من هم همين سوال رو تو خيلي از فروم ها پرسيدم ظاهرا كسي چيزي نميدونه.
من قبلا W800 و W810 هم داشتم اينجوري بود.
الان در K800 كل تماسهاي ورودي و خروجي 17 ساعت هست در حالي كه كد مخفي 48 ساعت نشون ميده.
فكر كنم Game , MP3 و ... رو هم حساب ميكنه![]()
من هم همين سوال رو تو خيلي از فروم ها پرسيدم ظاهرا كسي چيزي نميدونه.
من قبلا W800 و W810 هم داشتم اينجوري بود.
الان در K800 كل تماسهاي ورودي و خروجي 17 ساعت هست در حالي كه كد مخفي 48 ساعت نشون ميده.
فكر كنم Game , MP3 و ... رو هم حساب ميكنه![]()
من تو یه بررسی خونده بودم میشه چند لحظه از صدای رادیو کا 800 رو ضبط و ذخیره کرد تو سایت جی اس ام دات آی آر ولی واسه من هیچ خبری نیست خواهش میکنم جوابمو بدین
بابا کسانی که کا810 دارن آیا مشکل خاصی داره ؟ جی استیک دکمه ها و .. نسبت به کا800 دارم میگم در شرف خریدش هستم
خیلی ممنون که منو از نگرانی نجات دادی و نشون دادی که یه راهی هست که گوشی درست بشه...
دیگه کم کم داشتم به روش پریدن با 2 پا رو گوشی روی می آوردم !!![]()
اون با اتصال به يه سرور نام و خواننده آهنگ رو شناسايي مي كنه و آهنگ رو براي شما ذخيره نميكنه.نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من میخوام یه k800 بخرم ولی میخوام از هر جهت مطمئن بشم تا ضرر نکنم به خاطر همین میخوام بهم بگید کیفیت عکسش در مقابل k750 نشون میده یا در ظاهر یکی هستند چون قبلا k750 داشتم از عکسش راضی بودم اگر هم کسی عکس گرفته شده با k800 در حالت بزرگ (ماکزیموم) داره بزاره تا ببینم چون چند تا عکس تو تاپیک بود ولی ابعادش کوچیک بود ممنونم.
دوست عزیز این دو گوشی به نظرم از دو نسل جدا گونه هستش . اگر ما بین کا800 و کا850 تفاوت چندانی نباشه ولی مابین کا800 و 750 خیلی تفاوت هستش.
کا800 توی عکس گرفتم واقعا فوق العاده هستش .من خودم کا800 داشتم و دوستم که توی خونه ی مابود اونم کا750 داشتم برات بگم توی دو ماه فقط داشتیم عکس میگرفتیم حتی چندین عکس را پرینت کردیم بهت بگم که زمین تا آسمون با هم فرق دارن. برو کا800/810 بگیر شک نکن
زمانی که من کا800 داشتم عکسهایی که توی نور روز میگرفتم خیلی بد بود.
آخرش تنظیمش رو یاد نگرفتم برای این حالت به نظر شما توی این حالت کدوم تنظیمات خوب بود. شاید این سوال خیلی از دوستان باشه
سلام رضا جان
متاسفانه اين ورژن هاي جديد k800به كل عكاسيشون ضعيفه!
حالا علتشو نمي دونم چيه!
چطوری جان ابراهامبابا کم پیدایی؟ هنوز همون کا800 رو داری؟
من گوشیم رو فروختم مثل ... پشیمونم دیگه روم نمیشه اون رو بخر به نظرت 810 خوبه ؟
راستی انقدر به من رضا نگو من کاظمم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)