم بدونم بین این باندها کدوم صدا و کیفیت بهتری بدون آمپ بهم میده ؟
    6965v2
    6995s
    6985s
    آمپ نمی خوام ببندم .
    در ضمن قیمت و هزینه ارسالم لطف کنید .
    6965v2
    193 تومن.هزینه ارسال خیلی نمیشه چون اغلب با تی پاکس ارسال میکنند.
    سلام به همگی من یه پخش
    JVC KD-R456
    دارم با باندهای 718 عادی و 6995ex کنوود بدون ساب میخواستم یه چنتا امپ با قیمت مناسب بهم معرفی کنین ممنون میشم !!!!!!
    دوست عزیز چرا دو نوع اسپیکر متفاوت دارین.بهتون پیشنهاد میکنم کنار هم نصب نکنید چون کیفیت صداتون کاهش می یابد.
    قیمت مناسب برای شما حول و حوش چند تومان هست؟
    سلام آقا حمید
    خوبی واقعا دمت گرم که با صبر و حوصله جواب کاربرا رو می دی
    اگه خاطرت باشه شش ماه پیش رو ضبط فابریک 206 اسپیکر 6965 v2 بستم معرکه است از کیفیت صدا و بیس کاملا راضی ام ( با باندهای فابریک جلو میدرنج کامله ) ولی از ولوم بالای 18 صدا دیستورت میشه برای رفع مشکل دنبال امپلی بودم که hi in داشته باشه چون قصد تعویض ضبط فابریک ندارم برای کامل شدن فرکانس دنبال ساب هم هستم که انتخاب اولم اینفینیتی 1260 با امپ Vibe Slick Stereo 4 که هم اسپیکر ها و ساب رو را بندازه به نظر شما چطوره
    یه سوال در مورد باکس اینطور که تو پست ها دیدم پیشنهاد شما باکس سیلد هست یعنی باکسی که هیچ فضای برای خروج هوا نداره اما آیا همون خروجی هوا که تو اسپیکر ها هست خودش قدرت ویبره رو افزایش نمی ده و حتی عمر ساب بیشتر نمی کنه ؟
    ایا برای فشار کمتر به باطری یه خازن 50 آمپر هم ببندم ؟
    سلام خواش میکنم.وظیفه هست دوست عزیز
    برای امپ چقدر میخواید هزینه کنید؟
    در مورد وایب من خیلی اطلاعات ندارم. نظری نمیتونم بدم.
    در مورد باکس من برای کاسانی که بیس دقیق میخوان نمیخوان که سابشون ول بزنه یا از موزیک جا بمونه ضمنا بیسهاس کیپ و تقه ای دوست دارن باکس سیلد رو پیشنهاد میکنم که معروف به SQ هست.
    در مورد دریچه خروج هوای گرم voice coil هم خیر باعث افزایش صدا نمیشه. این خود باکس هست که اگر خوب طراحی و ساخته بشه باعث تقویت فرکانسهائی بم و پائین میشه.
    برای ایجاد ویبره هم باز نوع باکس حجم آن و فرکانس تیون هست که دخیل هستند.
    خیر اصلا پیشنهاد نمیکنم خازن نصب کنید تو این رنج ها. ضمنا شما نیازی به خازن ندارین.
    من پخش U463 رو به همراه یک جفت 6965V2 و یک جفت 718EX گرفتم.مناسب ترین آمپ چهار کانال برای ساپورت همش چیه؟<br>یه گزینم 1004 سونی هست.
    شما هم دو جفت اسپیکر متفات دارید.
    نمیدونم چرا با اینهمه مطالب که نوشته میشه باز تشریف میبرید و اینگونه خرید میکنید؟!!
    718 رو ردش کنید بره.
    برای 6965v2 هم میتونید 4604 پایونیر بگیرید 230 تومن.

15. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •