دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟
آره عزیز از هر جایی که بگیری باید طبق مصوبه همون ۵۱۲ رو بده هر شرکتی که بیشتر ببنده تخلف کرده . شاتل تعرفه نامحدود داخلی و ۴ گیگ خارجی ۱۰ تومن گذاشت که باید بعد ۴ گیگ حجم می خریدی سرعتشم ۵۱۲ تا ۱۶ مگ بود جولوشو گرفتن و بهش اجازه ندادن بفروشه بقیه شرکتا هم همین طور.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
واقعا فرصت مراجعه حضوری ندارم. سریع خطم رو تخلیه کنن برام کافیه. بازم به اندازه کافی فیلمها و سریالهام رو دانلود کردم تو همین مدتاصل اینترنت من ایرانسله. ADSL میگیرم واسه مهمونا و دانلودهای دورهمی. تازه دانلودهای سنگینم رو با بسته های شبانه ایرانسل انجام میدم
در این لحظه :
آپدیت: فیکس شد.
دوست عزیز این نکته را هم در نظر داشته باش که سرعت دانلود فایل سرویس 512 میشه فقط 64 کیلو بایت بر ثانیه یا حتی کمتر
دوستان وضعیت پینگتون تو های وب چطوره؟
من سرعت 16 مگ دارم بعد تو بازی پینگم 150هست.
زنگ زدم پشتیباتنی میگه پینگ تا 300 نرمال هست
بعد اومد با سایت گوگل تست کرد گفت پینگت 80هست و عالیه گفتم اگه 80 هست پس چرا تو بازی 150 هست؟گفت شاید از سرور بازی هست.بعد همون بازی رو با اینترنت مخابرات و سرعت 512 تست میکنم پینگش رو 100 میاد.....
تأييد ميشه.
چه سایتی هست رفیق؟
امروز اینستاگرام فقط با شیلتر شکن باز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)