تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1731 از 2376 اولاول ... 73112311631168117211727172817291730173117321733173417351741178118312231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,301 به 17,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براى حضور در ليگ قهرمانان

استقلال با بزرگترين شركت داخلى قرارداد مى بندد

به نظر مى رسد مشكلات استقلال در عرصه مالى طى يك ماه آينده مرتفع خواهد شد و زمينه براى پرداخت حقوق معوقه بازيكنان فراهم مى آيد.بر اساس خبرى كه صبح ديروز توسط يكى از مسئولان اين باشگاه در اختيارمان گذاشته شد گروه بازرگانى استقلال مذاكراتى را با يك شركت داخلى انجام داده و با آنها به نوعى بر سر همكارى در ليگ قهرمانان آسيا هم به توافق رسيده است تا بتواند با تبليغ براى آن شركت بر ميزان درآمد خود بيفزايد طبق گفته اين مقام مسئول: اگر استقلال با شركت فوق به توافق برسد مبلغى بالغ بر ۶۰۰ ميليون تومان درآمد خواهد داشت ودر طول مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا آرم يكى از ۳ شركت بزرگ و معتبر داخلى را به عنوان حامى مالى اصلى خود بر روى سينه بازيكنانش خواهد زد.

استقلالى ها يونگ را تهديد كردند:

برو به فيفا شكايت كن

در حالى كه ۲۰ ماه از رفتن تئودور يونگ مى گذرد، داستان اين مربى همچنان تداوم داشته و براى استقلال دردسر ايجاد مى كند. يونگ زمستان سال ۱۳۸۵ در حالى كه صمد مرفاوى به عنوان سرمربى وقت هيچ تمايلى به كار با وى نداشت، صرفاً با اصرار زياد امير قلعه نويى به جمع آبى پوشان پيوست و خرداد ماه سال بعد نيز در حالى اين تيم را ترك كرد كه به گفته اغلب كارشناسان، حضورش هيچ حاصل فنى براى استقلالى ها به ارمغان نياورد و فقط جو را بر هم زد. البته بخشى از قرارداد يونگ باقى مانده و اين مربى هلندى استقلال را تهديد كرده كه اگر باقى مانده طلب وى را ندهند، كار را به مجامع رسمى و كميته انضباطى فيفا مى كشاند اما اينطور كه از شواهد امر پيداست، استقلالى ها اصلاً نگران اين تهديد نبوده و به اين نتيجه رسيده اند كه حرف هاى مرد هلندى بيشتر جنبه ترساندنى دارد و احتمال وقوع آن اندك است. از ما نشنيده بگيريد اما مى گويند استقلالى ها به اطرافيان يونگ وعده داده اند كه پول اين مربى را حداكثر طى ۴ ماه آينده مى پردازند اما اگر او فكر مى كند، از طريق شكايت به فيفا مى تواند بهتر نتيجه بگيرد، اصلاً درنگ نكند و باشگاه استقلال را نترساند زيرا آنها مى دانند كه با شكايت يونگ به فيفا ،پرونده وى حداقل بعد از ۸ ماه به مرحله نتيجه گيرى رسيده و تازه در آن زمان هم دوباره به استقلال مهلت داده مى شود.

سياست باشگاه استقلال

اول حل مشكلات مالى، بعداً جذب رضا عنايتى

هفته قبل برايتان نوشتيم كه استقلالى ها تمايل خاصى براى جذب رضا عنايتى ندارند و صرفاً به خاطر رودربايستى با امير قلعه نويى موضوع تاكنون كش آمده است. واعظى آشتيانى صراحتاً در تمرينات استقلال اعلام كرد كه بودجه لازم براى خريد عنايتى را ندارد و از طرف ديگر خبرهاى رسيده از درون استقلال هم حاكسيت كه برخى از بازيكنان اين تيم استقبال گرمى از حضور اين مهاجم نكرده اند و مى دانند كه اگر عنايتى بيايد قطعاً يك نفر بايد نيمكت نشين شود. در همين ارتباط صبح ديروز يكى از مديران استقلال خبرى را در اختيار ابرارورزشى گذاشت و با اشاره به مشكلات مالى باشگاه صراحتاً گفت: «واقعيت اين است كه باشگاه استقلال مشكلات مالى داشته و با مصائب مادى زيادى دست و پنجه نرم مى كند روى همين اصل تا وقتى كه اين مسأله را حل نكنيم تحت هيچ شرايطى سراغ جذب عنايتى نمى رويم مگر اينكه قلعه نويى واقعاً بر خريد او تأكيد كند.

جويبارى، فكرى و حاجيلو نمايندگان استقلال در نسل آفتاب

دومين همايش موسوم به «نسل آفتاب» پنجشنبه شب در سالن همايش هاى برج ميلاد برگزار شد و طى آن برترين هاى ورزش كشور در عرصه هاى فنى و اخلاقى معرفى شدند تا جوايز خاصى به آنها اهدا شود. نكته مهم در اين ارتباط حضور نسبتاً پررنگ استقلالى ها بود كه به دعوت اميررضا خادم پاسخ مثبت داده و در مراسم شركت داشتند.اصغر حاجيلو، محمود فكرى و على نظرى جويبارى استقلالى هاى حاضر در سالن همايش بودند. البته فكرى و جويبارى كنار همديگر نشسته بودند و اصغر حاجيلو هم در گوشه ديگرى از سالن بود و آنقدر غرق گفت وگو با غلامحسين پيروانى بود كه متوجه حضور ساير استقلالى ها نشد. رابطه حاجيلو و استقلالى ها چندى قبل پس از آشتى كنان وى با امير قلعه نويى دوباره گرم شده و طرفين ديگر با زبان كنايه همديگر را مورد خطاب و انتقاد قرار نمى دهند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به بازيكنان گفته ام ۶ گل بازى رفت را فراموش كنند

قلعه نويى: حريف ما استقلال اهواز نيست ، انگيزه ميثاقيان است

امير قلعه نويى سرمربى استقلال پيش از ديدار تيمش با استقلال اهواز گفت: كار دشوارى در اهواز داريم اما براى ۳ امتياز به ميدان مى رويم. وى همچنين اظهار كرد: هر بازى شرايط مخصوص به خود را دارد، در هر صورت اكنون تيم ها علاوه بر انگيزه ديدار مقابل استقلال انگيزه متوقف كردن صدرنشين را نيز دارند. از اين پس كارمان سخت تر شده است چرا كه بايد صدرنشينى خود را حفظ كنيم. او ادامه داد: استقلال اهواز يك مربى عاشق و بازيكنان جوان و با انگيزه اى دارد كه حريف اصلى ما همين انگيزه ميثاقيان است. با اين حال براى برد به ميدان مى رويم. در هر صورت بر روى نقاط ضعف و قدرت تيم اهوازى كار كرده ايم و هر ۳ امتياز را هم مى خواهيم. وى افزود: معتقدم زمانى كه بازيكنان اصلى و ملى پوش در تمرينات حضور ندارند انگيزه ساير نفرات كم تر مى شود اما در هر صورت سعى كرديم آمادگى بازيكنان را حفظ كنيم و به همين دليل با تيم ذوب آهن نوين اصفهان ديدار تداركاتى برگزار كرديم تا هم به بازيكنانى كه كمتر بازى كرده اند روحيه دهيم و هم بازيكنانى چون جبارى را در موقعيت بازى قرار دهيم. قلعه نويى خاطرنشان كرد: در هر صورت نتيجه بازى رفت نبايد بازيكنان استقلال را تحت تاثير قرار دهد و من هم به بازيكنان تذكر دادم كه به هيچ عنوان استقلال اهواز را دست كم نگيرند. آن ديدار گذشته است و بازى برگشت در اهواز شرايط كاملا متفاوتى دارد. قلعه نويى درباره احتمال جذب رضا عنايتى نيز گفت: ابتدا بايد وضعيت او با النصر روشن شود اما اگر عنايتى بخواهد درايران بازى كند استقلالى خواهد بود. وى در ادامه با اشاره به اين كه در كنار انتقاد بايد به اقدامات مثبت نيز توجه كرد، افزود: در حال حاضر از اينكه تكليف خودمان را مى دانيم راضى هستم. خوشحالم كه تاريخ بازى هاى ما مشخص شده است. شما اگر نگاهى به ليگ برتر پارسال داشته باشيد، مى بينيد كه هر ۳ تا ۴ روز اين مسابقات برگزار مى شد اما در حال حاضر به خاطر يك بازى معمولى بايد ۱۴ روز تعطيل باشيم و دوباره پس از ۱۴ روز به ميدان برويم كه اين مسأله تيم ها را دچار مشكل مى كند. من با محمدى صحبت كرده ام و از او تشكر مى كنم. قبول داريم كه روى رئيس سازمان ليگ فشارهاى ديگرى وجود دارد اما وى سعى كرده تعامل لازم را با ۴ نماينده ايران در آسيا داشته باشد. مطمئنم او به اين ۴ تيم به چشم نمايندگان ايران نگاه مى كند و ما خوشحاليم كه از اين پس تاريخ بازى هاى خود را مى دانيم. البته بازى در اول فروردين نشان دهنده برنامه ريزى غلط گذشته است. ضمن آن كه براى ديدار تيم ملى مقابل سنگاپور ۱۰ روز ليگ را تعطيل كرديم كه اعتقاد دارم اين ۱۰ روز مى توانست حداقل ۳ بازى ليگ را جلو بيندازد. ما بايد كمك كنيم در آينده سازمان ليگ، فدراسيون فوتبال و ۴ تيم نماينده ايران در آسيا مشكلى براى ادامه مسابقات نداشته باشند. قلعه نويى درباره داور دربى تصريح كرد: به هرحال بايد از يك جايى شروع و از داور ايرانى استفاده كنيم. ما چند داور خوب داريم كه مى توانند دربى را قضاوت كنند. اين كار نياز به حمايت همه دارد. وى حضور ملى پوشان تيمش در اردوى تيم ملى را نيز اسباب افتخار باشگاه استقلال دانست و در مورد اينكه در غياب جان واريو چه كسى در تركيب اصلى استقلال به ميدان خواهد رفت، گفت: ما در اين ديدار از وجود مجتبى جبارى استفاده خواهيم كرد اما از رينالدو كه تازه به شرايط مطلوب دست پيدا كرده در اهواز استفاده نخواهد شد تا در بازى بعدى مقابل راه آهن از وجودش بهره ببريم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به امید برد پر گل در برابر استقلال اهواز.پیش به سوی قهرمانی

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

طالب لو: استقلال تيمى نيست كه به همنام اهوازى ببازد

وحيد طالب لو، دروازه بان ملى پوش استقلال درباره بازى امروز تيمش مقابل استقلال اهواز اظهار كرد: مقابل استقلال اهواز كار بسيارى دشوارى خواهيم داشت. اين موضوع را تمام بازيكنان به خوبى مى دانند. براى تثبيت صدرنشينى خود بايد استقلال اهواز را شكست دهيم. به نظر من همانطور كه در تهران آنها را برديم در اهواز هم مى توانيم اين تيم را شكست دهيم.وى ادامه داد: نبايد فريب نتايج خوب گذشته خود را بخوريم. آن بازى ها تمام شده و اكنون بايد به آينده بينديشيم. با توجه به اينكه اين هفته ذوب آهن با سپاهان بازى مى كند. پيروزى مقابل استقلال اهواز مى تواند اختلاف ما را با تيم دوم جدول بيش از پيش نمايد. اميدوارم ۳ امتياز را بگيريم تا هواداران خوشحال شوند و با دست پر به تهران بازگرديم.طالب لو در مورد ديدار تيم ملى مقابل تايلند نيز خاطرنشان ساخت: قبل از بازى هم گفته بودم كه بازى سختى را در پيش رو داريم. خيلى ها ايران را مقابل تايلند از پيش برنده مى دانستند اما درجريان بازى مشخص شد اينطور نيست و اكنون تمام كشورها در فوتبال سرمايه گذارى مى كنند و تايلند هم از اين قاعده مستثنى نيست. با اين حال فكر مى كنم شرايط جوى به ضرر ما بود و اين موضوع نيز تأثير قابل توجهى در روند تيمى ما گذاشته بود. وى در مورد بازى نكردن خود تصريح كرد: من اعتراضى به نيمكت نشينى در تيم ملى ندارم. قلباً دوست دارم در تركيب تيم ملى كشورم به ميدان بروم اما هيچ اعتراضى به دايى ندارم. تا كنون رحمتى عملكرد مطلوبى را از خود برجاى گذاشته و طبيعى است كه سرمربى تيم ملى به راحتى دروازه بان خود را عوض نكند. وظيفه من تلاش كردن است و آنقدر سعى مى كنم تا به دروازه بان اول تيم ملى تبديل شوم. وى در پايان افزود: استقلال تيمى نيست كه به استقلال اهواز ببازد و همواره اين موضوع تثبيت شده است. ما در اهواز هم تنها هستيم و هواداران ما در اين شهر مى توانند نقش قابل توجهى داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فعلا وقت فکر کردن به دربی را ندارم!
    قلعه نویی: استقلال متکی به یک بازیکن نیست!//عنایتی قطعا استقلالی می شود
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم استقلال تهران گفت: تیم من متکی به یک یا دو بازیکن نیست.
    امیر قلعه نویی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، با اشاره به عدم حضور جان واریو در بازی این تیم مقابل استقلال اهواز گفت: جان واریو بازیکن بسیار خوبی است و به تیم نیز کمک های زیادی کرده است اما استقلال متکی به یک بازیکن نیست و ما یک تیم هستیم ضمن این که ما بازیکن بزرگی چون جباری را در ترکیب خود داریم.
    وی ادامه داد: در اهواز کار سختی را در پیش داریم زیرا تیم استقلال اهواز از مربی دلسوزی مانند میثاقیان بهره می برد و بسیار متفاوت تر از نیم فصل اول بازی خواهد کرد ضمن اینکه از شرایط میزبانی هم بهره می برد.
    وی افزود: من ترکیب تیم را در مقابل اهواز به صورت کاملا هجومی می بندم و مایلم تا در این دیدار نیز با هر سه امتیاز کامل از زمین مسابقه خارج شویم تا بتوانیم همین اختلاف امتیازی را با سایر رقبا حفظ کنیم.
    قلعه نویی در ادامه با تاکید براینکه فعلا به دربی فکر هم نمی کند گفت: تیم ما قبل از بازی با پرسپولیس دو بازی حساس دارد که ابتدا باید از این بازی ها سربلند بیرون بیاییم سپس در خصوص دربی فکر می کنم.
    قلعه نویی درخصوص زمان دربی که پیش از این باشگاه استقلال با آن به مخالفت پرداخته بود به ایسکانیوز گفت: صحبت هایی با عزیز محمدی انجام دادیم که بسیار مفید بود و به تعامل رسیدیم ضمن آنکه باید پذیرفت که تنها عزیز محمدی درباره زمان دربی تصمیم گیرنده نیست.
    وی در رابطه با جذب عنایتی و صحت و سقم مذاکرات او با تیم های دیگر اظهارداشت: در خصوص عنایتی صحبتی نمی کنم و فقط می گویم عنایتی به محض اتمام قرارداد خود با الوصل قطعا به استقلال ملحق می شود.
    مربی تیم استقلال در خصوص تیم ملی عنوان کرد: جای بسیار خوشحالی برای من است که پنج بازیکن از تیم استقلال در تیم ملی حضور دارند و به اعتقاد من باید نفراتی که به تیم دعوت می شوند افزایش پیدا کند زیرا در تیم استقلال بازیکنانی بازی می کنند که استحقاق حضور در تیم ملی را دارند.
    قلعه نویی در رابطه با داور دربی که از گزینه های داخلی استفاده می شود به ایسکانیوز گفت: پیش از این نیز گفته بودم که داور ایرانی هم می تواند قضاوت دربی را بر عهده بگیرد و امیدوارم همه هواداران دو تیم با حمایت خود از داور کاری کنند داور ایرانی بتواند از این آزمون سخت بیرون آید.
    وی در پایان درخصوص رینالدو اظهارداشت: او مدت یکماه بود که بازی فشرده انجام نداده بود و باید آماده می شد اما در حین انجام تمرین مصدوم شد که مصدومیت وی تا چند روز آتی بر طرف می شود و او می تواند استقلال را همراهی کند. /05/158/125

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امين نوروزي؛
    امير روانخواه بهبودي چشم گيري داشته است

پزشك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: امير روانخواه كه از ناحيه رباط صليبي مصدوم شده بود، مراحل درماني را بسيار خوب سپري كرد و بهبودي وي چشم گير است.

امين نوروزي پزشك تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: امير روانخواه بازيكن با استعداد و زحمت كشي در فوتبال كشورمان است و قطعا بهبودي وي كمك بسياري به استقلال مي كند.

وي ادامه داد: استقلال امسال در سه جبهه مهم خواهد جنگيد و بازيكنان تيم همگي كليدي و با ارزش هستند و قطعا مصدوميت هر بازيكن در تيم بسيار زيان آور است.

پزشك تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: مجتبي جباري نيز وضعيت رضايت بخشي دارد و در بازي هاي بعد مي تواند 90 دقيقه كامل به ميدان رود.
    Last edited by bayern; 31-01-2009 at 12:01.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال استقلال:
    دوست دارم در شهر آورد بازي كنم

هافبك تيم فوتبال استقلال كه به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته با قاطعيت اعلام كرد كه دوست دارد در شهرآورد به ميدان رود.

امير روانخواه، هافبك تيم فوتبال استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تمرين با توپ را زير نظر مربيان به خوبي انجام مي دهم و از مراحل درماني و كسب آمادگي دوباره ام بسيار راضي هستم.

وي ادامه داد: استقلال بازيكنان بزرگي در اختيار دارد و همگي مدعي حضور در ميدان هستند و قطعاً مثل ساير هم تيمي ها دوست دارم در شهرآورد به ميدان روم.

هافبك تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: قهرماني استقلال در اين فصل هدف اصلي بازيكنان و كادر فني تيم است و قطعاً اگر در چند ديدار آينده نيز پيروز ميدان باشيم هواداران را خوشحال خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

غلام پيرواني:
    شك ندارم استقلال قهرمان است

سرمربي تيم ملي اميد گفت: شرايط استقلال نسبت به ساير تيم ها بسيار بهتر است و بااين روند مطمئنم این تيم قهرمان ليگ خواهد شد.

غلام پيرواني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: شرايط تيمي استقلال نسبت به فصل قبل فرق كرده و قلعه نوعي توانسته استقلال را به يك تيم يكدست و ايده آل تبديل كند.

وي تأكيد كرد: تيم مقاومت سپاسي نيز تاكنون خوب عمل كرده و پتانسل تيم بيشتر از اين نيست چرا كه با اين بضاعت نمي توان معجزه كرد.

پيرواني گفت: با تمام توان تا پايان فصل در خدمت فجر خواهم بود و بعد با شروع اردوها و برنامه هاي تيم ملي اميد در اين تيم خدمت خواهم كرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در پي فاصله گرفتن استقلال از حريفان و احتمال ایجاد غرور كاذب در بين بازيكنان اين تيم؛
    مجتبي جباري: چه كسي گفته استقلال رقيب ندارد

هافبك بازي ساز تيم فوتبال استقلال گفت: از اين به بعد همه تيم ها دوست دارند برابر استقلال نتيجه بگيرند بنابراين كار سختي در پيش داريم.

مجتبي جباري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: نبايد دچار غرور كاذب شويم زیرا در ليگ برتر هيچ چيز قابل پيش بيني نيست و بايد با تمام توان برابر حريفان حاضر شويم.

وي تاكيد كرد: اين درست نيست كه از اين به بعد تيم ها را دست كم بگيريم زیرا همه تيم ها به دنبال متوقف كردن استقلال هستند.

جباري گفت: شرايطم روز به روز بهتر مي شود و خوشبختانه به طور كامل از بند مصدوميت رها شده ام

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فابيو جانواريو:
    با سه اخطاره شدنم دست از تلاش برنمي دارم

هافبک برزيلي استقلال تهران گفت: سه اخطاره شدن من باعث نخواهد شد تا خللي در کارم ايجاد شود زيرا يک بازيکن حرفه اي بايد درهمه حال خود را آماده نگه دارد.

فابيو جانواريو هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در بازي با صباباتري ناخواسته کارت زرد دريافت کردم و با رسيدن اخطارهايم به عدد سه از حضور در ترکيب استقلال در مقابل استقلال اهواز محروم شدم.

وي ادامه داد:با اينکه مي توانستم چند روزي را با اجازه مربيان از تمرينات دور باشم ولي هيچ گاه اين کار را نکردم و پا به پاي ساير بازيکنان به تمرين پرداختم.

وي تصريح کرد: به علت دو سال حضورم در فولاد خوزستان به خوبي با شرايط تيم هاي اين خطه آشنايي دارم و مي دانم استقلال کار سختي در مقابل استقلال اهواز پيشرو خواهد داشت.

جانواريو در مورد دو بازي استقلال_ راه آهن و استقلال در مقابل پيروزي گفت: به اعتقاد من اين دو بازي سرنوشت قهرماني استقلال را مشخص مي کند زيرا پيروزي در اين دو ديدار از نظر امتيازي و روحي اهميت فراواني براي ما خواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •