آره خوب وقتی اتصالش 2 هفته طول کشیددیگه طلاق دادنش خدا عالمه چقدر وقت میبره
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آره خوب وقتی اتصالش 2 هفته طول کشیددیگه طلاق دادنش خدا عالمه چقدر وقت میبره
![]()
من که 3 بار سعی کردم جمع کنم اما هر بار دو هفته طول دادن تا منصرف شدم، مخابراتم میگه تا درخواست ندن ما کاری نمیکنیم! اختیار خط تلفن خودمونم نداریم. الان که یه سه چهار روزیه سرعت داغوووونه... 49 هزار تومان پول دادم واسه برنزی نامحدود 1 مگ، سرعت سرور خارجی که از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه اونم وسط صفحه سکته میزنه - ایرانی هم 45-50 بزور... نمیدونم دیگه چه کنم :(
بعد از ۱ سال فقط ۱ روز دیگه از سرویسم مونده.فردا میدم واسه تخلیه!!شما ها هم همینجا بمونید تا چرخ آسیاتر واستون بچرخه!!
تبریک میگم! شما هم 256 نامحدود برنزی بودی دیگه؟ تا حالا کسی از سرویس اینترانت استفاده کرده؟ مثلا 128 نامحدود اینترانت، بازم محدودیت سرعت داره؟ و در جواب یکی از دوستان.که گاهی میاد یه اسپید تست میزاره که 512 نامحدود و حر.دفعه حدود 0.49 هست، باید بگم شما بعد اتمام حجم.روزانت تست بزار که مردم گمراه نشن!
امکان ویرایش غلط املایی رو ندارم.... دوستان یه سوال دیگه هم داشتم، سرویس یکساله ارزون با 10-12 گیگ حجم که قیمتش حدود 50-60 باشه سراغ دارین؟ شانس ما وایمکس ایرانگل تو شهر ما.آنتن.نمیده وگرنه اونجا سرویسای کم.مصرف خوبی هست
سرعت من همین الان:
سرویس ۴ مگ آسیاتک..تا هفته پیش سرعت افتضاح بود اما گویا بهتر شده!!!
Last edited by pilotscale; 11-02-2014 at 18:24.
این طرح را برای کابران خانگی هم عرضه می کنند؟
شبکه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) با امکان تبادل حداکثر 10 گيگ
Last edited by master2014; 11-02-2014 at 20:09.
ن بابا ماله من سر 1 روز وصلش كردن ،حالا ك ب جمع كردن رسيده لفتش ميدن.... خدا ازشون نگذره، امروز ك تعطيل بود فردا اگه رفتم دليل بيخود آورد ميرم برا شكايت :|دقيقااااا ،منم ي بار دادم جمع اوري متاسفانه انقدر طول كشيد ك مجبور شدم بيخيال شم ،اينترنت لازم داشتم ولي اين دفعه ديگه رايتل گرفتم حداقل كاراي ضروري رو انجام بدم :دي اره والا نميدونم چرا انقد پررو هستن ، يهو بيان خط تلفنم بزنم ب اسم خودشون
سلام
من الان توی این 8 روزی که این سرویس رو گرفتم حدودا 28.5 گیگ دانلود داشتم که به صورت 24 ساعته سیستم روشن بوده و البته گاهی دانلود رو قطع میکردم واسه وب گردی
سرعتش بدک نیست
فکر میکردم بعد از 20 گیگ محدود کنن که خداروشکر نکردن
باید دید تا 50 گیگ چه بلایی سرمون میارن
تست های بعدی رو هم میزارم در آینده.
راستی منظور شما از حجم روزانه رو متوجه نشدم! این که نامحدوده ! بار بعدی شب بزارم ؟
Last edited by imanparsa; 12-02-2014 at 01:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)