دوستان من 7 ماه کسری ایثارگری میگیرم.
برای این کار پدرم باید بره محل خدمت خودش تبریز و پروندش رو ردیف کنه .
من هم لازمه باهاش برم ؟؟
مدارک چی باید ببره ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوستان من 7 ماه کسری ایثارگری میگیرم.
برای این کار پدرم باید بره محل خدمت خودش تبریز و پروندش رو ردیف کنه .
من هم لازمه باهاش برم ؟؟
مدارک چی باید ببره ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
شما دیگه لازم نیست برید اگه درحال خدمتی از یگان برگه اشتغال به خدمت میگری اگه برگ سبزت اومده برگ سبزت رو به همراه 2 قطعه عکس3*4 همراه با کارت پایان خدمت پدرت و شناسنامه کل اعضای خانواده به همراه کپی از تمام صفحه هات و برگه نشان دهنده آخرین وضعیت تحصیلی البته اینم بگم یا باید سرباز باشی یا دفترچه پست کرده باشی.
دوستان اگه بر فرض 4/31 دفترچه رو پست کنیم کی جوابش میاد؟قبل از شهریور ؟یا بعدش؟
سلام دوست خوبم اول این که 4/31 که گذشته.اگه منظورت 31 مرداده که پست کنی سه روز بعد بری پلیس+10 المثنی برگه سبزت رو بهت میدن ومشخص میشه اعزامت کی هست ولی احتمال زیاد اعزامت بشه 8/1
من همین امروز آموزشیم تموم شده و با قطعیت به یقین بهت می گم که هیچ تفاوتی وجود نداره ما دکتر داشتم فوق لیسانس و لیسانس و فوق دیپلم هم داشتیم که همه در یه سطح بودیم
دوست خوبم بین تحصیل کرده های فوق دیپلم تا دکتری فرقی نیست ام بین دیپلم و فوق دیپلم از زمین تا آسمون فرق هست.
ممنون من سال بعد همچین وضعیتی پیدا می کنم.خواستم بدونم از 4/31 که وارد غیبت می شم و باید دفترچه رو پست کنم تا شهریور ماه که جواب ارشد میاد احتمال اعزامم هست برا آموزشی یا نه؟خیلی برام حیاتیه.
دیپلم با لیسانس چی؟؟![]()
برای معاینه اولیه پزشکی میشه به هر پزشکی مراجعه کرد یا پزشکان خاصی مشخص کردن؟
اول اینکه کم هستند مراکز اموزشی که هم دیپلم بگیرند و هم لیسانس .معمولا مراکز یا فوق دیپلم به بالا میگرند یا دیپلم به پایین
اما اگر باشه حتما تفاوت هست دوست من
اما یگان ممکنه هیچ تفاوتی نباشه مثلا یگان ما کمترین تفاوتی نبود
TAPATALK
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)