تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1731 از 4428 اولاول ... 731123116311681172117271728172917301731173217331734173517411781183122312731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,301 به 17,310 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعتا خیلی داغونه سرویسای دیگه حداقل روزانه اش عالیه مثلا همین شاتل دوست من با 128 سرعتش تو روز 120 اینطوراست نوسان هم نداره انقد

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعتا خیلی داغونه سرویسای دیگه حداقل روزانه اش عالیه مثلا همین شاتل دوست من با 128 سرعتش تو روز 120 اینطوراست نوسان هم نداره انقد
    موافقم ، وضعیت سرعت خیلی به هم ریخته دیگه شب و روزام فرقی نمیکنه

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دارم شاخ در میارم
    این چه وضعیتیه .....از دست اسیا تک تخم مرغ دزد فرار کردیم اومدیم پیش جناب پارس انلاین شتر دزد
    من دو هفتست این دوره رو شارژ کردم تو این دو هفته نهایت کاری که کردم چند صفحه در روز وبگردی بوده ولا غیر.................. حتی شبها هم زیاد دانلود نداشتم!!
    تا همین چند روزه پیش هم حجم باقی موندم 5.8 گیگ بوده الان گزارش مصرفو دیدم زده بود حجم باقی مانده 2.3 گیگ جالب اینه جمع ارسالی ها و دریافتی ها ی گزارش مصرف تو این دوهفته 1.5 گیگ بیشترنمی شه
    ولی اینا 3.5 گیگ کم کردن...
    الان زنگ زدم طرف بعد از کلی تته پته و ... 5 دیقه سکوت می گه خودتون مصرف کردین دوباره من هی توضیح می دم می گم گزارش مصرف با حجم کم شده از من نمی خونه دوباره ... بعد 5 دیقه سکوت می گه خودتون مصرف کردین
    اخر سر یارو گفت فردا صبح زنگ بزن
    عجب وضعیه مملکت......از دست این قوم تاتار سر به کجا بذاریم
    اقا شما دقیقا برای چی از اسیا در اومدی؟ من فقط بخاطر گرون بودنش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام این اولین پست من هست. من تقریبا دو ماهه پارس آنلاین گرفتم و راضی هستم الآن 1 مگ دارم عالیه سرعت روزش 240kb/s هست شبا هم با سرور خوب 180 الی 230 و با سرور عادی 120 تا میره از ساعت 4 به بعد سرعتش با روز یکی میشه این رو هم بگم حجم دزدی در کار نیست هر چی هست زیر سر ویندوز هست اوایل که گرفتم مثلا 50 مگ دانلود میکردم 200 مگ مینداخت! بعد فهمیدم ویندوز داره یه غلطایی میکنه کافیه یه فایروال ست کنید دیگه حله من با nod32 این کارو میکنم دیگه همه ی برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنن رو از شما اجازه میگیره و بلاک میکنه دیگه این اواخر گزارش مصرف رو اعصابه که امیدوارم درستش کنن موفق باشید.
    Last edited by Litem2; 07-06-2012 at 15:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ینی پـارس اینقدر بهت حال داده که به خاطرش عضو فروم شدی ؟!لابد داده دیگه!! دسـتش درد نـکنه خـب! ُسلام مـا رو هـم بـرسون! :|

6. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام این اولین پست من هست. من تقریبا دو ماهه پارس آنلاین گرفتم و راضی هستم الآن 1 مگ دارم عالیه سرعت روزش 240kb/s هست شبا هم با سرور خوب 180 الی 230 و با سرور عادی 120 تا میره از ساعت 4 به بعد سرعتش با روز یکی میشه این رو هم بگم حجم دزدی در کار نیست هر چی هست زیر سر ویندوز هست اوایل که گرفتم مثلا 50 مگ دانلود میکردم 200 مگ مینداخت! بعد فهمیدم ویندوز داره یه غلطایی میکنه کافیه یه فایروال ست کنید دیگه حله من با nod32 این کارو میکنم دیگه همه ی برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنن رو از شما اجازه میگیره و بلاک میکنه دیگه این اواخر گزارش مصرف رو اعصابه که امیدوارم درستش کنن موفق باشید.
    شما كجا زندگي ميكني

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

داخل پارس انلاین زندگی میکنند

9. 4 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ینی پـارس اینقدر بهت حال داده که به خاطرش عضو فروم شدی ؟!لابد داده دیگه!! دسـتش درد نـکنه خـب! ُسلام مـا رو هـم بـرسون! :|
    از این خبرا نیست من هم یکی از شما هستم شانسی سرعت ما هم اینطوری شده مصرف من همدان زندگی میکنم انگار منطقه ی ما خلوته اگه خواستین یه تست میزارم.فقط بلدین ضد حال بزنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یدفعه بگین کارمند پارس هستم دیگه!هنوز نیومده ضد حال میزنین من همدان زندگی میکنم وضعیت خودمو گفتم فکر نمیکردم اینطوری برخورد کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یدفعه بگین کارمند پارس هستم دیگه!هنوز نیومده ضد حال میزنین من همدان زندگی میکنم وضعیت خودمو گفتم فکر نمیکردم اینطوری برخورد کنید.
    خب راس میگه دیگه .

منم از سرویسم و پولی که دادم راضی هستم، پول سرویس 256 رو دادم ولی سرویس 2 مگ بم داده ، هر شب هم 2.5 - 3.3 گیگ دانلود دارم . ( ارومیه هستم)

13. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •