تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1731 از 4105 اولاول ... 731123116311681172117271728172917301731173217331734173517411781183122312731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,301 به 17,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست خوبم بین تحصیل کرده های فوق دیپلم تا دکتری فرقی نیست ام بین دیپلم و فوق دیپلم از زمین تا آسمون فرق هست.
    بابا توی آموزشی فرقی بین دکترا و سیکل هم نیست آموزشی یعنی یه سری اصول که همه باید بلد باشند ما که امریه بودیم و همه بالای فوق دیپلم ولی گروهان های دیگه سرباز صفر هم داشتن ولی هیچ فرقی بین ما و اونا نبود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

بابا توی آموزشی فرقی بین دکترا و سیکل هم نیست آموزشی یعنی یه سری اصول که همه باید بلد باشند ما که امریه بودیم و همه بالای فوق دیپلم ولی گروهان های دیگه سرباز صفر هم داشتن ولی هیچ فرقی بین ما و اونا نبود!
    برادر لطفا اگر اطلاع نداری اطلاع رسانی نکن!... کی میگه هیچ فرقی بین دیلپم و سیکل و لیسانس و... نیست توی آموزشی؟ شما احتمالا یه مرکز آموزش بودید که یا فقط دیپلم به پایین میگرفته یا صرفا فوق دیلپم به بالا.

مراکزی که هم سرباز عادی میگیرن و هم افسر محدود هستند و اگر نمیدونی بدون که حتی دستشویی و حمام افسر ها هم با دیپلمه ها فرق داره! ... 4 تا گردان دیپلم و زیر دیپلم توی یه مرکز آموزش هست و یه حمام عمومی دارن که سر جمع 20 تا حمام هم توش نیست و یه روز خرابه ... یه روز آب نمیاد ...یه روز منبع سوراخه و...
    ولی بخش افسر ها حمامشون جدا هست و با ابگرمکن دیواری گرم میشه! ... این به نظر شما تفاوت نیست ؟ شاید کل افسر ها توی یه دوره 100 تا نشن ولی سرباز خدا زده دیپلم 4 تا گردان 320 نفری پر داره و امکاناتش هم همین بود که گفتم!.
    در مرحله بعد : بین سرباز دیپلم و سیکل هم توی آموزشی تفاوت میزارن ... نمونه اش گردان ما که یه گروهان دیپلمه و پیش دانشگاهی بودیم و یه گردان هم سیکل و بی سواد و... اون گروهان که خواب شب هم نداشتن هر روز هم به بهانه کو کُلات تنبیه میشدن و غلت و سینه خیز و... وضعیت ما بهتر از اونا بود .
    وضعیت افسر ها هم که عالی بود .... هر هفته مرخصی داشتن کوچکترین تنبیهی نمیشدن ... نصف شب نمیریختن و تنبیهشون کنن و...
    بله دوست عزیز یه سری آموزش های نظامی هست که باید طی بشه مثل تیر اندازی و پیاده روی و اردو ... که هم افسر انجامش میده هم عادی ولی تفاوت توی نوع انجام هست .
    همین رژه... که ما دهنمون سرویس بود و خواب شب هم نداشتیم توی ماه رمضون (روزه نبودیم ولی کسی هم چیزی نمیداد بخوریم) ... افسر ها میومدن و دو تا پا میکوبیدن و خداحافظ...
    یه سری مسایلی رو که برای همه مسلم هست مطرح نکنید که ما هم مجبور به جواب دادن بشیم و اخطار بگیریم ... (اونم صرفا جهت گفتن حقیقت)

3. 5 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برادر لطفا اگر اطلاع نداری اطلاع رسانی نکن!... کی میگه هیچ فرقی بین دیلپم و سیکل و لیسانس و... نیست توی آموزشی؟ شما احتمالا یه مرکز آموزش بودید که یا فقط دیپلم به پایین میگرفته یا صرفا فوق دیلپم به بالا.

مراکزی که هم سرباز عادی میگیرن و هم افسر محدود هستند و اگر نمیدونی بدون که حتی دستشویی و حمام افسر ها هم با دیپلمه ها فرق داره! ... 4 تا گردان دیپلم و زیر دیپلم توی یه مرکز آموزش هست و یه حمام عمومی دارن که سر جمع 20 تا حمام هم توش نیست و یه روز خرابه ... یه روز آب نمیاد ...یه روز منبع سوراخه و...
    ولی بخش افسر ها حمامشون جدا هست و با ابگرمکن دیواری گرم میشه! ... این به نظر شما تفاوت نیست ؟ شاید کل افسر ها توی یه دوره 100 تا نشن ولی سرباز خدا زده دیپلم 4 تا گردان 320 نفری پر داره و امکاناتش هم همین بود که گفتم!.
    در مرحله بعد : بین سرباز دیپلم و سیکل هم توی آموزشی تفاوت میزارن ... نمونه اش گردان ما که یه گروهان دیپلمه و پیش دانشگاهی بودیم و یه گردان هم سیکل و بی سواد و... اون گروهان که خواب شب هم نداشتن هر روز هم به بهانه کو کُلات تنبیه میشدن و غلت و سینه خیز و... وضعیت ما بهتر از اونا بود .
    وضعیت افسر ها هم که عالی بود .... هر هفته مرخصی داشتن کوچکترین تنبیهی نمیشدن ... نصف شب نمیریختن و تنبیهشون کنن و...
    بله دوست عزیز یه سری آموزش های نظامی هست که باید طی بشه مثل تیر اندازی و پیاده روی و اردو ... که هم افسر انجامش میده هم عادی ولی تفاوت توی نوع انجام هست .
    همین رژه... که ما دهنمون سرویس بود و خواب شب هم نداشتیم توی ماه رمضون (روزه نبودیم ولی کسی هم چیزی نمیداد بخوریم) ... افسر ها میومدن و دو تا پا میکوبیدن و خداحافظ...
    یه سری مسایلی رو که برای همه مسلم هست مطرح نکنید که ما هم مجبور به جواب دادن بشیم و اخطار بگیریم ... (اونم صرفا جهت گفتن حقیقت)
    ممننونم از توضیحات شفاف شما من که از دیپلمه ها یا زیردیپلم میپرسم میگن هیچ تفاوتی نداره اما از فوق دیپلم به بالا پرسیدم گفتن راحت تره...

5. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من هم فوق دیپلم ام پس فوق با لیسانس زیاد فرق نداره!!
    نمیدونم خسته شدم به خدا یکی میگه برو یکی میگه درس بخون لیسانست رو بگیر بعد برو !!!

دیگه برای تصمیم گیری زیاد وقت ندارم !!!
    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

7. این کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم خسته شدم به خدا یکی میگه برو یکی میگه درس بخون لیسانست رو بگیر بعد برو !!!

تحصیل همه جا به کارت میاد...

9. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

هرکسی موقعیت خودش رو بهتر میدونه
    دوست عزیز فقط از این و اون نپرس که چی میگن،ضمن اینکه مشورت میکنی،فکر هم بکن ببین موقعیتت چی میگه!

11. 2 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هرکسی موقعیت خودش رو بهتر میدونه
    دوست عزیز فقط از این و اون نپرس که چی میگن،ضمن اینکه مشورت میکنی،فکر هم بکن ببین موقعیتت چی میگه!
    والا اصلا حوصله و امادگی خدمت رو ندارم.
    اما از طرفی اگه خدمتم رو برم بعد با خیال راحت احتمالا توی دانشگاه بهتری پذیرش میشم .

فکر کنم رفتنم بهتره

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

والا اصلا حوصله و امادگی خدمت رو ندارم.
    اما از طرفی اگه خدمتم رو برم بعد با خیال راحت احتمالا توی دانشگاه بهتری پذیرش میشم .

فکر کنم رفتنم بهتره

ببین دوست عزیز هر کسی یه حرفی میزنه یه تجربه ای داره که بهت میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده

ولی به عنوان کسی که از کسی نشنیدم یا برام تعریف نکرده خودم مدرک دکترا دارم 16 ماه خدمت کردم بهت میگم

میگن تو آموزشی فرقی وجود نداره و بعد آموزشی این جوریه اونجوری همش کشکه

من هم تو آموزشی خدمتم راحت بود کاری به کارم نداشتن هم بعدش هم نسبتا راحته

ولی واقعیتشو بخوای تجربه همه بچه های این فروم و بزار دم کوزه آبشو بخور !!!!

تو واقعیت فقط فقط به فرمانده تو اونجایی که داری خدمت میکنی ربط داره که آدم با شرفی باشه که به سربازشم یه جوری حال بده یا آدم عقده ای باشه که بخواد حال اون دکتر متخصص هم بگیره

کلا یجورایی شانسیه زیاد بهش فکر نکن

14. 4 کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    من ان شاءالله 02/06/92 به آموزشگاه سپاه خاتمی یزد با امریه اعزام هستم. و گواهی تکمیلی بسیج رو هم دارم. سوالم از دوستانی که اونجا بودن یا اینکه اطلاعاتی در این زمینه دارن این هست که آیا همون گواهی تکمیلی بسیج به تنهایی جهت ترخیص از پادگان (جهت عدم گذراندن دوره آموزشی در پادگان) کافی هست یا اینکه باید از سپاه استان نیز نامه ببریم؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام دوستان فاصله بین ارسال دفترچه با اعزام چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •