بچه ها سرعت دانلود بسته های شبانه شما چنده ؟
مال من حدودا زیر 80 کیلوبایت هست
فکر کنم این حروم بشرا سرعت منو بلوک کردند ، شما چطور ؟
من مشهدم
بچه ها سرعت دانلود بسته های شبانه شما چنده ؟
مال من حدودا زیر 80 کیلوبایت هست
فکر کنم این حروم بشرا سرعت منو بلوک کردند ، شما چطور ؟
من مشهدم
همه همینطورن داداش
منم زیر 50 کیلو بیشتر دانلود نداشتم
تا جایی که بنده اطلاع دارم سیمکارت همراه مودم، سیم کارت هدیه نداره.
باز هم برای اطمینان از 700 بپرسین.
نه فکر نکنم سرعت کسی رو محدود کنن. برای منم خیلی شبا اصلا سرعت نداره ولی یه شب بعدش خیلی خوب میشه. مثلا حدود یه هفته سرعت 20 کیلوبایت بود ولی دیشب سرعت 4.2 مگ بود و تونستم 35 گیگ از ساعت 2 تا 6 دانلود کنم!
بهترین کار اینه که یه طرح بلند مدت بگیرین و هر شب اول سرعت رو چک کنین بعد اگه خوب بود بسته بخرین
من موقع عید داشتم.
- نه! نه! البته شاید توی سایت کنترل الکترونیکی بشه چک کرد.
- نه!
- اولویت با بسته مشترکه! حتی اگه بسته شبانه بگیری، در کل اول ترافیک بسته مشترک باید تموم بشه. البته همونطور که گفتم این اطلاعات مال عید هست و شاید الان درست شده باشه
به نظر من اصلا نمیصرفه! شاید برای رایتل یا همراه اول که تنوع بسته ندارن چیز خوبی باشه ولی ایرانسل اونقدر تنوع بسته داره که راحت می تونی برای هر سیم کارتت یه بسته مناسب بگیری. که صرفه بیشتری داشته باشه.
دوست عزیز؛ به جای عصبانیت بهتره یه طرح بلندمدت بگیری، باهاش اول سرعتت رو چک کن ببین کی سرعت خوبه همون موقع بسته بخر.
همه مثل شما دنبال چیزهای ارزون هستن، همینم باعث میشه پهنای باند کم بیاد. نمیشه که به مردم بگی شما بسته نخر بذار من بخرم! مشکل مخالفت مجلس با افزایش پهنای باند اینترنت هم هست!
نه باید شما برین نمایندگی ایرانسل با کارت ملی اونا ازش کپی میگیرن از سیستم براتون میفرستن
دوست عزیز بستگی به جا و مکان داره.من خودم دیشب یه لحظه تست کردم سرعتم تا 800 900 میرفت.یهو شد زیر 85 کیلوبایت.یه جوری شدم.رفتم یه محل دیگه سرعت 300 250 بود
در استان هرمزگان
اسکله شهید باهنر و بندر شهید رجایی در استانه تغییری بزرگ قرار گرفت.
در استان فارس
تجهیز شهرهای نی ریز و استهبان و داراب به پایان رسید.
در استان کرمان
تجهیز شهرهای رفسنجان و بافت و بم رو به اتمام است.
بچه ها سرعت من خیلی پایینه ایا دلیلش استفاده از قابلیت hotspot موبایل نیست ؟
چون من اینترنت موبایلو انتقال دام به کامپیوترم .. ایا برای همینه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)