سلام. و بازهم سوال البته تا حدودي به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من به اين تاپيك عادت كردم!! يه دي وي دي دارم كه زير نويس فارسي هم داره ميخوام اونو به Divx تبديل كنم ميشه بفرماييد چطور ميشه با زيرنويس فارسي اونو تبديل كرد.متشكرم
سلام. و بازهم سوال البته تا حدودي به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من به اين تاپيك عادت كردم!! يه دي وي دي دارم كه زير نويس فارسي هم داره ميخوام اونو به Divx تبديل كنم ميشه بفرماييد چطور ميشه با زيرنويس فارسي اونو تبديل كرد.متشكرم
خوبه خودت می دونی اینجا جاش نیست.
یک بحث جدید بزن و انجا سوالتو بپرس .دوستان میان و راهنمایی ات می کنند.
سلام دوستان
من در مورد تورنت خیلی شنیده بودم ولی تا حالا تو بحرش نرفته بودم. این تاپیک رو یه جورایی مطالعه کردم و دوتا نرم افزارEmule و UTorrent رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم. اگه میشه یکم در مورد تنظیمات لازم و اینکه چطوری لینک رو باید وارد کنیم, توضیح بدین. یعنی اون حد اقلا رو توضیح بدین تا ما هم راه بیوفتیم!
ممنون از لطفت دوست عزیز من این کارها رو کردم ولی این علامت ها بعد جور جا خشک کردن حالا چجوری من میتونم از این isp پورته باز پیدا کنم.
Emule مال تورنت نیست مال شبکه اشتراک فایل است و با تورنت فرق می کند(یک تاپیک جدا دارد که راهنما رو هم توش گذاشتن.
برای دانلود فایل ها اصلی از تورنت باید برید سایت های که فایل تورنت فایل اصلی را می دن(که حجم ان فایل ها 10 20 کیلوبایت است)یک لیست از سایت ها تو صفحه اول موجود است باید در انجا دونبال فایل مورد نظر بگردید تا فایلی را پیدا کنید که دارای سیتر و پیر زیاد است..فایل را دریافت و روش کلیک می کنید.(یا از داخل یو تورنت باز می کنید)بعد اجازه می دید دریافت کند.
پس معنی اش این است که شرکت خدمات دهنده شما پورت ها را کامل بسته است.و کاری جز ساختن با این وضعیت نمی تونید بکنید.(مگر اینکه شرکت را عوض کنید)
سوال قبليم رو كه .... راه اول كه گفتي رو ميشه بيشتر توضيح بدي. كجا بايد دنبالش بگرديم همون سايت يا سايتهاي ديگه و چجوري بفهميم كه تركرهاش همون تركرهاي قبليان؟
متشكرم
ببخشید .مدتی نبودم الانم برقم رفته .
ببین تو تورنت معمولا از فایل اصلی چندین فایل با نام های مختلف وجود دارد که از لحاظ حجم یکسان است و تنها تفاوت انها ترکر انهاست ترکر وظیفه پیدا کردن وارتباط افراد و اولویت بندی انها را بر عهده دارد(تو ویکی پدیا توضیح کاملتر موجود است). معمولا در سایت های تورنت ادرس ترکر فایل را برای پیدا کردن شمارش سیدر ها و پیر ها می نویسن .
یکم جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی اگر پیدا نکردی ادرس فایل تورنتت را بده من ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه
من می خواستم فیلم Malena رو دانلود کنم که فایل تورنت رو گرفتم و تو نرم افزار µTorrent وارد کردم شروع به دانلود کرد ولی سرعت معمولی بود. من خودم از Dial up استفاده می کنم، آیا می تونم با سرعت بیشتری دانلود کنم؟
تورنت سرعت بیشتر از سرعت عادی شما نمیده.
شما براتون میصرفه با دایل اپ از تورنت استفاده می کنید؟
برای تمام دوستانی که با تنظیم روتر (مودم) ADSl شان مشکل دارند(البته بعد از تنظیم فایروال سیستم).
به این سایت برید:
لیستی از تمام مارک ها به ترتیب حروف الفبا موجود است.مارک و نوع مودمتان را در انجا پیدا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صفحه بعد لیستی از تمام نرم افزار ها که می خواهید تنظیمات پورتشان را در روتر بزنید بر اساس حروف الفبا موجود است نرم افزار را پیدا و داخل لینک شود .
در مرحله بعد توضیحات به زبان اینگلیسی روان و به همراه تصویر موجود است.
در صورتی که مدل شما در لیست نبود تمام مدل های ان مارک را یک چک بکنید و تنظیماتشان را نگاه کنید معمولا تنظیمات بین چند مدل مشترک است.در صورتی که هیچ کدام شبیه نبود با دقت در تنظیمات مدل هاب مختلف همان کارخانه می توانید تنظیمات مدلتان را خودتان هم بفهمید.
![]()
Last edited by zed2; 17-05-2008 at 17:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)