تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1730 از 2376 اولاول ... 73012301630168017201726172717281729173017311732173317341740178018302230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,291 به 17,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال اهواز- استقلال تهران

برادر خوانده ها مقابل هم

دو تيم استقلال اهواز و استقلال تهران در شرايطى كاملاً متفاوت امروز در اهواز به ديدار هم خواهند رفت؛ ديدارى كه مى شود از همين حالا كفه برترى را از آن آبى پوشان تهرانى پايين تر ديد. استقلال اهواز كه در آخرين بازى خود در ليگ با حساب يك بر صفر به مقاومت سپاسى در شيراز باخته بود، در وضعيتى بحرانى در جدول رده بندى ليگ قرار دارد و حتى حضور اكبر ميثاقيان هم نتوانسته است در اين تيم پرطرفدار اهوازى تحول لازم را به وجود بياورد. تيم ۲۷ امتيازى جدول رده بندى ليگ بايد به خود بجنبد وگرنه هيچ بعيد نيست كه خطر سقوط تهديدش كند. اكبر ميثاقيان كه در بازى رفت سخت ترين شكست تاريخ مربيگرى اش را مقابل استقلال و در تهران پيش چشم خود ديد، حالا بايد از اعتبار خود و تيمش دفاع كند و با اتخاذ شيوه اى شكست قبلى را جبران نمايد، كارى كه اگر چه بسيار سخت و دشوار به نظر مى رسد اما بعيد نيست. پيروزى تيم اهوازى دربازى امروز مى تواند باعث صعود چند پله اى آنها در جدول ليگ باشد. استقلال اهواز امروز در بهترين شرايط استقلال تهران به ديدار اين تيم مى رود ؛ تيمى كه در حال حاضر يكى از بهترين تيم هاى ليگ به حساب مى آيد و خيلى ها آنها را از هر نظر شايسته كسب عنوان قهرمانى مى دانند. استقلال تهران در آخرين بازى خود در ليگ و در ديدارى سخت تيم صباى قم را با حساب ۲ بر يك شكست داد تا به لحاظ امتيازى باز هم امتيازاتش نسبت به حريفان بيشتر شود. آبى پوشان تهرانى كه در حال حاضر فابيو جان واريو هافبك برزيلى خود را به دليل محروميت در اختيار ندارند به احتمال بسيار از مجتبى جبارى به جاى او استفاده خواهند كرد تا جاى خالى او چندان به چشم نيايد. خسرو حيدرى، هادى شكورى، فرهاد مجيدى و حسين كاظمى بازيكنان ۲ اخطاره استقلال تهران هستند كه حضور آنها در بازى امروز پيش از بازى با پرسپوليس بعيد به نظر مى رسد، هرچند كه ممكن است برخى از آنها فقط براى اداره بازى و حريف به ميدان بروند و محتاطانه به فوتبال بپردازند تا بازى بزرگ با پرسپوليس را از دست ندهند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو حيدرى ۲: بازى است كه حيدرى هميشگى نبوده ام

خسرو حيدرى هافبك ملى پوش استقلال در خصوص عدم حضورش در مسابقه تيم ملى مقابل تيم ملى تايلند گفت: در مدتى كه در اردوى تيم ملى بوديم تمرينات بسيار مناسبى را پشت سر گذاشتيم اما قرار نيست هر بازيكنى كه به اردو دعوت مى شود در تركيب اصلى قرار بگيرد. وى افزود: به هر حال اينكه كدام بازيكنان در تركيب اصلى قرار مى گيرند به نظر مربيان بستگى دارد و دست ما هم نيست. در تمامى مدتى كه در اردوى تيم ملى بودم على دايى هيچ گاه در مورد اينكه در بازى هاى آينده بخواهد از من استفاده كند حرفى نزد.هافبك ملى پوش تيم استقلال تهران اضافه كرد: در مسابقه امروز نبايد حريف را دست كم بگيريم و بايد پر قدرت مقابل آنها ظاهر شويم. حيدرى گفت: تيم استقلال تهران همواره ۴ ۵، بازيكن در اردوهاى تيم ملى داشته و به طور يقين نبود ملى پوشانش هيچ گاه مشكل ساز نخواهد بود. البته ما تمام تمركز خود را معطوف تيم استقلال اهواز كرده ايم. آنها در تهران بازى را به ما واگذار كرده اند و تلاش مى كنند اين شكست را در بازى برگشت جبران كنند.وى افزود: نقطه قوت استقلال اهواز بطور يقين انگيزه بالاى بازيكنان اين تيم خواهد بود كه تلاش مى كنند بازى خوبى را مقابل استقلال تهران به نمايش بگذارند.هافبك تيم استقلال تهران در خصوص عملكرد نه چندان خوبش در ۲ مسابقه گذشته مقابل صباى قم و برق شيراز عنوان داشت: مقابل صباى قم توانستم بهتر از بازى قبل از آن ظاهر شوم و عملكرد خوبى داشتم اما در مقابل برق شيراز با وجود اينكه پاس گل هم دادم در حد يك بازيكن معمولى ظاهر شدم. با اين همه سمت راست را كاملا از نفوذ تيم حريف بسته بودم. ضمن اينكه بايد قبول كرد شرايط زمين مسابقه اصلا خوب نبود.حيدرى اضافه كرد: در مدت حضورم در اردوى تيم ملى چند بار از سوى كادر فنى استقلال با من تماس گرفتند تا از شرايط آمادگى ام مطلع شوند. من نيز بازيكنى هستم كه همواره آماده ام و هر گاه كادر فنى تيم ملى و استقلال صلاح بدانند به ميدان خواهم رفت.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره به استقلال اهواز گل مى زنم

اميرآبادى : از اهواز براى پرسپوليس خط ونشان مى كشيم

تجربه گلزنى به استقلال اهواز سبب بالا رفتن انگيزه پيستون ريز نقش استقلال شده است. مهدى اميرآبادى معتقد است كه برترى تيمش در بازى امروز مى تواند نقش موثرى در چگونگى بازى استقلال در دربى داشته باشد. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • بازى حساسى مقابل استقلال اهواز پيش رو داريد. در خصوص اين بازى صحبت كن.
    - خوشبختانه شرايط تيم ما خيلى خوب است. بچه ها در بهترين شرايط به سر مى برند. مشكلى براى رويارويى با استقلال اهواز نداريم تا به تنها چيزى كه فكر كنيم ۳ امتياز بازى باشد.
    • در دور رفت با ۶ گل استقلال اهواز را شكست داديد. نتيجه بازى چه مى شود؟
    - ما فقط به دنبال يك چيز هستيم و آن برد مقابل استقلال اهواز است.
    بايد نشان دهيم در دور رفت تنها با تكيه بر توانايى هايمان ۶ گل به حريفان زديم. آن نتيجه به صورت اتفاقى صورت نگرفت بلكه تنها آمادگى و هماهنگى بازيكنان استقلال بود كه شكستى سنگين را براى استقلال اهواز رقم زد.
    • فكر مى كنى باز هم بتوانيد ۶ گل به حريف اهوازى خود بزنيد؟
    - ما براى برد به اهواز مى رويم و براى گلزنى به حريفان برنامه داريم اما با توجه به ميزبان بودن استقلال اهواز و جو ورزشگاه فكر نمى كنم نتيجه دور رفت رقم بخورد هرچند كه در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست.
    • خستگى ملى پوشان استقلال مى تواند در روند بازى تأثير گذار باشد؟
    - به هرحال ۵ بازيكن تيم ما در اين چند روز همراه تيم نبوده اند تا همين موضوع براى استقلال مشكل ساز باشد اما ما بايد ثابت كنيم كه استقلال به يك يا ۲ بازيكن خاص تكيه نمى كند. اگر استقلال متكى به چند بازيكن باشد، استقلال نيست. در تيم ما بين بازيكنان ذخيره و فيكس هيچ تفاوتى وجود ندارد همه بچه ها به يك اندازه انگيزه و آمادگى دارند تا همين موضوع سبب صدرنشينى تيم باشد.
    • تجربه گلزنى به استقلال اهواز را دارى. فكر مى كنى بتوانى باز هم دروازه اين تيم را باز كنى؟
    - هدف اول من اين است كه براى تيمم مثمر ثمر باشم اما به هر حال تجربه گلزنى به استقلال اهواز سبب بالا رفتن ميل من براى گلزنى به اين تيم شده است. در صورت قرار گرفتن در تركيب حتماً براى گلزنى به اين تيم تلاش مى كنم. دلم روشن است كه مى توانم دوباره دروازه استقلال اهواز را باز كنم.
    • نتيجه اين بازى چقدر مى تواند در بازى هاى بعدى استقلال تأثير گذار باشد؟
    - ما ۲ هفته ديگر بازى حساس دربى را پيش رو داريم. بنابراين از الان بايد خود را براى پيروزى مقابل پرسپوليس آماده كنيم. برد مقابل استقلال اهواز سبب بالا رفتن انگيزه و آمادگى ما مى شود تا از همان اهواز براى پرسپوليسى ها خط ونشان بكشيم.
    • استقلال مى تواند همنام اهوازى خود راشكست دهد؟
    - تيمى كه مى خواهد قهرمان شود حتى به تساوى هم فكر نمى كند. ما در اهواز ۳ امتياز بازى را مى خواهيم. بنابراين براى پيروزى در اين بازى از هيچ كوششى دريغ نمى كنيم تا انشاءالله با دست پر به تهران برگرديم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منيعى: برگشتم تا فيكس شوم

پيستون چپ استقلال در بند مصدوميت به سر مى برد تا همين موضوع سبب غيبت وى در تمرينات تيمش باشد. ميثم منيعى در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: به دليل مصدوميت نمى توانم در تمرينات تيم شركت كنم. دوست ندارم از شرايط آرمانى دور باشم. به همين دليل به محض حضور دوباره ام در تمرينات استقلال آنقدر خوب تمرين مى كنم تا جاى ثابت رادر تركيب بگيرم. من هميشه عادت داشته ام كه فيكس بازى كنم. نمى توانم نيمكت نشينى در استقلال را تحمل كنم بنابراين آنفدر تلاش مى كنم تا به جايگاه واقعى خودم كه فيكس بازى كردن است دست پيدا كنم .منيعى در خصوص بازى امروز استقلال مقابل آبى پوشان اهوازى اظهار داشت: بازى سختى را مقابل استقلال اهواز پيش رو داريم. بازى كردن در اهواز سخت است اما بايد نشان دهيم كه بى جهت در صدر قرار نگرفته ايم. هر تيمى كه در اين ديدار از فرصت ها بيشتر بهره ببرد، پيروز ميدان است. بنابراين ما بايد بى جهت فرصت ها را از دست ندهيم تا با هوشيارى و اعتماد به نفس برنده اين بازى باشيم.اين بازيكن در ارتباط با قهرمان پايان فصل گفت: از الان نمى توانيم بگوييم كدام تيم قهرمان است ولى خوشبختانه تيم ما براى كسب اين عنوان هيچ كمبودى ندارد تا در پايان فصل بتواند قهرمان ليگ لقب بگيرد. اگر مغرور نشويم و از تمام فرصت ها به خوبى استفاده كنيم، استقلال مى تواند به راحتى قهرمان ليگ شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برهانى: انصاريان دوست من است اما ما مى بريم!

آرش برهانى مهاجم استقلال اميد اول خط حمله تيمش در ديدار امروز مقابل استقلال اهواز به شمار مى رود. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى مقابل تايلند چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. البته فكر مى كنم اصلاً در حد و اندازه هاى نام ايران بازى نكرديم.
    • حريف چطور تيمى بود؟
    - تايلند يك تيم سرعتى بود. واقعاً خيلى بچه ها را اذيت كرد. آنها چندين موقعيت خوب هم داشتند كه استفاده نكردند.
    • فكر نمى كنيد شرايط آب و هوايى به ضرر شما بود؟
    - هوا كه خيلى شرجى بود ما هم عادت نداشتيم البته با آنكه چند روز زودتر رفته بوديم اما مشكل داشتيم.
    • امروز با استقلال اهواز بازى داريد.
    - بازى سختى است. با توجه به اينكه بازى در اهواز برگزار مى شود و آنها براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى آيند كار ما سخت تر است.
    • فكر مى كنيد بتوانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
    - تمام سعى و تلاش ما اين است براى كسب ۳ امتياز به ميدان برويم چون براى حفظ صدرنشينى اين امتيازات مهم است.
    • چرا مدتى است گل نمى زنيد؟
    - كى گفته؟ ۲ هفته است كه گلزنى نمى كنم كه يك هفته آن هم محروم بوده ام.
    • قول گلزنى به استقلال اهواز را مى دهيد؟
    - بايد ناكامى ۲ هفته را جبران كنم تا شما ديگر نگوييد گلزنى نكرده ام.
    • تقابل با على انصاريان؟
    - انصاريان از جمله دوستان صميمى من است اما بايد بگويم بازى را ما مى بريم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شايد تا ۲ روز ديگر استقلالى شدم

عنايتى: به پرسپوليس فكر نمى كنم

دريافت رضايتنامه از النصر دغدغه اصلى رضا عنايتى است. وى از اينكه مسئولان باشگاه اماراتى او را در بلاتكليفى قرار داده اند ناراحت است. عنايتى مى خواهد به هر شكل ممكن خود را استقلالى كند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با وى مى خوانيد:
    • در خبرها داشتيم با استقلال به توافقات لازم رسيدى. درست است؟
    - نه ، هنوز وضعيتم در باشگاه النصر مشخص نشده كه بخواهم با تيم جديدى قرارداد ببندم. تا زمانى كه النصرى ها رضايتنامه ام را صادر نكنند نمى توانم به عضويت تيمى دربيايم.
    • به النصرى ها ۲ روز فرصت داده بودى رضايتنامه ات را صادر كنند اما اين اتفاق صورت نگرفت.
    - با مسئولان باشگاه النصر قرار جلسه داشتيم كه متأسفانه آنها بدقولى كردند و در جلسه حاضر نشدند تا همچنان بلا تكليف باشم.
    • چگونه مى خواهى با اين اوضاع كنار بيايى؟
    - واقعاً خودم هم نمى دانم. از اين جلسات مكرر خسته شده ام. هر چه جلسه مى گذاريم به نتيجه نمى رسيم. من ديگر تمايلى به ماندن در النصر ندارم. آنها هم كه رضايتنامه ام را صادر نمى كنند.
    • فكر مى كنى بالاخره چه زمانى بتوانى رضايتنامه ات را بگيرى؟
    - با اين بلايى كه النصرى ها سر من آورده اند واقعاً خودم هم نمى دانم اما به هر حال بايد ظرف يكى، دو روز آينده تكليف مرا مشخص كنند. من فقط يك چيز مى خواهم و آن رضايتنامه ام است. فاصله من با استقلال ۲ روز است كه اميدوارم اين اتفاق صورت بگيرد.
    • با چند تيم ايرانى مذاكره داشتى. در نهايت مقصد عنايتى كجاست؟
    - ۴ نماينده ايران در آسيا با من مذاكره كرده اند اما تا زمانى كه از النصر جدا نشوم نمى توانم تيم جديدم را انتخاب كنم.
    • به هر حال در اين بين بايد مذاكراتت با يك تيم ،جدى تر از بقيه باشد. آن تيم كدام است؟
    - استقلال. اولويت اول من اين تيم است. با استقلال خاطرات شيرينى دارم و دوست دارم در ادامه با پيراهن اين تيم گلزنى كنم. به محض دريافت رضايتنامه ام باب مذاكرات نهايى خود را با استقلالى ها باز مى كنم.
    • اينكه مى گويند نيكبخت به تو پيشنهاد بازى در پرسپوليس را داده و گفته همتيمى وى شوى درست است؟
    - نه، كدام پيشنهاد! عليرضا از دوستان خوب و صميمى من است اما او هيچ وقت من را به پرسپوليس دعوت نكرده است. اين خود من هستم كه در اين خصوص تصميم مى گيرم و كارى هم به پيشنهاد ديگران ندارم.
    • احتمال پرسپوليس شدنت چقدر است؟
    - من به پرسپوليس فكر نمى كنم. تنها چيزى كه دغدغه اصلى من است گرفتن رضايتنامه از النصر است. پس از اينكه از اين تيم اماراتى جدا شدم مذاكراتم را با استقلالى ها ادامه مى دهم. اگر با استقلال به توافق نرسيدم آن وقت به دنبال مذاكره با تيم هاى ديگر مى روم.
    • تا نهايى شدن ليست استقلال در AFC، ۵ روز بيشتر فرصت باقى نمانده. مى توانى در اين چند روز باقى مانده رضايتنامه ات را بگيرى؟
    - هدف من همين است. اينقدر النصرى ها امروز و فردا كرده اند كه ديگر به وعده هاى آنها اهميت نمى دهم. اميدوارم در اين چند روز باقى مانده رضايتنامه ام را بگيرم. دوست دارم نامم را جزو اسامى ارسالى استقلال به آسيا ببينم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تركيب احتمالى استقلال در بازى امروز

تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر امروز به مصاف استقلال اهواز خواهد رفت. ديروز شنيديم امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، بيژن كوشكى، هادى شكورى، پيروز قربانى، خسرو حيدرى، هاشم بيك زاده، فرهاد مجيدى، مجتبى جبارى، حسين كاظمى، سياوش اكبرپور و آرش برهانى به ميدان بفرستد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختلاف كريمى و باشگاه استقلال

نشست كميته انضباطى فدراسيون به منظور رسيدگى به مشكلات مالى فيروز كريمى، سرمربى سابق تيم استقلال تهران روز دوشنبه ۲۱ بهمن برگزار خواهد شد. بر همين اساس مديرعامل باشگاه استقلال تهران يا نماينده تام الاختيار باشگاه بايد در اين نشست حضور داشته باشند. در مقابل مسئولان باشگاه استقلال اعلام كردند فيروز كريمى از اين باشگاه طلبى ندارد و شكايت اين مربى از باشگاه استقلال ، مختومه خواهد بود. مسئولان باشگاه استقلال اعلام كرده اند طبق اسنادى كه در دفاتر باشگاه موجود است فيروز كريمى كليه پول خود را دريافت كرده است. باشگاه استقلال با ارائه اين مدارك به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال اعلام كرد هيچ پولى به كريمى پرداخت نخواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عباسفرد با فيزيوتراپى به بازى مى رسد

عليرضا عباسفرد مهاجم استقلال كه در ديدار دوستانه تيمش مقابل ذوب آهن دچار مصدوميت شده بود به ديدار امروز مقابل استقلال اهواز رسيد. گفتنى است عباسفرد با ۳ جلسه فيزيوتراپى در كلينيك پزشك استقلال توانست مجوز بازى امروز را بگيرد اما طبق شنيده هاى ما به احتمال فراوان اين مهاجم نيمكت نشين خواهد شد. گفتنى است ظاهراً قلعه نويى اعتقاد دارد بازى عباسفرد به سيستم بازى در اهواز نمى خورد.

طلب يونگ خرداد ماه پرداخت مى شود

باشگاه استقلال قصد دارد طلب تئودور يونگ مربى سابق خود را در خرداد ماه سال آينده پرداخت كند. طبق شنيده هاى ما اين روزها اين باشگاه با مشكلات مالى فراوان روبه رو است و فعلاً قابليت پرداخت طلب يونگ را ندارد. گفتنى است اين مربى چيزى در حدود ۸۵ هزار يورو از آبى پوشان مى خواهد و از طريق وكيل خود از اين تيم شكايت كرده است و فيفا استقلال را ملزم به پرداخت اين مبلغ كرده است.

استقلالى ها در صورت برد پاداش مى گيرند

تيم فوتبال استقلال امروز در ادامه رقابت هاى ليگ برتر به مصاف استقلال اهواز خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما در صورت كسب برد در اين ديدار بازيكنان استقلال پاداش خواهند گرفت. ديروز شنيديم اين پاداش چيزى در حدود ۵۰۰ هزار تومان خواهد بود كه بلافاصله پس از پايان بازى و كسب پيروزى به حساب بازيكنان ريخته خواهد شد.شايان ذكر است اين ديدار ساعت ۱۳ و ۳۰ دقيقه امروز در ورزشگاه تختى اهواز برگزار خواهد شد.

خط خورده هاى استقلال مشخص شدند

تيم فوتبال استقلال امروز به مصاف استقلال اهواز خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال به روى نام رينالدو، فابيو جان واريو، ميثم منيعى، ابراهيم تقى پور و على عليزاده خط كشيد و آنها را با خود به اهواز نبرد.گفتنى است استقلالى ها در ديدار رفت در تهران موفق شده بودند با حساب ۶ بر صفر استقلال اهواز را شكست دهند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

«منيعى» به اهواز نرفت

پيستون چپ پاى استقلال از جامانده هاى سفر تيم به اهواز شد. ميثم منيعى به دليل آسيب ديدگى نمى تواند استقلال را در بازى امروز همراهى كند تا پس از بازگشت تيمش از اهواز در تمرينات گروهى شركت پيدا كند. منيعى كه در چند هفته اخير به يك بازيكن نيمكت نشين تبديل شده، درصدد است با رهايى از بند مصدوميت دوباره به تركيب ثابت استقلال بازگردد. بايد ديد منيعى مى تواند نظر قلعه نويى را به سوى خود جلب كند يا با وجود ميل باطنى اش همچنان بايد نيمكت نشينى را تجربه كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •