چند تا خصوصی دیگه مثل کادوس هم جا انداختیا رفیق ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چند تا خصوصی دیگه مثل کادوس هم جا انداختیا رفیق ...
ما نفهمدیدم
شما اومدی اینجا پز بدی بله من اینترنتم خوبه؟ پولشو داری از چند تا سرویس دهنده اینترنت میگیری؟ که چی مثلا
من خودم 256 نامحدود البرز دارم. سرعتش 45
مث اینکه شما عامل اصلی افت سرعت در استان گیلان هستییه کم رحم کن...
این نوسان بخاطر v p n هستش گاهی وگرنه عالی هست همون منحنی صافه همیشه
گیلان هم نت خوب هستش فقط کمی تست وقت و کمی پول خرج کردن
![]()
Last edited by naim697; 31-07-2013 at 16:54.
اندیشه - مرکز 4 - 1024 محدود .... همچنان فاجعه ادامه داره و سرعت و کیفیت اشغال به تمام معناستسایت اسپید تست اصلا باز هم نمیشه
دانلود هم حتما باید 6 تا همزمان از 6 تا سرور مختلف بزاری تا بشه به زور از تمام پهنای باند استفاده کرد !!
دوست عزیز شما که هی میفرمایید همه چی ارومه ...من چقد خوشبختم !
.
کمی پول خرج کردن !! با این پولایی که ما داریم میدیم برا این سرویس های اشغال ... هر جای دنیا باشی اینترنت 10 مگابایتی میدن
+
میبخشید اینو میگم ... اما وقتی شمای جوون و کاربر اینترنت هی بنا به هر دلایلی که دارید میگید خوبه و راضیم و تشویق میکنید همرو پول بیشتر خرج کنید و اینا ...
وقتی امثال شما این دیدگاه رو داره .... وزیر ارتباطات حق داره بگه کاربرای ایران سرویس 128 براشون خیلی هم مناسبه و زیادشونم هست
+
+
راستی لطف کنید عکس با این سایز ها بزارید بصورت لینک بزارید تا صفحات با این وضعیت نت قابل باز کردن باشن برا دوستان ...![]()
دوست عزیز امکانش هست این مراحل " تست، وقت و کمی پول خرج کردن" رو واسه ما بشکافی ببینیم دقیقا منظور شما چیه؟! شاید مشکل از ماهاست!!
شما هربار که تست میذاری نمیگی از کدوم شرکته! بعدم چندین ماهه که همه از اوضاع اینترنت گیلان ناراضین ولی شما راضی هستین!!
جواب سوالای بچه هارو هم که نمیدین!!
دقیقا منظورتون از زدن همچین پست هایی چیه؟
Last edited by mahyar2013; 31-07-2013 at 20:34.
دوست گلم من از تست خودم پست میذارم . برای کسی هم یا شخص خاصی هم تست نمیذارم.
یه فریوم عمومی هستش . منم از نت خودم تو بخش میذارم .
ممنون عزیزم .
آقا نعیم عزیز شما همچنان به سوالاتی که از تست های شما تو ذهن من و باقی بچه ها ایجاد شده جوابی نمیدی!!
درسته اینجا یه فروم عمومیه و همه حق دارن پست بذارن ولی هدف همه ی ماها اینه که از وضعیت اینترنتمون اطلاعات درست و کامل به بقیه بدیم چون خیلی ها شاید پست نذارن اما میان و پست های مارو میخونن و تصمیم میگیرن..
من 2تا خواهش از شما دارم.
اول اینکه لطفا تست که میذارین اسم شرکت و نوع تعرفه رو بنویسین.
دومم اینکه این قضیه "تست، وقت و کمی پول خرج کردن" رو توضیح بدید شاید مشکل من و بقیه بچه های اینجا هم حل شد! چون ظاهرا همه ی ما با اوضاع نت گیلان مشکل داریم به جز شما!
ممنون.
Last edited by mahyar2013; 31-07-2013 at 20:33.
مهیار جان بعد از اینکه یکی دونفر تو این بخش حرفهایی زشت نامربوطی زدن بهم از همون موقع تا به الان تصمیم گرفتم به سوال کسی جواب ندم .
جسارت منو ببخشید .من سوال شما را جواب میدم بعدش یکی دیگه میاش توهین ناسزا میگه خوب شایسته نیست . منم راستش اعصابم از راه ندیدم جواب توهین های دیگران را بعدش بدم .
آقا نعیم تو این چند ماهی که من مدام اینجا سرمیزنم غیر از چند مورد از یکی 2نفر که دیگه پیداشون نیست خداروشکر، توهینی از بچه های اینجا ندیدم! الان اوضاع خیلی بهتر از قبله، بچه هام همه تحصیل کردن..
آخه گذاشتن یه عکس IDM بدون اینکه اسم ISP و نوع تعرفه مشخص باشه چه فایده ای داره؟! شما اگه پارازیتی دیدی توجهی نکن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)