سلام اقا حمید...من باند 6965 v2 تهیه کردم...عجب باند معرکه ایه با این قیمت
حالا میخوام بدونم الان که نو هست ولوم بخوره مشکل نداره یا زیاد ولوم ندم فعلا؟
بعد اینکه برای تنظیم پخش توصیه ای داری؟۷۶۵۰ پایونییر
سلام اقا حمید...من باند 6965 v2 تهیه کردم...عجب باند معرکه ایه با این قیمت
حالا میخوام بدونم الان که نو هست ولوم بخوره مشکل نداره یا زیاد ولوم ندم فعلا؟
بعد اینکه برای تنظیم پخش توصیه ای داری؟۷۶۵۰ پایونییر
با سلام
یک پخش پایونیر 1750 دارم خواستم بدونم بین این باندها کدوم صدا و کیفیت بهتری بدون آمپ بهم میده ؟
6965v2
6995s
6985s
آمپ نمی خوام ببندم .
در ضمن قیمت و هزینه ارسالم لطف کنید .
به کمک راهنمایی های اقا حمید گل پخش رو عوض کردم و از 4350 پایونیر کوچ کردم به 7056 کنوود!!!
یه دنیای کاملا متفاوت. . . . . .
خداییش 7056 خیلی تنظیمات و ریزه کاری داره.با پخش پایونیر توییتر لازم نیست ولی با این پخش بنظرم لازمه شاید هم بخاطر اسپیکرهام باشه که بعداز عید به فرموده اقا حمید MTX میگیرم.
امپ نازنین هم که قربونش برم حرف نداره. با راهنمایی اقا حمید این امپ توپ رو گرفتم.بهش می نازم زیاد. . . . .
![]()
سلام به همگی من یه پخشJVC KD-R456دارم با باندهای 718 عادی و 6995ex کنوود بدون ساب میخواستم یه چنتا امپ با قیمت مناسب بهم معرفی کنین ممنون میشم !!!!!!![]()
دوستان کی میتونه منو راهنمایی کنه؟
من یه تلویزیون سونی خریدم و یه مشکل خیلی بزرگ داره اینکه زیرنویس فارسی رو از روی فلش ساپورت نمی کنه. به نظرتون چطور میتونم مشکلم رو برطرف کنم
سلام اول اینکه اسم فیلم با زیر نویس رو یکی کن فقط پسونداشون با هم فرق کنه بعد تو تنظیمات خود تلوزیون زبان رو پرشین یا فارسی تغییر بده
یکی هستش و زبانش رو هم چک کردم ولی متاسفانه نمی شه
دوست عزیز حتما باید پسوند فایل زیرنویس Srt باشه و حتما باید به صورت UTF-8 باشه .
پسوند srt هستش ولی utf8 چی هست و از کجا میتونم ببینم پیداش کنم که هست یا نه؟
سلام
من یه ضبط معمولی و ارزون میخواستم
ولی قبلش یه سوال دارم
اینکه میگن ضبط بلوتوث داره یعنی چی؟ یعنی گوشی از این طریق بهش وصل میشه و صداها از باند های ماشین میاد؟ بعد اگه کسی زنگ بزنه باید روی گوشی answer بزنیم و و گوشی رو بگیریم جلوی دهنمون و حرف بزنیم یا یه شکل دیگه ای هست؟ لطفا توضیح بدید اگه امکانش هست
بعد کیفیت صداش چطوره؟ هی قطع و وصل نمیشه؟
یه سوال دیگه اینکه ضبط های مکسیدر چطورن؟ کیفیتشون رو تایید میکنید؟
بعد اگه ممکنه یه ضبط در حد 150- 200 تومن معرفی کنید که تمام فایل های صوتی رو بخونه و بلوتوث هم داشته باشه؟ با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)