من از اين cd که ایمیج می گیرم مرتب خطا میده و در نهایت یه ایمیج ناقص تحویل من میده که مرتب خطا داره و خوب کار نمیکنه.
اگه میشه من رو راهنمایی کنید که از چه نرم افزاری استفاده کنم.
[IMG]ftp://gloogle:be68hn64@205.134.160.10/f.jpg[/IMG]
من از اين cd که ایمیج می گیرم مرتب خطا میده و در نهایت یه ایمیج ناقص تحویل من میده که مرتب خطا داره و خوب کار نمیکنه.
اگه میشه من رو راهنمایی کنید که از چه نرم افزاری استفاده کنم.
[IMG]ftp://gloogle:be68hn64@205.134.160.10/f.jpg[/IMG]
Last edited by behnam.ps; 02-05-2006 at 15:39.
Dash Ashki جان !
بهتره بدي يكي از مراكز قفل گذاري اين كار را برات انجام بدهند .
يا اينكه بگردي مقالاتي را كه گذاشته ايم ازش استفاده كنيد ...
من هيچ چيزي را توصيه نمي كنم ... لااقل اگه يك قفلي خريدي و شكسته شد ، بعد ديگه ما را نفرين نمي كني![]()
نوشته شده توسط soda
سودا جان متاسفانه جواب نميدهد در ضمن من خودم باUltraISO يك فايلي را مخفي كردم اما IsoBuster نتوانست
نشان بدهد لطفا راهنمايي كنيد![]()
Last edited by siadate; 05-05-2006 at 23:52.
توي اين سي دي يك سري فايل هست كه وقتي از اوتوران ميخوايم روي سيستم ذخيره كنيم ميگه از يك پوشه اي به اسم SYS در هارد ذخيره ميشه ( يعني اين پوشه SYS توي سي دي هست و فايلها همش اوتو هست ، اما در سي دي و در Iso Buster ديده نميشه ...
اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم به محتويات اين پوشه دسترسي پيدا كنم و فايلهاي اون رو ببينم و راحت روي سيستمم بريزم و از اوتوران استفاده نكنم ...
اگر قبلا در اين مورد بحث شده و تكراري هست خواهش ميكنم من رو ببخشيد ، باور كنيد جستجو كردم اما به نتيجه نرسيدم ...
ممنونم
دوست عزيز اگه اسم سيدي اموزشي را هم بگي شايد زودتر به جواب برسي(قبلا شكسته شده باشد)![]()
داش مهدی خاری![]()
آقا تو امضات یه چیزهایی هستش که اجازه نفرین نمیده
ولی میخوای مارو دنبال 173 صفحه بفرستی تا یه مطلب گیر بیاریم
مرسی
سلام به همه دوستان
من همش سعي مي كنم از يه سي دي كپي بگرم ولي Error ميده (در تصوير زير مشخصه) من از CloneCD 4.0.1.9 استفاده كردم قبلا هم از Alcohol120percent.v1.9.5.3823 و IsoBuster و ... استفاده كردم ولي اونا هم Error دادن
لطفا كمك كنيد
![]()
سلام - آقاي mehdi_7070 واقعا ممنون که جواب میدی!!! راستش من تو سایت دارینوس اصلا جواب نمیگیرم- خواهشا کمکم کن
1-لطفا یه توضیح مختصر بده که من نرم 170 صفحه رو بگردم!!!
2-فکر کنم negahban golden plus هستش من اصلا و ابدا راجع به قفل شکنی اطلاعندارم.
3-چندتا فایل به بازی اضافی شده به احتمال زیاد مربوط به قفله:
Kcore1.exe-Kcore2.exe-NSGDRV.exe-negGlp32.dll این فایلها هستن.
آقا جون مادرت کمک کن فقط یه راهنمایی بکنم یادت باشه ما باید یه کاری کنیم که فایل های dll و exe کرک بشن چون من بفکر خودم زرنگی کردم و کرک این بازی رو (که نسخه انگلیسی بوده و قفل securom رو شکونده) رو ریختم جاش فهمیدم بازی یه فایل داره به اسم FEARL.Arch00 که توش فایلهای صوتی بصورت فشرده pack شده اند این شرکت چون تنها کاری که می کند دوبله با صدای گویندگان منتخب است اون فایل رو هم قفل گذاشته
خواهشا کمکم کن
سلام - آقاي mehdi_7070 واقعا ممنون که جواب میدی!!! راستش من تو سایت دارینوس اصلا جواب نمیگیرم- خواهشا کمکم کن
1-لطفا یه توضیح مختصر بده که من نرم 170 صفحه رو بگردم!!!
2-فکر کنم negahban golden plus هستش من اصلا و ابدا راجع به قفل شکنی اطلاعندارم.
3-چندتا فایل به بازی اضافی شده به احتمال زیاد مربوط به قفله:
Kcore1.exe-Kcore2.exe-NSGDRV.exe-negGlp32.dll این فایلها هستن.
آقا جون مادرت کمک کن فقط یه راهنمایی بکنم یادت باشه ما باید یه کاری کنیم که فایل های dll و exe کرک بشن چون من بفکر خودم زرنگی کردم و کرک این بازی رو (که نسخه انگلیسی بوده و قفل securom رو شکونده) رو ریختم جاش فهمیدم بازی یه فایل داره به اسم FEARL.Arch00 که توش فایلهای صوتی بصورت فشرده pack شده اند این شرکت چون تنها کاری که می کند دوبله با صدای گویندگان منتخب است اون فایل رو هم قفل گذاشته
خواهشا کمکم کن
ده بار گذاشتم جواب ندادی
negGlp32.dl فايل رو آپلود كن ببينم اگه كرك بشه واست كرك كنم
داش سودا سلام
خاری![]()
شما حداقل یه کمکی به ما بکن
داش مهدی که به ما متلک میگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)