کلاً هر کس شبی 5 گیگ بگیره کارمند مبین نته![]()
کلاً هر کس شبی 5 گیگ بگیره کارمند مبین نته![]()
این حرفتون خیلی مسخره است.اصلا چرا شما باید بتونی شبی 5 گیگ بگیرید ولی تعداد زیادی از ما حتی با سرعت 2 مگ نصف اینم نگیریم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
ای بابا صلوات بفرستید. بازم خوبه 2 نفر سرعت شون درسته دارن از حق شون استفاده می کنند.
یه سوال
وقتی مودم روشنه ولی هیچیکاری انجام نمیدیم باز یه مقدار از پهنای باند مصرف میشه. برای شما چقدر هست؟
برای من تو یه ساعت 10-15 مگ و بیشتر میرسه.![]()
Last edited by arash59b; 23-08-2013 at 15:51.
من هر وقت مصرف نمیکنم از ادمین مودم میزنم دیسکانت نتورک بشه هر وقت خواستم مصرف کنم کانکت میکنم که دیگه هیچ شک و شبهه ای توش نباشه که چیزی مصرف میکنه
ولی در حالت عادی واسه ما یکم زیاده این ۱۵ مگ ، یه برنامه مونیتورینگ بزار بیین چه برنامه ای داره مصرف میکنه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
الان حرف شما هم حتما کاملا درسته و اصلا مسخره نیست ؟؟ بله ؟؟!!!!
داداش عزیز خب این چه حرفیه آخه میزنی شما ! چون شما نمیتونی خوب دانلود کنی یا سرعتتون کمه به هزار تا دلیل میتونه ربط داشته باشه که یکیش سرور هایی هست که ازش دانلود میکنید ، یکی دیگش اینکه شاید ترافیک منطقتون بالاست و همونطور که میدونید مبین نت خودم گفته اینترنتش بین کاربر. های منطقه یا دکلی که بهش وصل میشید اشتراک گذاری میشه و سرعت پخش میشه ، حالا واسه شما به هر دلیلی سرعتش کمه دلیل نمیشه که بقیه کاربر های مبین نت که توی یه منطقه دیگه یا حتی شهر دیگه هستن سرعت خوب نداشته باشن !
این حرف شما مثل اینکه بگید دیگی که واسه من نمیجوشه میخوام سر ...
منم همین کارو می کنم ولی بعضی وقت ها نمیشه مثلا موقع دانلود شبانه یا وقتی از خونه میری بیرون و میخوای مودم سر ساعت شروع به کار کنه
چیزی پیدا نکردم
بزار ببینم چی میتونم برات پیدا کنم اسمش رو میگم همینجا
یعنی امکان نداره شما تو یه صف شلوغ نون وایستاده باشی و بهت نون نرسه، بعد یکی 4 تا نون بگیره؟
من اندازه نگرفتم، ولی به نظرم بیشتر از این مقدار باشه. برای همین من هر وقت به اینترنت نیاز ندارم وایرلس لپ تاپو خاموش میکنم.
Last edited by امیر انصاری; 23-08-2013 at 16:12.
تجربه (نه جندان علمی) من میگه هرچی فاصله تون از دکل کمتر باشه یا RSSI تو بزرگتر باشه شانستون برای دانلود با سرعت بیشتر بالاتر میره. حتی اگه دکل منطقتون شلوغ باشه
منظورم این بود که برنامه ای که پهنای باندم رو مصرف می کنه رو تو مانیتورینگ نیست. احتمال زیاد از برنامه خاصی نمی تونه باشه خود ارتباط مودم با دکل این مقدار رو مصرف می کنه
اگه چیزی هم پیدا کردی بزار شاید بکاربیاد
منم مشکلم دانلود شبانه است که بعضی مواقع باید مودم رو 2-3 ساعت زودتر روشن بزارم و برم
پس شما احتمالا خیلی نرم افزار های مختلف دارید که از اینترنت استفاده میکنن ، مثلا آنتی ویروس ، یا حتی قندشکن مثل پروک س ی فایر ، آپدیت ویندوز ، مرورگر باز که صفحاتی مثل فیس ب وک توش باز باشن که هی رفرش میشن و خیلی برنامه های دیگه
بهترین راه هم اینه که توس فایروال ویندوز یه رول تعرف کنید بزنید all programs رو تو اینبوند ترافیک ببندید و بعدش هر چیزی که میخواید بتونه وصل بشه به اینترنت یه رول براش ایجاد کنید که اجازه اینکار رو بده ، من رو سرورم همین کارو کردم ( البته برای جلوگیری از ابیوز ) که کل ترافیک رو محدود به برنامه های مجاز خودتون میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)