تو صفحه وست داخل فیسبوک هم گذاشتمبرین و10 پروفایلو آرش رو ببینین! نوشته هپی نیو یر![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
تو صفحه وست داخل فیسبوک هم گذاشتمبرین و10 پروفایلو آرش رو ببینین! نوشته هپی نیو یر![]()
سلام برای فورت بتل کدوم یکی از این اسلحه ها خوبه؟
Precise crossbow
Purchase price:$ 6400
Rusty coach gun
Purchase price:$ 5400
پول الکی خرج نکن بسته به لولت یکی از اینا رو بگیر. خودت ببین لول چندی و چی برات خوبه
Character Level 33-42 for soldiers (30-39) (or with Soldier Character Premium 27-36) =
Precise harquebus its damage average is 172HP per shot @ a cost of $2444
Character Level 43-52 for soldiers (40-49) (or with Soldier Character Premium 37-46) =
Precise musket its damage average is 196HP per shot @ $3850
Character Level 53-62 for soldiers (50-59) (or with Soldier Character Premium 47-56) =
Precise Coach Gun it damage average is 218HP per shot @ a cost of $6300
Character Level 63-72 for soldiers (60-69) (or with Soldier Character Premium 57-66) =
Precise percussion rifle its damage average is 232hp per shot @ a cost of $8800
Character Level 78+ for soldiers (75+) (or with Soldier Character Premium 72+) =
Precise Winchester: this has the highest damage average of 256HP per shot and is the final weapon you would need @ a cost of $15400
راستی دیروز تولدت یکی از بچه ها گل بوده (اما توی فیسبوک زده امروز)
شرمنده یکم دیر فهمیدم اما:
ســــــــــــــــــــــعی د جونم تولدت مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ بووووووووس
ایشالاه یکبار بیایی طرف ما با هم بریم لب دریا ماهی و عرق سگی بزنیم با هم![]()
یکم قبل یکی اومد بهم attack دادخودشم 5 ساعت قبل لول آپ کردم و انرژی پر بود
ضمنا تو لباس gentelman و کمربند و شلوار کارم بودم
![]()
دیدم رفته کنارم تو یک هتل خوابیده یعنی بعد 1 ساعت می خواهد دوباره attack بده تا پس اوتم کنه ! منم کار را کنسل کردم و لباس دوئل و کمربند و شلوار و شورتمرا بستم زدم برا دوئل
( این ورژن چیزی که خیلی باحاله اینه که وقتی کسی بهت attack می ده می تونی در 45 دقیقه بهش attackبدی با اینکه رفته خوابیده ... coward
)
حیوونکی 6 راوند تونست تحمل کنه
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
مرسی ممنونبیام اون ورا حتما می یام برا ماهیگیری باهات
ولی عرق بی عرق !
ماهیگیری رو هم بیخیال شو حال داریا میریم از این شرکت های ماهیگیری میگیریم اگه ندادن تو میشینی پشت فرمون من یک جعبه بلند میکنم در میریممرسی ممنون بیام اون ورا حتما می یام برا ماهیگیری باهات ولی عرق بی عرق !
پس من عرق میخورم تو منو نگاه کن بوشو بگیر![]()
tower های مخصوص هر کاراکتر ( که می تونید بیشترین bonus که کاراکترتون برا فورت می ده استفاده کنید )
![]()
سعید به این یارو تلگرام می زدی مسخره اش می کردی.حال میده.
سعید ممنون!
تولدت هم مبارک؛ شرمنده ندیدیم!
eee یادم رفت منم.می خواستم تو پست بالام بگم ها.ولی یادم رفت.مگه این درس و امتحانات ترم اول برای ادم حواس میزاره.
مبارک باشه .دارم برات کارت تبریک درست می کنم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)