alt یا g یا v (هردکمه ای ک باهاش پینگ میدی ) رو نگه میداری روی چیزی ک میخوای تو چت نشون بدی کلیک میکنی
مثلن 10k گلد داری alt رو نگه میداری روی گلد هات کلیک میکنی تو چت میره
alt یا g یا v (هردکمه ای ک باهاش پینگ میدی ) رو نگه میداری روی چیزی ک میخوای تو چت نشون بدی کلیک میکنی
مثلن 10k گلد داری alt رو نگه میداری روی گلد هات کلیک میکنی تو چت میره
مارکو برایمان چه آورده ای ؟
زهر مار
خیلی قدر من رو میدونید؟
خوشم میاد هیچکی تو این فروم مثل خودم خوش خبر نیست
خبری خوش برای دوستداران بازی های آنلاین از نوع مجانی
بعد از گدا گری برای تست بازی Overwatch و عدم معرفت از سمت هموطن های عزیز
به لطف خدا قرار بازی اور واچ در تاریخ 18 نوامبر به مدت 3 روز مجانی باشه
3 روز میتونید بازی رو مجانی بازی کنید. خوشتون اومد. میرید میخرید. و اگر مثلا لول آپ هم شده باشید حساب میشه براتون ( البته این قسمتش فکر کنم مخصوص خارجی هاست نه ما که سی دی کی میخریم برای 100 سال پیشه. شایدم به روز باشه نمیدونم )
خلاصه 3 روز از 18 نوامبر مجانی بازی میکنید
امروز پنجشنبه 20 آبان
10 نوامبر هستش
یعنی میشه 28 آبان
28 آبان آماده باشید برای مفتی بازی کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب بود
-----------------------------------
اکانت کسی نمیخره ؟![]()
یه با معرفت پیدا میشه چند تا ایرانی به ما تو سرور west یا eune به ما معرفی کنه؟
4 ساله دارم حرفه ای ساپورت میرم یه adc حرفه ای میخوام با هم بریم .... 1 دوست ایرانی هم نداریم ... یکی دوتا داشتیم 2 تا بازی رفتیم باشون کنیم ranked وقتی بازی شروع شد پینگشون بالا بود leave دادن !!!
نمیخوام خودمو boost کنم با بازیم خودم کری میکنم فقط یکی بیاد غیر این حرو---یا لهستانی
رنک شما چیه؟
من jngl میرم adc هم گاهی میرم ولی میترسم بگم باهم بریم و گند بزنم ب بازی![]()
سلام به شما
من season قبل plat بودم بعدش gold شدم الانم از 10 تا بازی 4 تاشو بردم 6 تا باختم شدم bronze 3 :| البته فعلا راحت دارم از bronze در میام ولی silver 1 به gold V خیلی سخت خواهد بود و بقیه ...
ببین دو نوع گند زدن به بازی داریم
یکی یارو نوبه و من هیچ کاری بش ندارم
یکی یارو RETARD ه یعنی بازی بلده ولی مغز نداره از اینا تو eune زیاده چون اکثرا زیر 15 سال هستن از اینا بدم میاد خیلی احمق ان خیلییییییییییی مثلا یارو یه ضربه داره تا بمیره و یک فرصت هم براش داره تا بکش اونو میزنه به minion ......
منم انداخت برنز 3 ی پرومو بردم رفت برنز 1 امروز صب ی دست زدم باختم ولی نمیدونم چی شد انداخت سیلور 4
ولی بهم بازیکنایی میندازه ک رنک سولو شون پلات گلد ه
سلام امروز میخاستم برم بازی کنم اپدیت اومده step1 یک گیگ اپدیت اومده واسه شما هم اینجوری شده؟
می تونستنی کنسل بزنی تا نره آپدیت
دوستان سایت جایگزین موبافایر چی برم ؟![]()
من غیر mobafire قبول ندارم ولی بعضی اوقات میرم champion.gg
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)