بیشتر به شانس بستگی داره فکر کنممن فکر نکنم همش به کارایی بستگی داشته باشه.. شانسی هم هست. من اینجا 5000 خسارت زدم و 3 نفر رو کشتم. این رو داده یکی از بچه ها 3000+ خسارت زده و 2 نفر رو کشته 2 تا جایزه بش داده..
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بیشتر به شانس بستگی داره فکر کنممن فکر نکنم همش به کارایی بستگی داشته باشه.. شانسی هم هست. من اینجا 5000 خسارت زدم و 3 نفر رو کشتم. این رو داده یکی از بچه ها 3000+ خسارت زده و 2 نفر رو کشته 2 تا جایزه بش داده..
Leadership0.4 + Skill 20.4 + Skill 30.4 + Sector Attack Bonus or Sector Defense Bonus + Special Bonuses + Default Bonus
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
# Skill 2 is Aim or Dodge
# Skill 3 is Stamina or Hiding
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
حالا اگه سرباز باشی 0.25 و یا با پرمیوم 0.5 به لیدرشیب اضافه می شه
( فرمول bonus برا فورت هستش بالایی )
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
فرموا خوب نیافتاد اینجا چون توان را ساپورت نمی کنه انگار
لینک بالا بری خودت می بینی
سعید همین لینکی که تو پست بالا گذاشتی رو به یارو گفتم میگه:
There is no 'one-fit-all' setting for fort clothing. The current calculation is based on opinions of multiple players on my server
کسی نمی خواهد 800 گلد بخره ؟
من اکانتم 10 یرو داره اگه کسی خواست بگه وگرنه مجبورم باز خودم بخرم![]()
کد مرغ ها رو بزارم حال کنید
Last edited by Baltaza; 30-01-2011 at 00:05.
سعید امیدوارم نخریده باشی! من فردا یا پس فردا (بستگی به شماره کالیبر دارهولی به احتمال زیاد فردا) میخوام برم بیرون! کمی هم گلد بخرم بد نیست!
اگه هم خریدی، سرویس! بگو از همون سایته که آرش گفت خریدی یا خیر!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
امروز چه روزی از هفته هست؟!!
من الان 10 یورو دارم اگه می خواهی بگو چون اگه کسی نخواست خودم 800 تا دیگه می خرم و گلدم می شه 5200 تا![]()
میخوام !!
فردا میخوام برم بیرون؛ و تا چند ماه آینده تو خونه هستم! میخوام بگم زود شماره کارتتو بده!
---------
فهمیدم دیروز پنج شنبه بود![]()
Last edited by amin_fixfox; 31-12-2010 at 21:12.
belle star's deringer رو چطور میشه گرفت؟ من کوئستاشو انجام دادم، پنجشنبه هم ساعت 10 صبح به وقت سرور (یعنی 12:30) بدون اسلحه و با روزنامه و چند تا! fancy آماده گرفتن آخرین کوئست از این دختره بودم (اینو از یه سایته خوندم، آدرسش رو هم ندارم! کلا سایت بی در و پیکری بود!)، ولی هرچی اصرار کردم نداد! شما چطور راضیش کردین بده؟
Last edited by amin_fixfox; 31-12-2010 at 21:36.
ویرایش: افتضاح شد!
برین و10 پروفایلو آرش رو ببینین! نوشته هپی نیو یر
آرش اینا رو میزاری که همه فکر میکنن واقعا دختری...
Last edited by amin_fixfox; 31-12-2010 at 21:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)